Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorsi je pro me to skakani. Prekazky, co by preskocilo i batole jsou zapovezene neviditelnou stenou. To je na prd a ne jenom u CoD.
  • CoD je rozhodně propadák ale zapíchnout větnamčíka je BOŽÍ
    • cod je blbost ukrutna a tupi nepratele viktor reznov byl hustej ale byl ve skutecnosti v prdeli
  • Absolutně nemá chybu *1*
  • vyborny, trefili to fakt presne! :D
  • no realismus v cod vs. bfbc2 je asi podobnej rozdíl jako bfbc2 vs arma!
    u CoDu se nedá o realismu mluvit ani trochu - to je arkáda jako prase
  • Nějak zvlášt vtipný to neni,spíše taková zajímavost...
  • Jasně, CoD přece VŮBEC neobsahuje koridorovité úrovně, spoustu mega explozí a pofidérní skripty. Né, vůbec, dík žes na to kápnul!
  • .
  • Ty žampiony se povedly:). nice find!
  • Dohráno...ok, možná to dobře paroduje nesmyslnost některejch misí, ale jinak ubožárna...chápu, že pro vývojáře hry, která se na první pohled jeví jako Duke Nukem na LSD muže bejt střílení z M4A1 celkem nudná záležitost, ale to nemění nic na faktu, že by ani nedokázali udělat hru s podobně chytlavou atmosféru jako CoD...
    ...daleko víc mi to připomíná parodii na Battlefield: Bad Company 2, kterou mám sice rád, ale obsahuje přesně ty klišé a blbosti, který se tady parodujou...
    • ...jako třeba záporáka s ruským přízvukem, stejně koridorový mise atd atd...
      nejvíc mě pobavilo to o cutscénách, kdy nemůžete zastřelit parašutistu...pokud si pamatuju dobře, tak už od MW 1 se daj sestřelovat lidi vyskakující z heliny, takže tenhle vtípek jel trochu mimo...
      ...jistě to pro některý z Vás může bejt zajímavý, ale dejte mi 10 minut a já vymyslim daleko trefnější, vtipnější a míň urážející parodii na CoD...
    • Jasně, CoD přece VŮBEC neobsahuje koridorovité úrovně, spoustu mega explozí a pofidérní skripty. Né, vůbec, dík žes na to kápnul!!
      • LOL co tak vyjíždíš...jistě, že CoD je koridorovka...to ví i člověk s jenom prodlouženou míchou.
        Mě jde o to, že kdyby tyhle tvůrci vydali hru se stejnou tématikou jako CoD a povedla se jim bez oněch "problémů", tak by ji mohli parodovat...ale tohle je jakoby se Kevin Sorbo smál Harrisonovi Fordovi za to, že neustále dělá ten klišoidní úsměv stranou nebo jako kdyby tvůrci NFS Undercover parodovali Mass Effect (chápeš? jakože dělaj uplně něco jinýho a něco jako ME by nikdy nedokázali)...jo, jo, kritizovat umí každej, ale málokdo na to opravdu má :D
        CoD se nezastávám a neříkám, že je série perfektních her...ani náhodou, ale rozhodně měly vždycky poutavej příběh (i přesto, že to byly většinou kraviny) a aby je kritizovali nějaký lamy(ok, vydali GoW, tak to zas takový lamy nejsou *1* ale stejně se jim to tolik neprodávalo), co o tom nemaj ani páru...sorry ale tohle neberu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit