Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Bohužel musím ve všem souhlasit doufam že za tohle shoří konzole v pekle, ještě bych přidal nemožnost nastavit si určité tlačíka konkretně R a TAB ,taky bych měl dotaz je tu něco jako nastavení rychlých kláves nebo vždycky když chci změnit zbran nebo použít lektvar musím do inventáře? *16* Diky
  • Po RISEN na XBOXech už nic horšího být nemůže *1*
  • to není pravda... podívejte se lépe na textury... světla a stíny a efekty jsou u skyrimu na lepší úrovni, to zas je pravda. ale textury jsou také dost důležité a ty tvůrci brali nejspíše z gothicu 1 *1*
  • nemaá, je to pravda... hra nevypadá moc pěkně a textury jsou na horší úrovni, než byly v oblivionu.. epic FAIL
  • První dojmy: GRAFIKA: Jednoznačně zastaralá. Detaily textur jsou ještě horší než u Oblivionu (hraju vše na MAX). Toto se fakt vůbec nepovedlo. Světla a stíny jsou udělány pěkně. Vdálený LOD vypadá lépe, než u Oblivionu, ale také to není žádný zázrak. Stromy v určité vzdálenosti jsou hranaté a opravdu velmi umělé. Voda je OK. MENU a OVLÁDÁNÍ: Menu je naprosto příšerné. Jasný konzolový port. Myš funguje v menu jen v určitých momentech - jinak jen klávesnice. Oblékání si věcí je uděláno extrémně nepřehledně a špatně. U ovládání jsem také našel řadu neduh - např. bindování "oblíbených" zbraní je uděláno pitomě. Herní mapa nevypadá dobře. Netuším, jak se otáčí předměty v náhladu. Myš u náhlaedu věcí nefunguje. Ovládání při soubojích není ideální - vytratil se blok mečem, pokud máte ve druhé ruce něco (cokoli, třeba jen kouzlo). Boj kouzlo a meč se teda moc nevyplácí. PŘÍRODA a NPC: Příroda vypadá celkem živě s docela dobrými detaily - ryby v řekách atd. NPC vypadají lépe jak v Oblivionu ale žádný zázrak to taky není. HUDBA: Nakonec určitě horší jak v Oblivionu či v Morrowindu. BUGY: Zatím jsem neměl to "štěstí" na něco výraznějšího narazit. Občas jen problémy v animaci postav a občas hra spadne. CELKOVÝ DOJEM: Čekal jsem daleko více. Po vyprchání náhlého nadšení 7/10. Kdybych nebyl tak přísný a zklamaný, dostal by skyrim více. 10/10 či 9/10 si ale skyrim v současné podobě nezaslouží ani omylem už kvůli velmi zastaralé grafice a mnoha nepovedeným věcem. Pro mě je to po BF3 další zklamání. Už tvůrcům her nevěřím.
  • Ta hra má inventář? Kde prosím tě? :DDD Jn asi tak. Je to konzolovej paskvil
  • Two Worlds 2
  • To jen kvůli tomu že se nejdříve dělá Xbox verze a ta se potom portuje na PS3 a PC. PS3 funguje úplně jinak než PC. Za to Xbox se od architektury PC moc neliší. Což potom je portování na PS3 pro vývojáře složitější. Už lehčí to je portnout na PC. Mrkni se na nějaké exkluziv hry na PS3 a uvidíš že jsou graficky hezčí než na Xboxu.
  • Synek hral na vedlejsim kompu Oblivion na max detaily (koupenej leta pane 2006 pres direct2drive) a ja hraju na max detaily Skyrim. A jednoznacne mohu rici, ze Skyrim vypada, alespon dvakrat/trikrat lepe nez staricky Oblivion .. Uz jenom to graficke ztvarneni postav, efekty pocasi; to je proste o x levelu jinde. Rekl bych, ze problem bude u tebe.
  • to snad nemyslis vazne??? podivej se prosim na oblivion a podivej se na tohle pak napis co vypada lip , v oblivionu se krasne pohybovala trava stormy, proste vse svet pusobil dost prirozene a bylo to i pekny, tohle je proste umelej svet je to hrozny, at mi nikdo nerika ze tohle vypada dobre, kdyz oblivion je dle me hezci a pusobi i lepe, v oblivionu bylo i vice travy, jako abych tam chodil kolem statickej stromu to fakt ne, i kdyz sem vedel davno pred vydanim ze to vypada hrozne, ale aspon sem to zkusil a hned smazal :)
  • Ten inventar je opravdu prisernost, dal to radeji rozvadet nebudu..
  • jeste jsem chtel napsat jednu vec,k tem stromum fici tam vitr jak svina, ktery je peken slyset zvuk dobrej ale strom je jak ze zeleza, tohle nemysli vazne, hra ma pusobit dobre, a grafika a zpracovani hraje velkou roli, kdyz aspon to mohli udelat dynamictejsia svet prirozenesji a ne aby pusobil umele
  • mno jsem rad ze se najde nekdo stejneho nazoru
  • jeste jedna vec podivejte se na nektere stromy z oblivionu a podivejte se na tyhle a srovnejte to ktery vypadaji lip, spis is myslim ze na tomhle makalo jiny studio a proste to odflakli, kazdej novej dil TES byl super, morrowind perfektni, oblivion jeste lepsi, tohle nic moc, to si radeji zahraju znova oblivion, a take jsem si vsim toho snehu na zemi je to jen nakreslena bila textura dyt je to priserny, asi neexistuji shadery
  • To,že jsou lidé zmlsaný grafikou to je pravda.Jak píšeš v roce 2011 jsou nějaké standardy které zde nejsou a ani se nedají odpustit.Je to přece velké studio žádná nová malá firma.Jsem rád,že to vypadá dospěleji,ale to je asi tak vše.Souhlasím vlastně s tím co píšeš.Dohrál jsem to momentálně k té betonové slepici co je v první vesnici.I v Gothicku 3 byla domácí zvířata věrohodnější.Sice po zásahu letěla 20m daleko slepice a prase se chovali jak měli a vypadali jak měli.Drobnost,ale drobnosti utváří výsledek.Navíc je to okaté.
  • grafickou pecku jsem necekal , ale cekal jsem aspon ze to bude mnohem hezci, ale tohle me prijde proste jak o neco malo vylepsenej oblivion, kterej se mi proste libi vic, to zpracovani oblivionu bylo fakt pekny a kdyz jsem to videl tehdy nez to vyslo byl jsem z toho fakt uchvacen, z tohodle nejak uchvacen nejsem ani trochu a videa jsem videl i kdyz to uvadeli ale proste myslim si ze by to slo udelat lip, no spis vim ze to jde udelat lip, vzhledem k tomu ze vytvarim take modely do her, tak proste neni problem udelat kvalitnejsi pc verzi a horsi xbox, a nehcapu proc by to na pc nemohlo vypdata lip a melo by to vypadat vsude stejne, dyt nektery hry vypadaj krasne a jsou dobry
  • No já ten problém budu muset nechat na ráno to bude lepší.
    Snad na netu něco najdu jak to zprovoznit atd.Zatim zdar
  • ne už jen 1 predmet na obrazovku, ale zas pekne velkej
  • tak tohle je zas opačný extrem, nadherne a dokonale to opravdu envyopada ale uplne nah*vno taky ne
  • jestli si čekal grafickou pecku tak jsi byl asi naivní, ale zas tak špatne jak popisuješ to byt nemuže *1* ty videa vypadali dost dobre.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit