Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš máš nějakou tu chybu jak já.
    Páč na youtube a prostě u jinych lidí to vypadá dost nádherně a dokonale.
  • Tak me to nedalo a ten komentar se musin nakonec napsat, na to ze se pise rok 2011 tak tahle hra vypada po graficke strance opravdu hrozne absolutne nechapu jak nekdo muze rikat o tomto jak je to nadherny. Stromy ktere jsou tak moc dobre videt jsou uplne strasny, zadnej poradnej detail a az moc staticky a kazdy je stejny, okoli take nic moc a dost se setrilo na polygonech tuhle hru zrejme delal asi nekdo jiny nez oblivion, oblivion se mi fakt moc libil a i me bavil, tohle me vubec nebavi a grafika se mi opravdu nelibi, kluci se asi nekde zapomneli kdyz tuhle hru delali, dyt prece to jde udelat lip i pri tak otevrenym svete, textury a objekty na blizko mohou byt detailnejsi nez ty vzadu, existuje prece LOD, ty stromy na blizko to muze byt v pohode treba LOD 2 a i jine predmety a hlavne kdyz se delaji hry tak vetsinou maji vetsi textury a i detailnejsi objekty neni pak problem hru udelat pro pc hezci kterej ma mnohem lepsi hw a zvladl by mnohem lepsi grafiku, to menu je opravdu priserny, mel jsem rad klasicky menu, takovej morrowind mel dobry UI sice zadna graficka pecka ale pekne prehledny a privetivy, tohle je efektni ale na nic. To asi tak vse, jinak jeste to pak asi na chvili zkusim ale moc me to nebavi, prilis mrtvej svet, obrovska krajina, ale zadna dynamicnost, sem tam je nejaky zpestreni ale to hru nedela jeste dobrou, jinak na grafiku jsou lidi uz zvykli pac jsou dost rozmlsani , ale tohle by jsem uvital tak pred dvema lety a ne dnes, mno a to jsem si tu hru chtel koupit, battllefield je zase grafikcy peknej ale uplne tupa hra, ktera me taky nebavila, proste hry uz nejsou co byvali. Hra ktera opravdu asi bavila bylo fable, zabavny, akcni a pekny , trojka nic moc dvojka supr. ono na grafice zase tak nezalezi zalezi hlavne na tom zpracovani, fable byl na konzole a vypadal krasne, proc Skyrime nemuze vypadat taky tak pekne?
  • napíšu to například eště takhle.
    Oblečení uplně splívá s postavama. jako by bylo srostlé a rozmazané
  • No mám sice starou kartu (GTX 260),ale vypadá to prostě podobně. 1000x lepší to není.Nebo jsem si nevšiml když,jsem to porovnával s videm co jsi zde dal.
    http://imageshack.us/f/850/tesv2011111202211996.png/
    I ten česnek vypadá podobně.Některé textury jsou nejspíše zblízka hnusné jiné ne.
  • No jenže když se podívám na todle http://www.youtube.com/watch?v=ReBy4UDeHps
    Například tak to vypadá 1000x lépe a nádherně oproti tomu co mam ja.To je horší jak grafika v minecraftu.
  • Tohle bylo i u Rage. Dost textur bylo zblízka vyloženě hnusných.Úskalí konzolových portů :(.BF3 jsem nehrál.Jestli to tam není asi si dali více záležet :)
  • Ano vypadá to nějak takhle http://imageshack.us/photo/my-images/51/tesv2011111021113759.png/
    Ale mnohem horší ty šrouby co jsou na tomto screenu tak u mne nejsou ani vidět.
    A to hraju BF3 na Ultra a BF3 Multak na Hight....
  • Jenom dve slova o Skyrimu : F*cking Epic
  • Tak v článku zde máš odkaz na PC Gamer.Tam jsou dva obrázky jak to vypadá.U tebe to snad vypadá jinak? :) Ten rozdíl dělají nejspíš DirectX efekty.Záleží jakou máš kartu,ale nejsem si jist do jaké míry je Skyrim využívá.
  • Ja si myslím že ne.Páč sem koukal na youtube jak to někdo hraje na PC a ta grafika a všechno uplně nádhera a ja to mam uplně k zblití... achjo
  • Ja mám radost,že hra vypadá dospěleji.Konečně žádné lesklé xichty atd.V první vesnici jsem si všiml,že lidi dělají více věcí a více reagují na podměty i samy na sebe.Bohužel jsem si všiml také slepice co stále na silnici a byla jako z betonu :)
  • Rozdíl tam je,ale není nijak velký.Nejvíce to je poznat na texturách.Rozdíl v FPS dělal u mne při LOW a ULTRA 15.Spíše jsem se divil nastavení odrazů ve vodě.Pří LOW odrazy jsou na prd a při Ultra jsou méně na prd :) Když se řekne odraz ve vodě představoval jsem si něco jiného.Rozhodně stromy oblohu ani další věci ve vodě nevidím.Co jsem se díval na internet tak to má asi být :(
  • Heh ted jsem něco zkusil.
    A to že jsem dal nastavení grafiky na Maximum a pak na Nejnižšía vypadá to uplně stejně.
    Zdá se že je chyba v ukládáni nastavení Grafiky.
    Dáš na Ultra a furt je to na Low
  • Tak přátelé, hrál jsem teď několik hodin a jsem NADŠEN! Jak tady všichni nadávají na grafiku, nebojte se toho, bude se vám líbit, je parádní! Voda, hory, mraky ovíjející se okolo hor, stromy, postavy.. kam se hrabe Oblivion, pokrok je opravdu velmi znatelný. Pár bugů to mít bude, to by ani nešlo, aby u takhle rozsáhlé hry nebyly, ale to vyřeší patche/mody. Už teď je vidět, že je to úžasný, živoucí, interaktivní svět, asi tak 100x uvěřitelnější a opravdovější než u Oblivionu. Na menu se dá zvyknout téměř okamžitě, komu to dělá problémy, je asi trochu zaostalejší. Těším se na každý další postup a objevování krás Skyrimu. Takže kdo ještě nehrajete, čekáte a teď jste trochu mrzutí z toho všeho, co se sesypalo téhle hře na hlavu, nic si z toho nedělejte a těšte se na vynikající herní zážitek! ;)
  • S tou grafikou tam musí bejt nějaká chyba.
    Mam to na Ultra a vypadá to jak na Low.A navíc když chci zapnout Anti Aliasing tak ho dam na maximum a on se vůbec neuloži po odkliknutí OK.
    Nevíte co s tím? Jak to dostat na maximum ?
  • MidnighT91
    Lidi potřeboval bych poradit... Hru už mám objednanou, je to jednoznačná koupě ale nejdřív jsem ji stáhnul a po chvíly hraní zjišťuju že i když to mám na ultra chybí my tam některé effekty například tam vůbec nemám žádné mraky kolem vrcholků hor, nad ohništi se výří vzduch ale není tam oheň ani kouř, nikde žádná mlha ani ten krásnej effekt s vířící se vodou pod vodopádem a skákajícíma rybama tam nemám a vůbec celkově je ta voda dost divná... Jako by my chyběly veškeré částicové effekty... tak se ptám setkal se s tím už někdo ? je to staženou verzí ? nedá se to spravit úpravou configů ? Dodatek... i pavučiny mám neviditelné, zabiju pavouka co si chtěl smlsnout na elfovy a pak zjistím že ten elf jen tak levituje mezi dveřma...
  • Ano souhlasim, ze testovat na vsem proste nejde (kombinaci je mnoho), ale vydat hru s bugy ala Rage to neni jen nejaka nahodila vec co se nejakym % stane :)) No a u Skyrinu mi pady do woken neprekvapojou , to uz bylo v Oblivionu a Morrowindu :)
  • Skyrim sice padá ale to dělaj všechny hry s takhle velkym rozlehlym otevřenym světem viz třeba STALKER, kdyby měli odladit všechny chyby a hromadu dalších věcí ta hra by nikdy nevyšla
  • Ahoj,
    jeste nehraju, ale moc by me zajimalo jestli je invertar a denicek v PC verzi stejne jako v Oblivionu vyveden v provedni "font 100+" a predmety v inventari tak max. 4ks na obrazovku :-) Diky za info.
  • Pro hru si půjdu až v pondělí, akorát mě mrzí, že to musí být přes Steam, protože jen aby se ukázalo okénko "Connecting to your Steam account" trvá dobrých 15 minut a pak když se Steam konečně rozeběhne, tak mi to hodí chybu "Program neodpovídá..." nebo je Steam hodně zasekanej a každou akci v něm si musím předem promyslet, aby mi ten Steam nespadnul. Už řeším tenhle problém asi rok a půl, byl jsem i v opravně a nikdo nemůže přijít na to, čím to je, takže asi tak.
    (Mimochodem stahování čehokoliv přes Steam jde maximálně na 1,5 kb/s, takže peklo *11* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit