Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aaaa pokracovani masirky ...
  • Mě spíš urážejí ty jejich animované filmečky k S.P.E.C.I.AL., kde už před Velkou válkou virtuální autoři přesně vědí, co po ní vznikne díky radiaci/FEV (ghoulové, supermutanti). Jinak ta hra bude samozřejmě totální p*čovina, stejně jako F3 potažmo Skyrim, možná ještě horší, pač obohacená o kousek Minecraftu. Jinak jestli je někdo schopný vydat oficiální trailer prezentující stavění domečků, které tak nějak levitují https://www.youtube.com/watch?v=Oj06B-QQJTM - cca 2:36 min, je to h*vado bez špetky soudnosti. Člověka skoro fascinuje, jak někdo dokáže zk*rvit tak krásnou sérii, a ještě mu za to spousta lidí tleská. NEBRAT.
  • a v takom BG2 z neho padli len supiny, a musel si s nimi ist za speci kovacom
    takze v davnych davnych casoch mysleli programatori aj na taketo veci
  • fallout(1,2 a new vegas) sa vazne neberie
  • ale prd, hned skoro na zacatku jsi mohl odchytit na severu mapy obchodnika s alien blasterem a bud ho okrast nebo sejmout a to porad dokola a bylo tam mnohem vic moznosti jak se dostat k OP vecem brzo
  • Fallout podle mě nikdy neměl být hard scifi, bylo to něco mezi scifi, komiksem a takovým podobenstvím na téma USA. Vzniklo tam někde nepochopení - fanouškům prvních dílů chybí v dílech od Bethesdy humor, který do "hard postapo scifi" taky moc nepatří. Bethesda udělala svět výrazně realističtější a temnější, ale pořád je to v podstatě komiksová hra a ne nějaké seriózní scifi drama.

Která hra je hard scifi? Elite? Fallout má blíž spíš k Wing Commanderům.
  • Cože...??! Tohle rpg bez lokalizace... myslím, že zabrečí i kdejaký rádoby angličtinář *1* *1*
  • Co to kecas za icoviny, ve F2 byla dobra vybava az nekdy za pulkou protoze do ty doby jsi na to nemel proste skilly a delal si min poskozeni nebo ses vubec netrefil, jestli se dala v nejake hre hned z kraje sehnat super vybava tak to byl Dark Souls
  • del0
    "truhlice s výbavou sa váľajú len tak uprostred krajiny a z drakov padajú brnenia ako keby nejaké nosili"

Ne, že bych nesouhlasil, ale zrovna draci jsou ve fantasy často vykreslováni jako sběrači pokladů.
  • a taky je to hra :)
  • ne
  • Spades
    Jenže ty mutanty nevytvořila radiace, ale to bychom museli ty hry znát, že?
    A ohledně absurdit, o tom ta hra je. Je to její specifický humor.
  • ty zmutované potvory ve falloutu popírají zákony biologie. Podívej se do Černobylu, žádní mutanti a dvojhlavé krávy tam nejsou. Životaschopné mutace probíhají na urovni tisíců let a ne pár desetiletí. Podobně pitomý je fallout pokud jde o techniku.
    Člověk s trochu vědeckých vzdělaním celý ten svět falloutu připadá hrozně naivní. To by ani tak nevadilo, jen by se nesměl tvářit tak vážně.
  • mně taky, ale ty starý daleko víc a to jsem hrál první trojku. Ty postavy příběhy a humor mi byly daleko blíž. A o tom že to bylo víc RPG ani nemluvím. Každopádně si 4 s chutí zahraju, svět Falloutu je prostě jedinečný a naštěstí stále živý.
  • kkING
    moc pekne, ta vesnicka spis pripomina zacatek new vegas :D a az na tu pasaz se "vzduchovkou" na ferovku proti supermutantum? :-) tohle mi na novejsich falloutech vadi hodne
  • Čím víc Falloutů, tím víc Adidas *5*
  • Koukám, že nejen s anglinou. *9*
  • Po prvé v životě nekupuji... s anglinou sem na tom mizerně *7* *9*
  • Inquisitor
    Přesně, mě taky bavily všechny díly :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit