Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
Ahoj,
kdyz jsem instaloval svou prvni "STEAM" hru a to Rage mel jsem 100chuti nakopat nekoho do pr... Zpusob jakym jsem dokoncil instalaci byl desny. Nevim proc, ale pro ty kteri nevedi, kterea bije mohla byt v manualu venovana stranka "Jak spravne instalovat z DVD". Pokud tam byla a ja ji prehlidl, tak nic... "Spustte instalator > nainstalujte STEAM client > vytvorte si ucet > zruste STEAM stahovani > smazte lokalni obsah > znovu spustte instalator z DVD." A dole na tehle strance by v poznamce fontem velikosti 0.5 a mene mohlo byt "Hlavne se nesnazte zmenit cilovy adresar pro instalaci STEAM klienta/hry samotne, ofiko to nejde a neofiko si to vyGOOGlujte!" Cao ;-) -
Testeři můžou testovat a programátoři odlaďovat pořád donekonečna, protože vždy se objeví aktualizace operačních systémů, ovladačů a dalších věcí. Proces testování jednou prostě musí zastavit, jinak by hra nikdy nevyšla. Naopak je sympatické, že záplaty a rady jak hru odladit je snadnější a rychlejší ku získání.
-
* v 94
-
Pouzil jsem hlavu a mel jsem za 5 minut nainstalovano ... Nechapu v dobe internetu, ze nekdo jeste neni schopen vyresit jednoduche zalezitosti ...
Samozrejme, ze v 92 kdyz jsem zjistil, ze Arena neni dohratelna ve vydanem releasu tak to byl fakt problem. Pres Infima bbs stahovat patche a zjistovat, ze sejvy nejsou kompatibilni. Ale dnes? Jste tragedi ... -
Mít Steam v češtině ja hardcore. Způsobuje dost problémů (např. hry na Source enginu rádi s češtinou nejdou spustit a hází chyby). Zase tolik nepotřebuji mít české popisky a tlačítka.
-
není mi jasný jak taková hra co padá a má chyb jak máku může dostat 9a10/10 moc tomu nerozumím :o(
-
Před samotnou instalací samozřejmě dochází k ověření přez Steam, což v případě smůly opravdu končí pitomou hláškou, že jsou servery přetížené a zkus to později. Někteří lidé jako OO jsou tak chytří... až to hází chybu na Steamu ... no nic *2*
-
Ne.. on děkuje správně, mě trvala bezvadná instalace díky Steamu asi tři hodiny.. než jsem ho přemluvil, že mám originální DVD a bylo by lepší to instalovat z toho disku než to stahovat. Z větší části chyba instalace a přetížení serverů, z hlášky zkuste to později se mi málem zkroutila klávesnice. Fakt otřes, kdejaký pirát to sosne a hned hraje, holt my s originálkama máme zase problémy :(
-
Já to myslel tak, že to brutální bude to ALE *15*
-
Ne, chce aby to bylo to i to - vis jeho lamentace nad grafikou.
-
Píšu, že mě zajímá, ne že ho budu vyrábět. *4*
-
Grafika krásná, hafo questů, ještě přijde editor, nevim na čem to hraješ, ale pro mě i pro známý je to pecková hra, se supr grafikou...
-
No, tak zabugované hry byly vždy, ale s polotovary souhlasím. Ovšem né kvůli zabugovanosti, ale kvůli naprosté primitivnosti většiny nejnovějších titulů (skyrim zatím soudit nemohu, měl by mi přijít až v pondělí . *13* ). Vezmu si do huby třeba CoD: Dlouhý koridor prošpikován efekty které slouží jako odreagování od toho, že vlastně jen jdete, nehrozí vám že přijdete o munici protože snad na každém rohu je nějaká bedna s municí, máte nekonečno života a spolubojovníci vám slouží jen jako vrátní. (Bohužel na tomto principu slouží většina dnešních stříleček, aby si zas někdo neotvíral hubu že si kritiku odnáší jen CoD :D). Co se RPG týče, jsem více méně spokojený (no už to také není ono, ale co naplat že :D). Jinak se už těším až mi skyrim příjde :) Snad mě nezklame a bude to přinejmenším na stejné úrovní jako oblivion :)
-
A mohl by jsi to nějak rozvést přesněji pro nás neandrtálce či neznalé pro tebe banálních věcí? díky
-
Posledni dobou vznikaj jen zabugovany gamesy ktery nikdo ani netestuje.... staci se podivat na Skyrina a BF3 nebo Rage ..................... Proste polotovary za plny prachy ..
-
deadrické je ale heavy *1*
-
Trolololo :D
-
Ja som to už preobjednal ,dufam že konečne ma niečo prekvapi ako ,ja viem nemam s tym otravovat ale proste wiedzmin 2 bol prekvapenie a najvačšie sklamanie dragon age -je jasne je perfektna hra ked chcete zabijat bosov ,sekat a sekat ,byt čo najlepši ,ale ked chcete kvalitny pribeh tak dragon age podla mna nema s tym nič spoločne ,nehovoriac o umeleckej stranky hry nie o grafike.Teraz čo je to pojem grafiku z toho je človek v chaose ,grafika a umelecka stranka hry je rozdiel ,ked posudzujeme grafiku respektive kvalitu a ostrost textur je rozdiel pozred sa na krasy ,detaily sveta.Asi je je isty že skyrim nieje až taky ostry graficky titul ale je prekvapivo umelecky oni totižto si fakt premysleli že to nebude dalši skok v grafike a dame niečo poriadne umelcke.Oblivion bol zas graficky skok na dobu 2006 bol ostry naozaj aj s gothicom 3 ale zase sa my zdal šedy ,prazdny ,zvlaštny,.Naprikla aj akčne ostre graficke tituly ako crysis alebo battlefield i ked ich velmi nepoznam su graficke špičky ale svet ako samotny že by mali krajši ,na pohlad to sa neda povedat klamali by sme sami seba.Tretia možnost zaklínač 2 ten je aj ostry graficky na špičke na na ultra detailoch je to a take iste najvysplejšie hry ale st ym rozdielom že aj zaroven ako inak umelcky genialne dielo .Takisto aj zaklínač 1 bolgraficky na stejnej urovni ako oblivioon alebo gothic 3 a umelecky fakt uplne iny.
-
Je to normální u TES.
-
Neni. Jenom arabstina,madarstina,rec krovaku z australie a samozrejme cinstina. Jine jazykove mutace nejsou.