Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Here´s your objective... bla bla bla bla secret base... bla bla bla nuclear missile bomb... bla bla bla counting on you, good luck.. Tak tomu říkám pořádný brífing! *1*
    • kdyz si odmyslis tu vatu kolem , tak to tak ale opravdu je :-D,je to smutny ale je to tak :-D.
      Jinak sem se pobavil,jeste porad se najdou tvurci ,kteri se neberou supervazne :-D
    • V podstatě všechno důležité řekl :D
  • posledne cod je parodia sama o sebe *3*
    • Poslední CoD je výborný díl a možná kdyby jsi místo blbého pindání hru zkusil, tak by jsi třeba na to přišel taky. MP se v BO povedl a jasně převyšuje MW2.
      • Mozna multi prevysuje MW2. ale je to beztak sh*t oproti konkurenci. Jsem zastance prvniho dilu COD, ale dneska si radsi zahraj BC2, kde se jedna opravdu o zabavu!
        • Prvního dílu CoD? To asi jako prvního MW, co?
      • No tak si to hraj ale nevnucuj to ostatním.
        • A vnucuji něco někomu? Jen jsem se pozastavil nad hloupým příspěvkem, kde se plive na něco co ani nevyzkoušel.
          • LOL jestli se ti poslední CoD hrálo líp než MW2, tak máš v hlavě exkrementy...
          • Nikde tu nevidim že člověk na kterého jsi tak blbě reagoval napsal že tu hru nehrál.
      • Kdyby Black Ops byl film, tak o něm můžu říct, že je výborný. Jediné co hra má je zajímavý příběh :-P
  • Lol nejvíc se mně líbí "Entering real-life war scenario" a vlezete do tunelu ze dvou zdí. *1* Jak příhodné pro CoD.
    • Ono je hlavně sranda, že si EA vzali na mušku CoD, což je jejich hlavní konkurence, ale sami takovéhle hry vydávají. Ale jinak tendleten typ her vtipně vystihli, to zase néé že ne.
      • Co pořád máte s tím EA? Tohle mají na svědomí Epic a People can fly
        • Kromě výrobce existuje i zadavatel. *3*
          • Ale blbost, zkrátka už ta sláva, nadšení a přesvědčení majitelů Black Ops o sérii COD už sere i vývojáře.. Tak si z nich někdo konečně udělal prdel na profesionální úrovni.. Velmi povedenou.
            Mimochodem, nebyl tu na tiscali nedávno článek o marketingové spolupráci EA a Activision?
            • Spolupráce EA a Activision? To asi špatně viděl...
  • Nevím no, ale to bla bla bla mě hrozně rozesmálo, pač to sem cítil už dlouhou dobu.. :D
  • Me to teda pobavilo,prislo mi to trefny :-D.Ale chapu ,ze pravoverny cod ochrance to moc asi nepobavi :-D
    Jinak vazne nechapu to vecne dohadovani jestli BC nebo COD,me osobne prijdou obe jako blbiny,zlaty bf1942 a bf2 :-D
    A tec cod a bc maniaci me uminuskujte prosim :-D
    • BF2 je luxusní, nevím, jestli mě baví víc BF:BC2. No každopádně se těším na trojku :)
  • doporučuji
    http://www.youtube.com/watch?v=KbTtsezso4Q&hd=1
    walkthrough celou "hrou" i s komentářem :)
    • Ysquanir
      Perfektní. Díky za link. :D
  • sakra tohle je uplně nejlepší střílečka co sem kdy hrál, ta propracovana grafika, realisticke zvuky zbraní kterych je tam hodně, uplne super AI protivníka, kam se hrabe COD!!! za mě 101% a už mam rank sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max, hej ale nevím jak dál , vubec uplně sem se stratil v tom otevřeném prostoru. už to hraju celých 5 minut takže opravdu dlouhá hra.
    • je blbý že nějak marně hledám multiplayer. Byl by to docela nářez. Třeba vydají DLC obsahující multi.
    • Doufám že bude druhý díl.
      • to by byla paráda, koupim si i sběratelskou edici.
  • Pravej_PipMan
    Ou maj... nejlepší jsou ty ranky a brief na začátku. Palec nahoru za vtip a jemný narážky, Duty Calls je budoucí megahit! Akorát tam nějak zapomněli implementovat házení kudlama *2*
  • smejki
    proč by žaloval? nastudujte si něco o parodiích v americkém autorském právu
    • neviem, co tam mam studovat. Daj sem citat pls.
      • smejki
        tady to máš i se zpřesňujícím textem, že není parodie jako parodie:
        Although a parody can be considered a derivative work under United States Copyright Law, and thus within the exclusive rights of the copyright owner, it may qualify for the "fair use" exception to the exclusive rights, which is codified at 17 U.S.C. § 107. Parodic works are not automatically fair use of the material parodied, however. The Supreme Court of the United States stated that parody "is the use of some elements of a prior author's composition to create a new one that, at least in part, comments on that author's works." That commentary function provides some justification for use of the older work; in contrast, a satire (which is not targeted at the work borrowed from) does not require use of the original work to make its point.
        • Hmm, a když to nebude spadat pod fair use? Tak to asi žalovat půjde, což? *3* Pochybuju, že seš v americkým autorským právu natolik kovanej, abys mohl od stolu určit, jestli má žaloba šanci na úspěch nebo ne.
  • Moc vtipné, jako fanda CoD oceňuji, že si někdo dokáže udělat z něčeho srandu a netřeba hned urážet. Tohle bylo vkusné a vtipné.
    • tak to jseš jeden z mála ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit