Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Napálí a vydají hmm tak hodně štěstí tedy. Jinak si to nemusel pořídit ne ten OR když to byla developerská verze. Počkat až na tu finální.

Já jim to přeju ale tomu buřtovy nevím jestli se dá vřit + já s tímto ani moc nespěchám. Hlavně tam bude velká náročnost , nebude si to kupovat člověk aby jel jakžtakž v 720p a ještě např s propady a z toho by se pak poblil.
  • tak dříve, ona se ta technologie od těch brýlí co se dělaly před 10 lety skoro neliší, jen v tom že obraz běží ve vyšším rozlišení a udělalo se tomu pořádné promo
  • Jak dříve? Prostě to napálí a bez zbytečnejch keců vydají plně funkční VR, žádný betaverzování a megahype jako u Oculusu...
  • Jack1947
    Jen nechápu že zrovna HTC jako by byl nějaký průkopník... navíc kdyby s tím přišli dříve možná by i oslnily takhle nic moc, pokud už toměli vymyšlené tak realizace trvala teda dlouho a OR bude v popředí. Ještě by mohli přijít třeba s adekvátnější cenou - protože to chtějí mít pro Majnstrím a né že ne. Je to Valve ty smýšlí hodně do budoucna takže na nějaké troškařství není čas.

Design i když je to to poslední vypadá možná o fous lépe. I když žádná sláva to není... vždyt je to všechno podobné a bude to akorát zatěžovat. Sluchátka taky člověk nemá na uších několik hodin a kdyby potřeboval pořídí si odlehčená jenže tohle odlehčené se asi prodávat nebude že. + Kdyby tam byly i sluchátka nebo něco na zvuk další kilo/gramy navíc.
  • Tak nějak... já bych se nebál ani tak krátkodobých problémů (nevolnost), jako spíš těch trvalých (zničim si oči) ;-)
  • Takže místo červené pilulky modrou? No někdo tou baterkou být musí *1*
  • 3. 3. ve 3 hodiny? Ale proč ne. Valve dlouho neoznámilo žádnou novou hru, neb se soustředilo na vývoj nových technologií. Source Engine 2, Steam Controller, Steam OS, Steam Box a teď spolupráce na VR. Docela si dokážu představit, že Half-Life 3 bude titulem, který bude založen na těchto technologií. Když pokrok, tak pořádnej...
  • super, ted jeste aby to fungovalo
  • Modlím se at to dopadne dobře at je ta uemla realita mnohem lepší jak v oculus riftu.
    Já vám řikám, že už se to blíží a jestli se tohle povede tak do 10let tady máme (od nekoho) naprosto dokonalou náhražku reality a ja ji chi ! Nas*at na realitu chci žív v tý umělly kde můžu cokoliv UŽ SE TO BLÍŽÍ A BUDE TO TU DRÍV NEŽ KDO DKY CEKAL HELL YEAH !!
  • wenceslaus
    DK2 je už rozhodně použitelnej.
  • Zagro
    S hodnocením bude lepší počkat na tiskovku Oculusu.
  • spoock
    nikde není psáni, že Oculus Rift bude ta jediná platforma, která přinese skutečný VR zážitek, doufám jen, že tahle bublina nesplaskne až příliš rychle, i když nejsem cílovka
  • vymenim Oculus (zánovní v dobrém stavu) za zdravé oči
  • na jakejch vavrinech? vzdyt zatim nic pouzitelneho neudelali!
  • wenceslaus
    Tohle byla moje první myšlenka... ale snad ne. Alepoň pro prvních pár let.
  • walltar
    Hlavně ten jejich agresivní timetable možná trošku pohne Oculusem aby vypustili finální produkt.

Čeho já se ale bojím, je aby nám nevznikly dvě bojující platformy s exkluzivitama. To bych asi vraždil. To by potom mohlo zničit celé VR, protože už tak bude záležet na tom kolik je contentu, a když se ten content rozdrobí ještě mezi dvě zařízení, tak to bude znamenat, že ani jedno nebude mít dost.
  • XorxoxTalarius
    Konkurence je dobra, aspon Oculus neusne na vavrinech a bude se snazit nekam posunout, takze jen houst a jen dal
  • wenceslaus
    To nepotřebuje.
  • walltar
    Tak Vetřelec je s OR super zážitek, kdyby byl HL3 dělaný plně pro VR, tak by to byla pecka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit