Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobré zahraju si to i na noťasu :D :D :D
  • Já teď upgraduju... PC sestava za 12000 která zvládne většinu nových her na max a vydrží do budoucna nějakou dobu.. ale na ultra to teda nevidim...
    • to já sem teď upgradoval za 35 000 , takže snad žádný problém nenastane :D
      • tak tolik zas nemam na upgradovani.. a ani nevim jestli bych to do toho dal..
        • ja vim, ze tohle bych do kompu nikdy nedal. Proc? Ja si postavil za 20k a jedu vse na max, me nezajima 8xAA proste :) stejne to oproti 4x nikdy v pohybu nepoznáš
    • Tak urcite! Si pamatuju ten brutalni progres v grafice i hardwaru, kdyz sem byl hodne mladej. Dneska pc vydrzi mnohem dyl. Mne to spis vyhovuje, nepotrebuju superrealistickou animaci vlasu a obliceje *12*
      • Já se dost dlouho držel s takovou rachotinou starou 3-4 roky... A to byla ještě dost špatná ale hrál sem na tom nový hry.. až teď mi to začlo padat s Total War Rome 2 a Xcomem Bureau.. tak sem usoudil že už to neutáhne ty hry a tentokrát sem si hodně přečerl o tom jak složit herní PC tak už sem vybralů komponenty a jen čekam na výplatu :)..
        • Můžeš nadhodit komponenty jaké jsi vybral do sestavy? Ono načíst něco je jedna věc, ale mít praxi je druhá.
  • nebo mám ještě šanci?
    • No podle mě máš, protože počítají i s thready, takže Tvůj procesor je vlastně 4 jádro podle nich. Stejně tak já doufám, že to zvládnu s i5 3210M, 8GB RAM a nVidií GTX 660M (2GB GDDR5) :) Byl bych dost naštvanej, kdyby mi to brzdilo jen CPU. Nicméně ty nároky podle mě nejsou zatím finální.
      • co bys to nezvládnul?Vždyť máš lepší procesor než já.
        • Noooo to sice jo, ale taky to není real quad core :) Takže pokud b to chtělo opravdové 4 jádro, tak mám taky smůlu :) Ale jak říkám... Pamatuju si, kdy jsem viděl kdysi první HW požadavky NFS Shift, nebo ProStreet a padla mi huba.... No a nakonec jak se blížil release date, tak se to nakonec snížilo... :)
          • no uvidíme,si hru stáhnu a pokud mi ji půjde spustit a hrát celkem bez problému tak si ji pak koupím.I když si já myslím,že moc šancí nemám...
          • takže podle tebe by to můj procesor silou vůle měl zvládnout,že?A co ostatní tituly co letos vyjdou-Call of Duty: Ghosts,Assassins Creed 4: Black Flag a Battlefield 4?
            • No dívej. Podle doporučených je doporučené osmijádro a jako příklad je tam Core i7-3770, což je čtyřjádro... Akorát má osm threadů. Co se týče ostatních titulů, to fakt netuším. Záleží na celé sestavě, ne jen na CPU. A samozřejmě nároky se budou lišit engine od enginu
      • tak to by bylo super,ale já jsem spíše v tomto pesimista *10*
  • tak já můžu zapomenout na to, že bych to na svojim 3,5 roku starém pc vůbec rozjel.Škoda.Můj procesor Intel Core i3 530 to bohužel už nezvládne....
    • Zvládne toé úplně fpoho, jen ne na plné detaily, s tím jsi snad smířený ne?
      • no jasně že jsem s tim smířený,no ale nevím nevím,vždyť ten můj procesor nesplňuje ani minimální požadavky....Tak mám si tu hru koupit *3*
  • No, ještě že jsem zrušil předobjednávku. Beztak bych si to kvůli nepodpoře DX11 nezahrál. *4*
  • Doporucovany osmijadrovy procesor, ktery ma 4 jadra? Zajimave.
    • Hyper Threading...dalsie 4 su virtualne, cize 4 fyzicke sa rozdelia kazde na dve a system ich detekuje, ako osem jadier, to iste je aj u i3 ta ma fyzicke, ale zobrazi ti normalne 4 jadra
      • HT pouzivam uz od pradavnych casu, ale nikdy bych si nedovolil o svem starickem Core2 Duo E8400 tvrdit, ze je to ctyrjadrovy procesor. To je nejaka nova uroven marketingoveho oblbovaku?
        • jejdasek *1* možno by bolo dobré rozlišovať medzi fyzickým a virtuálnym jadrom, pretože systém "vidí" to virtuálne. A samozrejme že je v tom marketing, v čom nie je ?
          • Kdyz me se ekluje neco, co se jmenuje quad oznacovat za osmijadrove. Stejne tak treba virtualni pamet nebudu vydavat za RAM. Takovehle marketingove podvody by se nemely tolerovat, natoz se jich ucastnit a rozsirovat je dal.
            • Jack1947
              Pokud tim neni mysleno quad x2 pak by to stalo za tu namahu. *3*
        • C2D ma len 2 fyzicke jadra, napriklad i3 ma tiez 2 jadra, ale zaroven 4 vlakna a dosahuje sa to technologiou Hyper Threading (HT) http://sk.wikipedia.org/wiki/Hyper_Threading
        • A neni to proto, ze C2D HT nema? ;o
          • Aha vidis, mas pravdu, HT jsem mel jeste predtim u Pentia 4. Takze musim opravit, ze sve Pentium 4 bych se nikdy neodvazil nazyvat dvoujadrovym procesorem. Ostatne, ten hyper threading jsem vypinal, byl vetsinou spis na skodu nez k uzitku.
  • Hratelnost stejne neni o grafice. Klídek, milí konzolisti *3*
    I kdyz existuje mensina lidi, kteri si uzivaji a hledaji u her prave tu aktualne nejkrutejsi grafiku...
  • Zdejší PC mudrci a šmoulové! Doufám, že až si ho "vyhoníte" na triko s tím, jak výkonné pc máte a přestanete svými hloupoučkými argumenty srovnávat uzavřenou superefektivní architekturu konzolí s nějakým posraným zabottleneckovaným PCčkem za 20 kůlů z elektroworldu, tak se také rozhodnete tenokrát nespustit oblíbeného torrent klienta a naopak si Watch Dogs koupíte, abyste Ubisoftu ukázali, jak dokážete ocenit pořádný A+ titul. Já držím palce.
    • Kein
      No, teď jsi úplně všechny PCčkáře odrovnal...
    • Nebreč *13* *13* *6*
    • Prosim ta! Keby si kazdy PC hrac spusta torrent klienta (mimochodom torrent je aj bezne legalna forma zdielania dat) tak Steam neni najpopularnejsia digitalna sluzba na svete,ze? ty smoulo *1*
      • Jack1947
        "Spusta" kvuli otestovani dane hry . Pote se teprve rozhodne ci jit nebo nejit. *3*
        • napriklad...to konzolisti pokupuju vsetko za plnu cenu, ktora je aj tak vzdy vyssia, ako na PC a potom,ze tahaju trh aj ked su nespokojny, ale to uz nikto nevidi a preto mame vacsinou debilne hry, lebo oni si potom myslia,ze spravili fajn hru, ked sa to predava *1*
          • Jack1947
            To se myslim da pochopit *3* .
          • Jack1947
            Ty narazis nebo se snazis narazet na prosperitu trhu s konzolovymi hrami ci co ? *7*
            • nie, ja len tak placam po praci...oddychujem *3*
  • Jelikoz nejsou konzole venku, vychazej z papirovych predpokladu. I samostni konstrukteri uvadeji ze VGA pro PS4 vychazi primo z HD78xx.

Nevim kdo ti to ma vic potvrdit.
  • DX10 teda ne?? -_- bože to si musim počkat na vánce :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit