Přejít na výpis diskuzí
Hráči radí hráčům, jak vylepšit Skyrim
11.11.2011 | Aleš Smutný
356 příspěvků
-
Všetky tes sú dobre známe tým, že sa dajú skilly (a tým pádom aj level) "nagrindovať." Ešte z Daggerfallu si pamätám ako som pri stene vo fighters guilde trénoval deštrukciu, alteráciu a mysticizmus naraz. :) Aj v Skyrime je na to kopec príležitostí.
Osobne sa mi to nechcelo robiť, pretože hra je dosť ľahká (aspoň to, čo som zatiaľ prechádzal), takže to nemá veľmi zmysel. Ale záleží na tebe. -
Je to bug nebo to tak ma byt, hned v te prvni vesnici je nejaky lucistnik, a ten mi behem par minut zvednul level na 7 a lukostrelbu na 40...proste ho najmu jako pomocnika , zaplatim si lekci a pak mi sam nabidne at si vezmu jeho veci, tak si ty penize vezmu zpatky, znova zaplatim, udelam to 5x a povysim uroven...je tohle v poradku ma to tak probihat? protoze jsem ted vlez do toho prvnihu dungu v dejove linii, ( mimochodem moc hezky vymyslenej) ale i kdyz jsem obtiznost zvednul o dva nad defaultni porad se mi to zda hodne jednoduche ...jinak me se to graficky velmi libi...
-
atmosféra je tip top od řek a udolí až po pohorí a vodopády *3*
PS:borci.. nevíte proč mi nejdou ostatní shouty co mám naučeny ikdyž konzumuji draka za drakem ? *3* -
Mne ešte skyrim nedošiel chcel som poúytat na nazory labeo dojmy tak začnem-už viem že grafiku čiže kvalita alebo ostrost textur je skoro na pdobnej urovni ako oblivion čiže je stredna ale ja nemyslim grafiku ale aky svet,čiže popište lokacie,lesy,vyhlady,mesta,interiery,hrady,pustiny,zakutia ,žlaby ,vodopady ,oblohu, čiže umelcke spracovanie či je to naozaj ručne spracovanie ako to robi cd project a pyranha bytes alebo zas generovane bez atmosfery.A ešte ako posobi ta polarna žiara,či je tam dajake miesto s gejsirmy,zvierata a ten nordsky severansky prizvuk.Tieto deatily ma zaujimajy.Lebo v rokoch 2006 a 2007 vyšli ostre grafikce tituly oblivion,gothic 3 a zaklinač ten už nebol prekvapenie z hladiska ostorsti lebo vyšiel o rok neskor ale atmosferou ,umeleckou strankou sveta ma ovela krajši akopredchadzajuce menovane.Ale jedno je iste krajši les ako v zaklinačovi 2 som nevidel tak isto krajšie svetlo, vodu hrady a vyhôady terza nemyslim ostrost grafiku ktoru tiež ma ale deatialnu pracu ,vdaka
-
Už 2hod.hledám, jak se dostanudo Vyšného Hothgaru.. Plahočím se kolem úpatí hory ale nedaří se mi najít cestu. Poradí někdo??
-
Nevim jestli uz to tu nekdo nepsal, ale pokud mate Crossfire (samozrejme ve Skyrimu nefunguje) tak RadenPro (http://www.radeonpro.info/en-US/) ho umi, klasickym trikem (Advanced tab -> MVPU mode na Alternate Frame Rendering)
-
Myslim, ze se da i na ceske verzi zapnout anglictina.
-
me nepada ale co jsem koukal tak se to resi nastavenim zvukove kvality v systemu .. placni do googlu treba Skyrim tweak .. vetsinou je to u tech tweaku .. nebo primo Skyrim game crash ..
-
poziadavky splnam, skyrim si automaticky nastavil high az ultra nastavenia...graficku mam radeon 5770....win 7 64bit.....skusal som ten trik so zvukom (24 bitovy, 44100Hz), no nepomohol....hram to na xbox wireless gamepade....windows aj skyrim originalky :/ az na tuto chybu je to (aspon pre mna) dokonale
-
vyriesil niekto to padanie?? mne to padne stale po priblizne polhodinke hrania :/
-
Ono ti to běží na 2 roky starém železe na Ultra protože to má právě horší grafiku a rozdíly mezí Ultra až Low jsou malé :)
Kdyby se na grafickou stránku pro PC více zaměřily, tak aby využily potenciál dnešních PC,tak by ti to nejspíše na Ultra neběželo.No hlavně na Medium nebo Low by to to vypadalo jako momentálně na Ultra :)Tedy na 2 roky starém PC by si to hrál nejspíše na Medium nebo Low a vypadalo by to nějak takto.A ty co mají výkonné stoje by to hráli na Ultra a vypadalo by to lépe.Tedy každý by byl spokojen. -
Píšu to o kousek jinde, ale tedy ještě jednou. Skyrim mi za 19 hodin hraní nespadl ani jednou, grafiku mám na ultra a vypadá nádherně, rozdíl mezi low a ultra je vidět na první pohled a i framerate dělá rozdíl přes 70 fps (na ultra mi běží sice jen kolem 30 fps, ale bez sekání, na low mi běží kolem 100 fps). A to nemám nijak extra výkonné PC, je to jen i5 750 2.66 GHz, Radeon HD 5770, 16 GB RAM 1333 MHz, HDD RAID0 z dvou Samsungů F1 a samozřejmě Windows 7 x64. Takže průměrně výkonné PC a Skyrim běhá jak z praku, je stabilní a vypadá nádherně. A to mám Sedmičky nainstalované a v chodu už skoro 2 roky, nijak je neoprimalizuji ani nečistím. Ale důvod stability a bezproblémovosti bude možná i ten, že mám všechno legálně, v PC není jediný crack a samozřejmě ani žádná breberka. Dále nemám PC přetaktovaný a mám ho velmi dobře chlazený (v case Fractal Design Define R2 mám dokonalé airflow, ventilátory mám Noctua a chladič na procesoru je Noctua NH-D14, grafika má chlazení VaporX (šlo mi hlavně o tiché a výkonné chlazení, na penězích nezáleželo)). A další věc, která často způsobuje nestabilitu je nekvalitní zdroj, já mám jen průměrný Arctic Cooling 80+ gold 550 W, ale podle všeho stačí, ani nebl moc drahý, stál jen 2700 Kč, ale podle testů vychází hodně dobře, dává stabilní hodnoty, napětí nekolísá jako u levných šmejdů. Takže ač výkonově průměrná sestava, tak je složena z kvalitních komponent a nevím co je to nestabilita.
-
Hele, hraju to v rozliseni 2650*1440 a jedne casti monitoru mam velka bila pismenka ÚÁ Ň. Je to celkem velky a rusi to. Resil to uz nekdo?
-
Čeština je obstojná... sice semtam pár hrubek, pár slov, který jsou třeba dvakrát za sebou... ale není toho moc. S nějakou chybkou se setkáš tak jednou za hodinu, což je uplně v pohodě, když se člověk koukne kolik toho textu tam je. Docela hezky jsou přeložený i písně bardů.
Taky bych byl raději, kdyby se názvy měst nepřekládaly, je to takový divný :D -
Nechapem co su vsetci tak spekticky, zla grafika? Podla mna je super, na ultra mi to fici aj na 2 roky starom zeleze. To ze maju nosy postav na mm stvorcovy o 10 menej pixelov ako napr u Witchera 2, mi pride uplne smiesne a nepodstatne. Na menu sa da zvyknut, po siestich hodinach hrania s nim uz nemam absolutne ziadny problem. Jedine co ma stve je absencia skillov Atlethics a Acrobatics, s tym spojene pomale (!!) kone = utrpenia chodit niekam na prieskum. Ale verim ze do tyzdna tu mame mod ktory to fixne. Hra je presne to co som od nej cakal, mozno trosku jednoduhsia ale inak u mna stale 10/10
-
LOL, třeba LOTRO a to je "blbé" MMO, vypadá lépe.
-
Zatím mi to asi po 10 hodinách nespadlo ani jednou a dá se v klidu přepínat i na plochu. Teď mi tu taky běží na pozadí :)
-
omg, je to jen konzolový paskvil... nic více. Inventář není inventářem ale je to humus, který jde mimo cokoli, co doposud bylo u těchto her zvykem. 3 D model je mi na nic, když si ho nemohu rotovat jako to ukazují na videích na youtube. zkoušel jsem snad vše a rotování mi prostě nefunguje.. *9*
-
Inventář se podle mého názoru a odhadu dle reakcí na forech nelíbí tak 90 % hráčů. Je to jen konzolový paskvil a chválit ho mi přijde docela hloupé, páč se tím chválí prostý port z konzolí. Kdo v tom nevidí snahu Bethesdy si zjednodušit práci, ten je fakt málo všímavý.
Pokud chce hra dostat více jak 8/10, nemůže si v žádném případě dovolit takové grafické a další nedodělky. Pokud ale hra nemá větší ambice, je současná grafika v pořádku. Já osobně stále uvažuju nad tím, zda-li to opravdu není jen bug, protože tak málo kvalitní textury jsem fakt nečekal (mám v PC i Oblivion a textury jsem srovnával a textury ve skyrimu vypadají fakt hůře). Kvalita textur jinak není vůbec věc subjektivního názoru, ale lze jí hodnotit zcela objektivně a objektivně mohu napsat, že textury v mém skyrimu při ultra nastavení vypadají dost nevyspěle a zastarale.
V současné podobě má u mě skyrim hezkých 7/10 díky té komplexnosti a dalších věcem, o kterých si tu psal.
Co se týká funkce oblíbených věcí, myslím si, že to bylo řešeno v Oblivionu o dost líp. -
ve falloutu 3 byl jozin z bazin, ve skutecnosti se jmenoval jinak. treba u filmu ktery je prelozej do cestiny ma uplne jinej nazev nez je AJ v prekladu. to nastve. pokud si chci najit film tak musim si najit originalni nazev protoze kdyz si prelozim ten ceskej tak to nic nenajde