Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
proto rad hraju multiplayer u her tam nikdy nevis co se ti stane.
-
.
-
s tímhle býval problém i v Oblivionu, kdy se naukládalo nastavení grafiky ve hře... vše se tak muselo přepsat přímo v ini souboru. tady to ale nefunguje, tak nevím...
-
patch samozřejmě mám
-
Čeština je výborná a překlad místních názvů se povedl na jedničku. Jediné co to kazí je, že na cedulích jsou původní anglické názvy, což je škoda. Ale překreslit grafiku by asi trvalo moc dlouho, takže se to dá odpustit.
-
nevim jak vy, ale ja se kdysi tesil na vydani nejakeho pokracovani oblibeny hry. Dnes uz je bohuzel predem jasny jak to cely dopadne, teda pokud nejste zavislaci na konzoli
-
Za 19 hodin prakticky non-stop hraní mi Skyrim nespadl ani jednou, kromě podělaného steamu s ním nemám žádné problémy. A to jsem se dokonce i několikrát přepínal na plochu a zpět, což hodně her není schopných "vydejchat".
-
Jo... Bethesda skeptici tvrdí že klouzavý pohyb s Gamebrya tam pořád je ale já ho tam tedy nevidím. Boje z třetí osoby jsou docela i koukatelný. A vlastně proti drakový jsem si to užil víc než z první osoby.
Dialogy jsou nyní jako jeden skill přesvědčování a zvyšují se prakticky + můžeš si přidávat perky (pokud máš dostatečnou úroveň). Ale jak probíha praxe (aby se ti skill zlepšil) to nevím... Asi nejspíš někoho musíš zkoušet ukecat nebo při obchodech - fakt ještě nevím... -
A zkoušel jsi hrát z pohledu třetí osoby? Dá se to? V Oblivionu to moc nešlo.
Hele a jak jsou řešeny např. dialogy? Zmizelo to trapné kolečko z Oblivionu, kdy si tě postavy oblíbily na základě vyprávění vtipů apod.?
Amaroun + Hairy Ass: Díky. S angličtinou nemám problém, ale když je čeština dobrá, není co řešit. -
Mně zatím spadla jen u brány do Whiterunu, a u jednoho ze statků poblíž města - ale u té brány zatím pokaždé, co se mnou začal mluvit jeden ze strážných. *9*
-
Nic moc, za hodinu hrani mi hra spadla hned 3x a to dvakrat na uplne stejnem miste *9*
Alt-Tab sice nefungoval, ale Ctrl+Alt+Del sel aspon spustit spravce uloh a Skyrim osdtrelit a pustit znova. (Win7 64bit) -
Já s ním souhlasím, je to pro mě prostě pičovina.
-
Chtěl bych se zeptat, taky vám ta hra padá docela často? Mně hlavně u toho prvního velkýho města Whiterun. Popřípadě, jak jste to padání vyřešili - kdyby to spadlo jen do windowsů, tak prosím, ale bohužel to musím vždycky restartovat, což je docela pruda.
-
Čeština je celkem kvalitní, sice si ty překlady místních jmen (hlavně měst) mohli odpustit, ale dá se to. *4*
-
Ja mam koupenou CZ verzi v Xzone a na vsechno mi jde v GUI klikat, takze nevim jestli toto neni problem treba jen nekterych verzi Skyrimu?
Jinak u me vsechno super, prekonalo to moje ocekavani a hrajem to zatim nonstop :) -
Překlad se mi zdá dosti kvalitní... Zatím jsem nějak nepřišel na žádný větší průšvih
BTW První fight s drakem mám za sebou kdybych se bou neměl mini armádu vojáků tak nevím jak by to dopadlo :-D
Vypadá to moc pěkně... Bojoval jsem proti němu 3x... Žádnej skript - drak se chová přirozeně. Sice nějaké trhané pohyby tam jsou ale s tím se musí počítat :-) Všechny animace nádherné a hlavně efektní... -
Hra je to super, ale chybí mi tam detailnější char. info. ;(
-
Kdo z vás má zkušenosti s češtinou ve hře? Jaká je? Mám si případně koupit českou verzi, nebo jít radši do anglické?
-
Jasne že jde o hratelnost, ale když má hra horší grafický zpracování textur, než její předchůdce, tak někde soudruzi udělali chybu ne? Ja, krmenej videama se na Skyrim těšil jak dítě na Vánoce, a teď, když jsem to začal hrát - obrovský zklamání... Jak někdo píše - koukni se na začátku hry v Oblivionu jak vypadá řetěz, a srovnej ho se Skyrim... Není to jen o řetězu, ale i o dalších a dalších texturách... Například řeka, vodopády... to je ve Skyrim prostě hnus! Zlatej Oblivion.. o hratelnosti, která je mířená snad pro 12letý děti ani nemluvim.. *16*
-
Problém je v tom, že rok a půl už nemůžu hrát ani multiplayer u žádný hry, takže jo Steam je zlo, ale můj počítač je peklo. *7*