Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
aha, tohle mi nejak uniklo - hned to jdu vyzkouset - dik ;-)
-
dyt muzes kterekoliv polozce v oblibenych priradit cislo a pak prepinas primon zmacknutim prislusne klavesy
-
Ty věci, co máš v tom rychlým menu jako oblíbené (klávesa Q), těm můžeš přiřadit normálně hotkey na číslech. Stačí zmáčknout číslo když jsi v tom menu oblíbených a máš to nabindovaný. Tlačítka jdou nastavit normálně všechna... alespoň u mě :D
-
Nějak nechápu co mají všichni proti inventáři, to jste tak neschopní nebo co ? naučit se v něm orientovt pro mě byla otázka 2 minut pouze za použití klávesnice, je naprosto přehlednej a z mého pohledu lepší než v oblivionu nehledě na to že je každej model plně 3D...
-
Tak beru zpět, je to pod Magii - Stávající účinky.
-
Někde jsem to zahlédl... možná ve Statistikách pod ESC?
-
steam je zlo
-
Ty zabetonovaný slepice jsou super *12*
-
mno tezko problem bude u me, asi jste necet co sem psal, psal jsem ze prostredi je oproti oblivionu umele, v oblivion se krasne pohupovali i stromy a nerikejte mi ze se u vas hejbou kdyz se nehejbou nikomu a navic jsou vsechny stejny, takze to co jste napsal je uplnej nesmysl
-
mno tak i pres tu grafiku sem se u te gamesy nejak zasek, grafiku jsem prekousnul a nakonec to hraju do ted :), ani bych nerek ze me to tak nakonec chytne jen ten zacatek je dost nudnej, ted sem vstoupil do klastera pro magy a zaclo to nabirat obratky, takze pokud prekousnete grafiku a par tech veci , nehybajici se stromy tak si nakonec myslim zahrajete v celku dobrou hru, sak jsme hravali na pixlech 8 bitech , takze tohle se da zkousnout :)
-
Nějakej mod určitě brzo na ovládání vyjde.
-
Zatím jsem to nezkoumal. *9*
-
Keď sa do vašej postavy zabodne šíp a nechce zmiznúť, skúste svoje oblečené brnenie presunúť rovno do nejakej skrine, alebo nádoby. Mne to pomohlo a šíp zmizol.
Nikdy by som si nepomyslel, že mi bude chýbať inventár z oblivionu, ale stalo sa. Dúfam, že bude čoskoro vydaný nejaký mód s použiteľným inventárom. Taktiež mi chýba klasická prehľadná tabuľka perkov a skillov, ale musím uznať, že perky so súhvezdiami vyzerajú "cool". -
Bohužel jsem musel přejít na Gamepad
-
Jde někde najit kde na mě pusobí jaký požehnaní,otrava a tak podobně jak to b_lo v Oblivionu?
-
jj, tohle alespon castecne pomuze, ale proste hot keys na kouzla popripade prepinani setu zbrani by byly pouzitelnejsi... chjo, ja se od zacatku bal, ze to bude prekonzolovano... jinak se to hraje vcelku dobre, ale interface je mizerny...
-
anonyme moje řeč
-
Doporučuju opatchovat hru, protože většina z těch tvých nedokonalostí tím rázem odpadne.
GRAFIKA: Dívný, já taky hraju na max. ale rozhodně horší než v Oblivionu to není. MENU a OVLÁDÁNÍ: Na menu jsem si po cca hodině hraní zvyknul, bindování je v pohodě a oblékání taky, jen si musíš pomoct pohledem z třetí osoby, myš v náhledu věcí tedy rozhodně funguje. HUDBA: Řešit nebudu, každý má jiný vkus *3*. CELKOVÝ DOJEM: Nejprve zkus patch, protože jak jsem už napsal výše, spousta tvých problémů by rázem odpadla. *4* -
Zbraně, lektvary etc si v inventáři dáš do oblíbených, a pak přes klávesu q je můžeš během hry rychle měnit. *3*
-
To je nějaký divný...