Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
Cože? Existujou i trošku jiný skříně, než na který jsi možná zvyklej ty - designový skvosty, na který se její kamarádky budou ptát, když prijdou na návštěvu.. To z tebe jen mluví omezenost, né..
-
tak děkuju za pomoc.. . Spustit to jde, dokonce se automaticky nastavý medium detail, na které se to však seká. Podle prvních 5 minut hraní musím říct FUJ ale OPRAVDU FUJ! ještě, že nejsem fanda série. jako mě tehdá neskutěčně zklamal gothic3 zklamalo by mě i tohle. Ať už je to neshopností vývojářů, zaměřením vedení jen na prodej a ne kvalitu nebo třeba marťanama, tohle prostě neni hra udělaná pro pc hráče. Ošklivá grafika a menu bez jakéhokoliv pc prostředí, typický konzlo feel.. brr. 5 minut je ale pořád málo vzájmu objektivity tomu dám dnes 5 hodin a napíšu další názor. irituje mě to hlavně proto, že je to open rpg, které mám rád a které bych řekl, že jsou jako stvořené pro pc komunitu a pak tohle.. . Mno pamatuju si na památný souboj gothic3, oblivion, tehdy neměl vítěze, aspoń pro mě, protoze obe hry byli spatne. A dnes je tomu stějně Skyrim- Arcanie. Takze znovu dekuji vyvojarum, za to ze robi spatne hry a ze se muzu v zivote venovvat dulezitejsim vecem nez hram.
-
zkus csfd, najde ti ho během několika desítek setin :)
-
tak to vypada ze mam asi nejakej bug :(, pac to stale nic nedela
-
kouzlo je ok. musis mit ale oboje, netusim jestli je tam skript nebo jestli to ma kazdej jiny. 1) strcis tam tu cocku 2) stojis u toho a strilis do te cocky jednim z tech dvou kouzel a musis videt, ze se ty paprsky pohybuji. 3) pouzijes opakovane jedno nebo druhy, dokud ty paprsky nedopadaji do tech drah tech tri zrcadel na strope.
-
pouzivam na to kouzlo omrzliny
-
strilis do te cocky, cos tam vlozil? kdyz do toho strilis a koukas na strop, tak musis videt, ze se ty paprsky posunujou. pak tam samozrejme tema cudlikama posunes ty zrcadla, aby se paprsky odrazely zpet dolu na stred
-
mno ja do toho siju zmrazenim i ohnem ale zadnej efekt, je mi jasny ze se to ma nastavit ale me to proste nic nedela
-
musis mit kouzlo zmrazeni a ohen, smyslem je nastavit paprsky tak, aby se mohly odrazit od tech zelenych "zrcadel" na strope. ja pouzil asi 4x zmrazeni a bylo to ok...
-
zdravim potreboval by jsem poradit , hraju za maga a jsem v tpaslici hvezdarne nebo co to je, kam jsem vlozil krystal ale za zadnou cenu nemuzu paprsky nasmerovat na ty cocky, pise mi to ze mam pouzit na krystal nejaky kouzla ale at zkousim jak zkousim nic to nedela, vyresil toto uz nekdo prosim , dekuji za odpoved
-
Btw na doplnenie : z toho čo som doteraz hral mi vychádza, že reálne bude možné dosiahnuť minimálne 2x vyšší level ako v Oblivione - takže l20 bude asi ako l10 v Oblivione.
Teda ak bude postup na vyššiu úroveň relatívne lineárny. *1* -
Ja osobne na grafiku kašlem, ale s názorom, že gui je "konzolový paškvil" sa úplne stotožňujem.
-
hodnocení her by mělo hodnotit hru jako celek a díky špatné grafice musí být hodnocení skyrimu horší...to je logické. Samozřejmě u her jako minecraft je to jiné, to je jasné.
-
nevím o tom, že by byl venku construction set, takže mody tak rychle nebudou - hra je v současné chvíli ani nepodporuje.
-
když člověk přehlédne nehýbající se stromy ve větru, je příroda a prostředí jako takové uděláno opravdu pěkně. Vzdálená krajina je mnohem lepší jak v Oblivionu.
-
samozřejmě že je to bug...
-
Nič ti to nezničí, skrátka sa na neho vykašli a choď plniť questy. Keď sa ti bude zdať, že postava je slabá, vždy sa k nemu môžeš vrátiť na "nagrindovať" pár levelov.
Nie som si istý, ale v predchádzajúcich tes mali "tréneri" vždy nejaký limit, po ktorý ťa mohli naučiť skill, takže predpokladám, že aj tento maník ťa to nebude schopný naučiť do 100%. Keďže je skoro na začiatku, predpokladám, že max bude 50 - a to nie je až tak veľa. -
jestli myslíš přiřazení na hotkey 0-8 to zde lze taky.. nejdřív do oblíbených a pak přiřadíš klávesu... jinak se absolutně neztotožnuji z tvým názorem.. hra je především o tom, jak nás hráče BAVÍ... ano hra je přeci o zábavě... a pokud grafika vyloženě nebije do očí, ale naopak, tak je nesmysl hře kvůli tomu srážet fiktivní body...
-
Mne hra za den hrani nespadla ani jednou. Nechci radit, ale problem bych videl jinde nez ve hre.
-
no to si z oblivionu taky pamatuju, jenze tam jsem za dvacet minut povysil level jednou, tady za dvacet minut budu na 20 lvlu :) mozna jeste vys... mozna je to nejaka feature pro zlodeje, ze jako obelsti toho ucitele.. anebo je to bug , v tom pripade by mi to ovsem znicilo hru :(