Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz si odmyslis tu vatu kolem , tak to tak ale opravdu je :-D,je to smutny ale je to tak :-D.
    Jinak sem se pobavil,jeste porad se najdou tvurci ,kteri se neberou supervazne :-D
  • Takova urazka COD . Paneboze .A pak reklama na upne trapnou hru ktera CoD nesaha ani po kotniky.Naka scifi sracka ktera se nijak neproslavila a ted urazi jednu z nejznamejsich her. *11*
  • Kromě výrobce existuje i zadavatel. *3*
  • nevím, to slovo fakt nedokážu přečíst. Ale mírně by to mohlo být. jinak na té krabici je psaná i nějaká adresa firmy. takže by to bylo klidně žalovatelný, protože to vypadá že to odněkud použili. *1*
  • Co pořád máte s tím EA? Tohle mají na svědomí Epic a People can fly
  • Ono je hlavně sranda, že si EA vzali na mušku CoD, což je jejich hlavní konkurence, ale sami takovéhle hry vydávají. Ale jinak tendleten typ her vtipně vystihli, to zase néé že ne.
  • *** = mírně ?
  • Nevšimli, dobrý práce *4*

Je tam napsáno žampiony zavařené ve ******* slaném nálevu.
  • trefné... nikoliv však zábavné... tak by se celý tento počin dal shrnout *6*
  • Lol nejvíc se mně líbí "Entering real-life war scenario" a vlezete do tunelu ze dvou zdí. *1* Jak příhodné pro CoD.
  • vsimli jste si ceskych a slovenskych napisu na bednach v mistnosti s vetvickou?
    http://img18.imageshack.us/img18/351/58107498.jpg
  • Hmm, a když to nebude spadat pod fair use? Tak to asi žalovat půjde, což? *3* Pochybuju, že seš v americkým autorským právu natolik kovanej, abys mohl od stolu určit, jestli má žaloba šanci na úspěch nebo ne.
  • misho8723
    Jedna z najlepších paródií posledného času a to nielen čo sa týka herného trhu. Celý čas, čo je asi tak 5 minút, ako som to hral, ma neopustil úsmev. Toto sa nepodarilo žiadnej filmovej paródií už pekných pár rokov (okrem Trophic Thunder). Ak sa voči tomuto dáko trápne ohradia ľudia z Activision, tak to bude vrchol už :) Ak si mám vybrať zlo, tak si vyberám to menšie a to EA.
  • Dohráno...ok, možná to dobře paroduje nesmyslnost některejch misí, ale jinak ubožárna...chápu, že pro vývojáře hry, která se na první pohled jeví jako Duke Nukem na LSD muže bejt střílení z M4A1 celkem nudná záležitost, ale to nemění nic na faktu, že by ani nedokázali udělat hru s podobně chytlavou atmosféru jako CoD...
    ...daleko víc mi to připomíná parodii na Battlefield: Bad Company 2, kterou mám sice rád, ale obsahuje přesně ty klišé a blbosti, který se tady parodujou...
  • Ysquanir
    Perfektní. Díky za link. :D
  • LOL jestli se ti poslední CoD hrálo líp než MW2, tak máš v hlavě exkrementy...
  • A i kdyby ne.. To jako zasazeni do stejnyho obdobi = vykradani???
    Ze se v diskusich resej kokotiny jsme asi vsichni zvykli, ale tohle... *7*
  • Spades
    A muzes mi prosimte vysvetlit jak to muze delat EA ?
    Posledne kdyz jsem se dival, tak EPIC pod EA nepatril :)
  • Spades
    BF2 bylo pred MW ty pablbe...
    Dice maji plny narok delat si BC a BC2, kdyz presun do soucasnosti byl puvodne jejich napad. Dokonce presun do budoucnosti byl jejich napad.
  • Nevím no, ale to bla bla bla mě hrozně rozesmálo, pač to sem cítil už dlouhou dobu.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit