Přejít na výpis diskuzí
Hratelná Catwoman v Arkham City? Jen s VIP Online Passem
14.10.2011 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Ale jistě, na tom se shodneme *3*. Já osobně nevlastním ani jednu bazarovou hru (OK, kromě jinak nesehnatelných klasik na PSX a PS2, za ně jsem ale vyplázl víc než za originál) a na tom nehodlám nic měnit.
-
a je prosim pane dospelaku lepsi batman anebo spiderman anebo superman? rofl
-
lol to jako fakt ? ze by nekdo ve 20 touzil po batmobilu? lol , batman zabav pro dospelaky *2*
-
to je jedno s cim se to srovnava, jde o to ze ten kdo na tom delal uz pak nema nic z toho...taky bys to videl jinak kdybys byl vlastnikem prav na neco a ostatni misto aby ti pomohli zaslouzene vydelat si to jen nekde kopcili z druhe ruky
-
pockej az dospejes uvidis to jinak
-
pokud je nekdo zlodej tak ano
-
kdyz na to nemas tak na to holt nemas, taky bych chtel pekne bawo v zaruce ale musel jsem si koupit oktavku ;)
nevidim v tom problem, pracovalo na tom hodne lidi, nekdo do toho investoval tak je treba jim zaplatit... taky nechodis zadarmo do prace -
Prosím, neporovnávat knihy, auta a podobné věci s hrami. Hry jsou naprosto něco jiného (je tu mnoho důvodů, jejich vyjmenování a odůvodnění by zabralo docela dost místa).
Bazarový prodej není zlá věc, jenže výrobce hry z takového prodeje neuvidí ani cent. Chce to změnit způsob prodeje bazarových her (odvádět "daň" výrobci - třeba tento ne zrovna ideální VIP Pass).
I když popravdě tohle není hlavní kámen úrazu. Nejvíc škodí velké herní řetězce (jmenovitě třeba Gamestop), které na férovku lidem vnucují bazarové kopie i jen o dolar/euro/libru levněji, než je originál. A vnucují je i lidem, kteří si plánují koupit originál. A to pěkně prosím už od zahájení prodeje a zrovna u konzolových her jsou první dva měsíce nejkritičtější (u PC s online distribucí to není tak vyhraněné). U nás se tak neděje (malý trh), ale v US, UK a prý trochu i v GE je to problém. -
a tak co, je to jenom batman... to je to samy jako superman, pepek namornik, nebo osklivka betty *2*
tyhle postavicky nepovazuji za cool uz ani 12 lety deti ... -
Nebo si ji prostě stáhnete *2*
-
Tohle už je podle mě sprostý. Nemám nic proti DLC, které vznikají po dodělání hry (nesnáším ty, která měla být součástí hry, ale vastřihnou se jen kvůli prachům). S hraní za Catwoman se ale počítá už pěkně dlouho. Tento boj s bazary (které používám na ps3 často, protože origoše jsou fakt drahý) je stupidní. Dělá se to jen kvůli tomu, že díky online službám distributoři přesně vědí, kolik se hrálo a mohou porovnávat čísla s prodejem, což je asi "šokuje".
Představte si ale, že by se z knih vytrhávalo 10% obsahu po prvním použití, ale lidé z antikvariátu by nesměli naříkat, protože by kniha dávala smysl i bez pečlivě vybraných deseti procent a bylo to tak od začátku zamýšleno. Tohle je prostě nešvar herního průmyslu. Bazar existuje všude a herní vývojáři by s bazarovým prodejem měli v kalkulacích počítat, nikoli proti němu bojovat. Fuj!