Přejít na výpis diskuzí
Hratelná parodie na Call of Duty do tvůrců Bulletstorm
3.2.2011 | levis
106 příspěvků
-
Jedna z najlepších paródií posledného času a to nielen čo sa týka herného trhu. Celý čas, čo je asi tak 5 minút, ako som to hral, ma neopustil úsmev. Toto sa nepodarilo žiadnej filmovej paródií už pekných pár rokov (okrem Trophic Thunder). Ak sa voči tomuto dáko trápne ohradia ľudia z Activision, tak to bude vrchol už :) Ak si mám vybrať zlo, tak si vyberám to menšie a to EA.
-
-
souhlas...taky volím EA, ale parodie se mi vůbec nelíbila...a to proto, že je zaměřená jako reklama na Bulletstorm...což je uplně jinej styl...nevim jestli je zrovna moudrý posmívat se CoDku...spíš bych bejt tvůrcema vydal demo, který prezentuje kvality jejich hry (jestli se nebojej toho, že by to lidi zavrhli) ať se ukáže jak to s tim teda je a jestli to opravdu stojí za to (mě to přijde jako kopírka Dukea)
-
-
Suprová reklama pro jejich novou hru :D A docela pěkně se trefuje do toho klišé, které se táhne poslední roky (CoD, nový Medal of Honor, kampan BC2 atd.) *1*
-
vsimli jste si ceskych a slovenskych napisu na bednach v mistnosti s vetvickou?
http://img18.imageshack.us/img18/351/58107498.jpg -
-
Nevšimli, dobrý práce *4*
Je tam napsáno žampiony zavařené ve ******* slaném nálevu. -
-
*** = mírně ?
-
-
nevím, to slovo fakt nedokážu přečíst. Ale mírně by to mohlo být. jinak na té krabici je psaná i nějaká adresa firmy. takže by to bylo klidně žalovatelný, protože to vypadá že to odněkud použili. *1*
-
-
jj, je tam firma Gaston, Zlin
-
-
Ale ono je to tam dole aj po Slovensky :DDD Zatiaľ Bulletstorm vyzerá dobre a oveľa lepšie ako nejaké poďobané CoD... *minusy, minusy, minusy...*
-
Konečně někdo udělal radost i nám čechům s hrou (nemyslím čechy jako prygl, ale jako celou republiku. ja su jinak moravak jak brno :D )
-
-
-
-
-
-
trefné... nikoliv však zábavné... tak by se celý tento počin dal shrnout *6*
-
Takova urazka COD . Paneboze .A pak reklama na upne trapnou hru ktera CoD nesaha ani po kotniky.Naka scifi sracka ktera se nijak neproslavila a ted urazi jednu z nejznamejsich her. *11*
-
-
Ale jdi ty tak si to tak neber. Maminka ti možná koupí další CoD.
-
Troll.
-
Neproslavila? Bulletstorm ještě ani nevyšel.
Nesahá ani po kotníky? Demo Bulletstormu jsem dohrál už asi 10x a pokaždé jsem přišel na nějaký nový způsob zabití. o něčem takovém se nějakému CoD může jen zdát.
Btw. tvoje šeština je ftipná. -
No teda, ty to musíš brát nějak vážně! *1*
-
ono se ani moc snazit nemusi,cod se paroduje v poslednich dilech samo :-D
-
-
Tak nějak mám pocit, že to paroduje i Gears Of War. Jsi důležitý, bla bla bla, zastav je, bla bla bla, jdi tudy, nikam jinam tě nepustíme, bla bla bla, strašně cool hlášky, bla bla bla, bla bla bla...
-
-
To neparoduje. Epic by přece neparodoval sám sebe. Tohle je jasná parodie na CoD, a fakt povedená
-
Problém je, že tak nějak vypadají vesměs všechny střílečky, kde jsi v roli nějakýho vojáka. *3*
-
-
je to dobre? vtipne? nebo kravina, z videa toho moc poznat nejde
-
-
Rozhodně si to nejdřív stáhni, na videa se nedívej, přijdeš pak o dost srandy.
-
Stáhnu a zkusím ne....
-
-
No hlavně to není jen parodie na CoD jak tady píšete, ale spíše na všechny současné FPs hry - MoH a BC2 nejsou nic jiného než kopírky CoD.
-
-
omfg přesun do budoucnosti nebo minulosti není ničí nápad, je to nevyhnutelné.
-
no CoD bylo původně kopírka MoH:AA :-D
-
-
Jasně, ale to jenom díly z WW2, kdežto nové MoH a BC2 zase vykrávají sérii MW.
-
-
BF2 bylo pred MW ty pablbe...
Dice maji plny narok delat si BC a BC2, kdyz presun do soucasnosti byl puvodne jejich napad. Dokonce presun do budoucnosti byl jejich napad. -
-
A i kdyby ne.. To jako zasazeni do stejnyho obdobi = vykradani???
Ze se v diskusich resej kokotiny jsme asi vsichni zvykli, ale tohle... *7*
-
-
tím že se přesunuly do současnosti? A nebude Cod náhodou vykrádat BF2 tím že se přesune do budoucnosti, podle toho co sem slyšel?
-
-
-
-
EA je trapná, pořád prohlašuje jak chce překonat CoD a bla bla (jak v tom videu). Stále však vydává větší a větší kopírky CoDu - BC2 (toto není bfko, ale ubohost) a MoH. A pak ještě zesměšňují to, čemu se tak chtějí podobat. Smutné.
-
-
A muzes mi prosimte vysvetlit jak to muze delat EA ?
Posledne kdyz jsem se dival, tak EPIC pod EA nepatril :) -
Pokud BC2 kopíruje CoD tak mu to jde skvěle protože je to mnohem lepší hra.
-
-
Troufám si tvrdit, že milony lidí s tebou nesouhlasí, stejně tak jako většina recenzentů a vyhlašovatelů prestižních cenění.
-
-
a tady je potvrzení že recenzenti přednost CoD nedávaj (metacritics):
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Metascore 86
(http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-2)
Battlefield: Bad Company 2 - Metascore 87
(http://www.metacritic.com/game/pc/battlefield-bad-company-2)
Call of Duty: Black Ops - Metascore 81
(http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-black-ops) -
V dnešní době ještě někdo argumentuje recenzema? A co že CoD hraje hodně lidí to ještě z toho nedělá kvalitní hru. Hodně lidí si i kupuje cigarety znamená to snad že je to dobrá věc? Většina z těch lidí co to hrají jsou děti v USA a ti už nějaký ten pátek nepoznají kvalitu. BC2 je prostě nedoceněná hra takových v historii už pár bylo. Problém je spíš někde u tebe že se za každou cenu snažíš všem vysvětlit že jen CoD je to pravé a jediné a vše ostatní jsou jen kopie. První CoD kopírovalo MoH AA takže si myslim že momentálně mají ostatní právo si to zase vzít zpět.
-
-
a ještě se ohání nečim co nemá potvrzený :-D v recenzích dosahovalo BC2 vyšší čísla než poslední CoD
-
-
To neřeš je jasný o co mu jde. Tohle je prostě vzor hráče CoD myslí si že pouze tohle je ta jediná a správná střílečka.
-
-
-
njn u BC2 je třeba přemejšlet a spolupracovat ale to je něco co většina lidí nezvládá a hraje radši "running and gunning" CoD
-
-
-
Tak jako řekni mi v čem BC2 kopíruje CoD? V systému postupného upgradu arsenálu?? To je asi jediná spojitost, a to bych mohl říct, že to CoD převzala od ET. Stejně tak CoD v první řadě vykradlo MoH:AA.
-
-
Pokud jsi hrál předchozí bfka, tak ti musí být jasné jak je BC2 velká kopírka CoDu po prvních 5 minutách hraní. Pokud jsi předešlé díly nehrál, pak se nemáme o čem bavit a tvůj názor je irelevantní.
-
-
Porad lepsi vykradat to nejlepsi z ostatnich her a skloubit do jednoho celku, nez sam sebe a nikam se neposunout. :-P Kazdej krade i CoD!!! *3*
-
Serie BF:BC mi rozhodn jako kopírlka CoD nepřijde - CoD nemá zničitelný prostředí ani velký MP mapy. BC je v podstatě jenom BF v menším rozsahu než obyč battlefield
-
-
Pokud mluvíš o zničitelném prostředí a velkých mapách, tak očividně nevíš co znamená kopírka.
-
-
re:Kanča - cestou realismu? *1* *1* to myslis jako vazne? *1* .
Ach jo,kam ten svet speje *1* -
no a CoD je totální arkádová střílečka - BF:BC2 šel cestou realismu
-
no třeba první CoD je kopírka MoH:AA
-
Dalo by se říct, ano. Názory založené na osobních preferencích bez špetky nestraného uvažování jsou k ničemu a z 99% nesmyslné.
-
Jistě, a tvůj názor na to, "co znamená kopírka" je jediný správný *5*.
-
-
-
-
-
-
Kdy se dočkáme recenze na duty calls? :o) Něco tak legendárního by si to zasloužilo.
Za mě 11 z 10
Konečně pořádná hra, kterou bych si klidně i koupil.
PS: Nejlepši demo na jinou hru xD