Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
jéé no vidíš možná jsem přeskočil omylem nakej tutorial díky moc *3*
-
No to si pis, ze je treba udelat mod, protoze nikdo z vyvojaru prece netusil a ani nemel zkusenosti z predchozich projektu, aby neco takoveho mohl predvidat. Nejaka uprava UI pro PC to bylo nad ocekavani :-))) Nechapu jaky to muze byt problem nabidnou z vice verzi UI, at si kazdy vybere co je mu libo. To, ze tyhle problemy zalata MOD je hezke, ale v tomto pripade povazuji UI v podobe s jakou byla hra vydana za praci nejakeho "NADIGNORANTA" nebo ryzi amaterismus nekde kde bych to necekal ;-)
-
ahoj vsici, tak co me osobne na Skyrim vadi nejvice je asi techto par veci, ale pro me dost zasadnich - hnedka na zacatku ten pitomec co vas doprovadi do prvni vesnice tak ho muzete mlatit jak chcete nijaka extra mu to nevadi (zabit nejde) vylevelovat na nem jdem par lvl... za dalsi ve vesnici to same... nekdo zabit jde a nekdo ne,ale ten co zabit nejde vas pronasleduje po cele vesnici (a ma dost silne reci ze ti ukaze) chyby v AI jsou na rok 2011 dost zalostne, asi beta moc neprobehla... ale je jasny ze takova hra se poradne za cca 2 roky neda udelat neda, skoda
-
http://www.skyrimnexus.com/ *3* *14*
-
Ja se učil destruction a restoration na mágské výšce a tam je omezení 5/ level a na lvl je potřeba 10 zlepšení se vněčem ne ?.. takže pokud učí jen lukotřelbu nemělo by se dát naučit více než 5 stupnů za lvl ...
to omezení výškou skillu je tu myslím take, alespoň učitelé mají hodnosti expert/master atd .. -
Trochu mě vadí že už se nezlepšuje destruction samo tím že ho používám, ale tím že tam dam perky. To už mohl byt normální EXP systém.
Na druhou starnu je dobré to že mám trochu kontrolu nad tím kam se ubírám ve dovednostech. -
Té myši je škoda, ale přehlednost je pro mě například lepší než v Oblivionu (a vlastně i než v Morrowindu, ale tam zase byla výhoda, že jste si ty tabulky mohli všechny dát na jednu obrazovku *3* ).
-
To sakra kdyz delaj PC verzi neumej to UI udelat prehledne a hlavne pro mys? To je potreba na to vydat mod?
-
Ahoj, diki za radu. Skusim to.
-
Tady se prostě na povolání nehraje, jseš dobrej v tom co nejčastěji používáš, no. Alespoň velká spotřeba výdrže a many trochu nutí se v tomhle směru specializovat - jednak investicí do jedné z nich a jednak perky, které snižují jejich spotřebu. *3*
-
Rozežraní zmrdi..., co jiného na to říct?? Asi neste hodni hrát tak skvělou hru. *16*
-
Ne, PC - seš blázen, u hry jako je TES, kde je nejlepší moddařská komunita, si přece nebudu kupovat konzolovou verzi - ani bych neměl na co, heh. *15*
-
Škoda,že při tvorbě postavy se nepíšou staty číselně.Je to sice hezky popsáno,ale to je prd platné když to není naprosto jasné.U Dark Elfa se píše,že je dobrý bojovník s lukem.A nemá + do luku.Má ale +10 Destruction.To mne jako Mága High elfa naštvalo.Je to blbé,že je potřeba se dívat na internet jak to vlastně je :(
Jestli teda toto souhlasí: http://skyrimguild.com/picking-your-race-in-skyrim/
Po cestě do magické guildy jsem koukal na nějaká kouzla (nechápu jak někdo na internetu nadával jak se tam má dostat,že je to daleko a neví kudy tam atd :d) já jel normálně povozem za lidovou cenu 50 zlatých :) ).No zatím nevím co si myslet.Berou dost many a číselný damage nic extra.Ten damage se navíc nezvedá level Destruction ale skilly.Tedy záleří hlavně na daném kouzlu.Co mne celkem vadí je to,že každý může požívat kouzlo když na to má manu.Tedy i klasický bojovník si může použít kouzlo vysoké úrovně.Třeba si vyvolat toho ohnivého astronacha.Tedy rozdíl mezi čáryfukem a jiným je v množství many.Vylepšovat věci také zvládne každy.To je promne škoda.Tedy brnění+silná zbraň a navíc ohnivý kámoš za zadkem :) No to je celkem dobrá kombinace. -
Autoři opět dali velký prostor módům takže to časem někdo určitě udělá. Na Oblivion bylo inventářů plno.
-
Já proti Skyrimu nic nemám a myslím že se povedl. A dejte už prosím pokoj se špatnou grafikou. Ode mě má Skyrim 95%. Dal bych 100 nebýt těch bugů, které časem snad zmizí, konzolových menu a slabé UI. Když navíc porovnám pokrok MW2--->MW3 a Oblivion--->Skyrim je to s smíchu. Povedená práce s povedeným světem, nádherně zpracovaným prostředím, haldou možností a užasné lokace (každá jeskyně je jiná a některé z nich jsou vzkutku působivé). Souboje z draky jsou další perla a myslím ze minimálně já jsem lepší RPG zatím snad nehrál a jak tenhle žánr nemusím, Skyrim sem si zamiloval. *3*
-
S minecraftem souhlasím. A je to nejspíš dost subjektivní, ale podle čeho se grafika teda hodnotí? Já ji hodnotim tak, jak na mě působí a na mě působí užasně.... a nejsem žádnej TES fanatik ... ale to je jen můj názor, tim nechci říct, že tvůj je špatnej, jen s ním nesouhlasím :-D.
-
Jako ze musime kupovat zajice v pytli a komu se to nelibi tak ma smulu? *11*
-
No jo máš xbox co?
-
Proč hned má být pirát nechápu....
-
Tak tak... Možná až s tím komunita něco udělá a vydá fajn módy,tak se k tomu vrátím, ale teď nemám buhožel chuť