Přejít na výpis diskuzí
Hraný trailer na Fallout 4 příjemně navozuje postapokalyptickou atmosféru
15.10.2015 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
To video dost přesně shrnuje to, co v bethesdím falloutu hráč zažije... Sotva vylezete z vaultu, tak se k vám přidá divoký čokl, vedle kterého najdete čínskou útočnou pušku, kterou hned na to zmasakrujete skupinu supermutantů, která zrovna náhodou šla kolem baráku, ve kterém 200 let ležela energozbroj jen tak na verandě... the end
-
Nejsem blondýn ani mi už není náct,ale k*rva moc se mi to líbí *14*
-
IMHO je to tam ciste proto, aby bylo jasne, ze jde o Fallout. Ono tech blbin tam bylo vic (viz. prestrelka s mutanty na par metru v otevrenem prostoru a podobne). Nebral bych to tak vazne, vetsina promo traileru nema s realitou ci vyslednou hrou moc co delat... :)
-
Trailer možná ale ukázky ze hry moc ne *1*
-
V komentářích zase na*lito :D
-
Je tu nepřesnost, která bije do očí a má své kořeny ve F3: vault obleček s číslem bylo oblečení ve vaultech (takové jednodílné tepláky), které na povrchu v pustině zcela ztrácelo smysl a bylo ihned nahrazeno leather armorem. Přesto ve F3 někdo dostal nápad přidat k němu kožený opasek a něco jako bandalír a prohlásit to za ZBROJ - i tady na ukázce si člobrda chodí radioaktivní pustinou defacto v pyžamku jako by se nechumelilo. To přece postrádá smysl...
-
copak trailer to nebyl špatny...
-
Ani starý Fallout nebyl isometrický!
-
Musím se přiznat, že poslední Fallouty jsem přehlížel - 3 byla pro mě nehratelná, New Vegas měl už něco do sebe, ale furt to nebylo ono a začátek byl hroznej....
A to je to co se mi strašně líbilo na izometrických Falloutech, že mají dodnes pěkný rukopis a atmosféru. Stále si vzpomínám nato, když jsem našel v jedničce moje první energo brnění, jak jsem z toho byl úplně unešený.
Zde kvůli surovosti a vrácení rukopisu ke starším dílům si mě získali.
Teď už jen doufat, že to nebude přehypovaná sra()ka, ale jako u Wolfensteinu to půjde zase krásně ve stopách -
Tragédie..:( Možná chtěli navodit atmošku starých dílů.
-
Náhodou, to zelené plátno předvedlo historický herecký výkon.
-
Ty vole, CGI jak z roku 2000, to jsem teda nečekal. To spíchli za pět minut v adobe after effects ne?
-
Podle těch špatně padnoucích tepláků bych řekl, že ten hlavní hrdina bude asi živý herec :)
-
co je na tom hranyho?