Přejít na výpis diskuzí
Hratelná Catwoman v Arkham City? Jen s VIP Online Passem
14.10.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Odvádět jistou daň výrobci? Četl jsi to po sobě vůbec? Ty mi říkáš, že když si koupím hru v původní ceně 980 Kč (např.) a za půl roku mě přestane bavit a já jí prodám na aukru, aby se mi vrátily ty peníze, tak z toho mám něco dát vývojářům, kteří už moje peníze obdrželi? - To je akorát další způsob jak z lidí tahat peníze. Pak se lidi nedivte, že se na PC, konzolích tolik pirátí a že se ve světě tolik krade, když chtěj lidi peníze i za to, za co by neměli *7* ...
-
Ach už je to zas tu : Zloděj a poctivec? *2* Řeknu to asi takto - Pokud je něco pro někoho dosti nevýhodné tak do toho nejde a nebo využije jiný výhodnější způsob... kapišto?
Takže jednu hratelnou postavičku si snad raději člověk, který dokáže logicky myslet stáhne, místo aby za ní platil 10 dollarů. Nebo snad NE? *4* -
to bych chapal, ale bojim se, ze ty minusy jsou hlavne za to, ze se obouvam do skvelyho spidermana a batmana..*1* (ale snad spravne rozumim tomu, ze to jsou postavy pro deti? jako krtek pro 3 lety, harry hotter pro desetilety a superman, spiderman a batman pro 12 lety (ale i dnes fakt? ) )
-
asi jo
-
Mínusky ale namaš proto že se ti nelíbí batman ale proto že si to napasal jako debílek...
-
aspon nikomu nenadavam?
-
To jsem fakt sam (podle minusek) komu pripadaji podobny oplachetkovany batmani a suprmani a a best of americamani trapny?
-
no nevim jestli by tě přepral ale co vim určitě je to, že se tu chováš jako id*ot.
-
to nevim, ma batman pikacu? ted jsem zkouknul video a jak mu ta plachekta hezky vlaje pri boji, uz vidim jak takovou postavicku prohani na monitoru 30 letej chlapek a neciti se pred svou manzelkou trapne lol
-
Kdo je víc cool podle tebe ??? Justínek bobrovic nebo Hanna Fontána...
-
Souhlasím, že je dobré za hry platit a podporovat tvůrce. Nesouhlasím ale, že je dobré nesmyslně bojovat s bazarovým prodejem.
-
Podle mě je problém v tom, že tohle oktávka z bazaru je opotřebovaná normálka a počítáš s tím. Mám hodně originálek, ale dříve by mě nikdy nenapadlo, že když nějaké hry koupím z bazaru nebudou úplné. Copak musím dnes u všech her kontrolovat, jestli bazarovou koupí nepřijdu o podstatnou část hry? Také když kupuji, mám rád vše pěkně na disku a nechci být závislý na nějakých kódech). 10% je navíc podle mě fakt dost. Mimochodem srovnání s knihami a filmy podle mě není až tak mimo. Nakladatelé také přichází bazarovými prodeji a půjčováním o ohromné zisky.
-
Přesně...Holt děti jsou děti
-
dik za vysvetleni
-
lol zato ty vis, ze batman je nejvic cool chlapek, leta 2x rychleji nez suprman a je mnohem latexovejsi nez capitan of america, ma catwoman... je proste nejlepsi a urcite by me prepral *2*
-
Až budeš každý den vstávat a chodit spát ve stejnou hodinu, každý den zdravit ty samé obličeje, až budeš dostávat peníze za něco a smysl života bude v tom, že svůj čas, život i sílu věnuješ pro jiný, až před spaním budeš stejnou procedurou líbat přítelkyni na dobrou noc a každá z tvých vrásek i šedin bude mít svůj vlastní příběh..začneš se vyžívat v naivitě černobílých superhrdinů taky. *15*
-
Ano na konci je jasně napsáno že v případě hry z bazaru catwoman dostaneš za 800 MS bodů nebo 10 dolarů...
-
Vůbec nevíš chlapče...
-
A oni za to chteji prachy? Cetl jsi tu novinku?
-
Zlodějina je chtít prachy za něco co už je dávno ve hře...