Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
zatim to hraju na pomalym pc na medium, a to obcasne seknuti myslim ze to je kdyz pobliz je nejaka lokace a ono se to nacita.
-
kez by nekdo vratil inventar morrowindu
-
Jo, občas ty scenérie, třeba mamutí kosti v bublajícím jezírku na lávových polích, nebo design některých dungů potěší. Nejvíc mě štvou ty sterilní domky ve městech, něco jim zchází prostě... ale včerejšekj sem se krom oběda, provizorního chleba se salámem, od Skyrimu ani nehnul :D ...btw doporučuju v ini přidat do [Display] iPresentInterval=0 ..zruší vsync a tim pádem to mnohem zlepšuje pohyb myši. Navíc je pěkný bDrawLandShadows=1, bTreesReceiveShadows=1 ...stíny prostředí a stromů, nechápu proč ani na ultra tyhle věci prostě nejsou zaplý *16*
-
Už hraju, mám to nastavený na hight i když by moje sestava stačila na ultra, jede to plynule, ale stejně čas od času klesne FPS....jen takovej malej sek, ale občas to ruší, nevíte čim to je?
-
Konecne jsem ji nasel, jdi k ivarovu dvoru (je u jezera s ostrovem) a za mlynem je kamenny most, prejdi ho a uz uvidis vstup :)
-
Musíš si ho odemčít - v magii a v řevech na ten neodemčenej najedeš a dáš R, sebere ti to jednu dušičku a máš ho
-
Že si nedokážeš užít hru s tolika možnostmi jen proto, že musíš místo myši používat v menu klávesnici...inu dobrá, ale asi nebudeš mít originálku, když celou hru kvůli tomu zavrhneš, co? *15*
-
No ked som hru zapol prvy krat tak som bol v soku... bol som sklamany, strasne sklamany. No po prvej hodine hrania som si zvykol na menu a nedoladenost ovladania mysi. No a hra ma v skutku zacala bavit. Dokonca natolko, ze som skoro zmeskal do prace a v praci som sa uz tesil domov aby som v tom mohol pokracovat.
Pribeh to ma slusny, rozmanite prostredie,moje oblubene dialogy, ...
Hra nema velke naroky. Hram to na Notebooku ATI RADEON HD5730 1GB, 3GB DDR3, AMD TURION Dual Core 2,5GHz
Vsetko na ultra + 8x Antialiasing 8x Antistropic - (akurat asi ulavim tomu antialisingu trochu, ked som zacal bojovat s kuzelnikmi a bolo ich viac tak FPS zacalo pokulhavat).
Kazdopadne graficky skvost to nieje, ale krasa prostredia, to je ina vec. Hory su naozaj uzasne. -
Poradí mě někdo zničeho nic mě klesla LUKOSTŘELBA z 57 na 25 nemam žadnou nemoc ani negativní kouzlo prospaní ani modleni ve svatyních nepomáhá?! *13*
-
zmen si v systeme nastavenia zvuku na 48000 Hz 24bit a malo by ti to prestat padat. Mne to padalo kym som to nezmenil stale, teraz po 6 hodinach to nepadlo ani raz.
-
PS: užívání myši v tom jejich zesloněným "multi-inventáři" je šílenost
-
Jde mi o požitek z hraní.... Jestli chci moc, než si užít hru, tak jsem asi divnej. Nevím proč tedy většina pomalu nadává na grafiku, systém, GUI apod. blbosti. Když se stejně všechno motá o hratelnosti. A nepodpora myši (mé pravé ruky), mě jaksi omezuje..
Čekal jsem daleko, daleko víc... Než jen dementní pře*eb z konzolové formy na PC, alá COPY and PASTE -
Že tam menu úplně ve všech případech nepodporuje myš, to je opravdu hrozné! *7* *15*
-
Pirát si tohle může dovolit, viď?
-
Mám stejný problém, ta hra teď kvůli tomu vypadá jak vyblitá. Snad se to brzy vyřeší, no a zatím ....... to stejně budu hrát dál. *2*
-
Peníze vyhozený oknem, že? *3*
-
No zrovna vapor-x samozřejmě není chlazení z nejlepších, ale pokud jste nechtěl měnit stock chladič, tak dejme tomu:).. Jinak 16gb ram je nejen ve vašem případě overkill, ale to snad dost dobře víte sám:)
-
Jenže já mám asi tu smůlu, že si fakt vytrpím na tom, aby se mi to hrálo krásně... Vyžaduji od toho, aby se to hrálo krásně a příjemně.... ne na pytel a divně
-
zacatek hrani me taky stval, ale prekousl jsem to a bavim se skvele... jasny, rolovani v inventari me netesi, ale co uz... je to TES.
-
TES totálně zkonzolovatěl.... Skyrima po hodině hraní mažu z PC