Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no třeba první CoD je kopírka MoH:AA
  • Nikde tu nevidim že člověk na kterého jsi tak blbě reagoval napsal že tu hru nehrál.
  • Pokud BC2 kopíruje CoD tak mu to jde skvěle protože je to mnohem lepší hra.
  • A vnucuji něco někomu? Jen jsem se pozastavil nad hloupým příspěvkem, kde se plive na něco co ani nevyzkoušel.
  • No tak si to hraj ale nevnucuj to ostatním.
  • vyborny, trefili to fakt presne! :D
  • Dalo by se říct, ano. Názory založené na osobních preferencích bez špetky nestraného uvažování jsou k ničemu a z 99% nesmyslné.
  • RakeW
    Jistě, a tvůj názor na to, "co znamená kopírka" je jediný správný *5*.
  • Pokud mluvíš o zničitelném prostředí a velkých mapách, tak očividně nevíš co znamená kopírka.
  • neviem, co tam mam studovat. Daj sem citat pls.
  • Serie BF:BC mi rozhodn jako kopírlka CoD nepřijde - CoD nemá zničitelný prostředí ani velký MP mapy. BC je v podstatě jenom BF v menším rozsahu než obyč battlefield
  • Jasně, ale to jenom díly z WW2, kdežto nové MoH a BC2 zase vykrávají sérii MW.
  • Kdyby Black Ops byl film, tak o něm můžu říct, že je výborný. Jediné co hra má je zajímavý příběh :-P
  • no CoD bylo původně kopírka MoH:AA :-D
  • Poslední CoD je výborný díl a možná kdyby jsi místo blbého pindání hru zkusil, tak by jsi třeba na to přišel taky. MP se v BO povedl a jasně převyšuje MW2.
  • Pokud jsi hrál předchozí bfka, tak ti musí být jasné jak je BC2 velká kopírka CoDu po prvních 5 minutách hraní. Pokud jsi předešlé díly nehrál, pak se nemáme o čem bavit a tvůj názor je irelevantní.
  • posledne cod je parodia sama o sebe *3*
  • Rozhodně si to nejdřív stáhni, na videa se nedívej, přijdeš pak o dost srandy.
  • Tak jako řekni mi v čem BC2 kopíruje CoD? V systému postupného upgradu arsenálu?? To je asi jediná spojitost, a to bych mohl říct, že to CoD převzala od ET. Stejně tak CoD v první řadě vykradlo MoH:AA.
  • Stáhnu a zkusím ne....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit