Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Uf, to jsem se zapotil , Ted budu asi znit ohrane ale jsem fakt rad ze zaparim na konzoli. Nejake ty ULTRA nastaveni ozelim no. *3* (ostatne nedelam to stale?)
    • command42
      no ked to nastavim tak aby to vypadalo ako na konzolach tak v podstate mi netreba nic kupovat takze o com to je ten komentar ? ;)
      • Jack1947
        Ted jakto mam brat? *7* *8* *9* *3*
        • command42
          tak ako ti to pride ;)...tak mi prislo ako keby chces tym povedat ze si to nejak vyhral na tej konzole..
          • Jack1947
            Nema pak smysl , neco rozebirat kdyz tu je jen jeden pohled, a vlastne si mi to i napsal. *3*
        • malo smajlikov si dal
  • Super. Revoluce. Další multithreadová hra (myslím že Crysis je první) a první na světě, která potřebuje všech 8 vláken :-) Musím ihned napsat do Intelu, ať vyrobí motherboard do osobního PC pro 2 a více CPU a k tomu hned udělají nové i5/7 CPU, které se vedle sebe na jedné desce snesou. Pak to bude chtít double 3Way SLI, takže ještě NVIDII sdělit, že bych jako rád 6 karet vedle sebe. 64GB RAM se dá už sehnat a velkej SSD disk taky. No a to by mělo na druhý díl stačit. ;-)
    • ještě miniaturní jaderný reaktor co to bude napájet *4*
      • Staci hodne velke kolo a par krecku, nebo The GGG a Playstation pred nej. Uvidis jak pojede. *3*
  • PC sestavený parametrově co nejblíže PS4 mě vychází včetně Windows na 16200Kč. Každý si může vybrat co mu sedí víc, každopádně rozdíl to není nějak propastný.
    • hlavne koupis deset her a uz ti to na sebe vydela
  • Stejně je to kravina nebo hloupě opsaný článek.

Je rozdíl 4 jádra využívat nebo vyžadovat. Se vsadím, že to se svojí i3 spustím ... nechápu proč bych neměl.. třeba mi to na ultra nepojede, ale stejně jsem snad neviděl hru, kde bych si všiml rozdílu mezi high/ultra ...
    • Ano spustis a verim ze i rozumne avsak budes muset sahnout do nastaveni a pomerne dost aby jsi nemel drop FPS pod hratelnou uroven. Az z i5 a lepsi to bude pouze na GPU. Neverim vsak ze bude nutne mit i7 na ultra. Ano nekdy je rozdil mezi ultra a high maly avsak treba me zrovna tohle nezajima. Spis me zajima plynulost bez dropu, vyhlazovani hran a vyssi rozliseni
    • Rozhodně to na i3 spustíš, a půjde to i hrát. Hra vidí i3 jako ctyřjádro.
      • Staci hodne velke kolo a par krecku *3*
        • Sry, to mela byt reakce kousek vedle *7*
  • Ronox
    A bude se tu dál brečet. Pamatujete na náročnost Doom 3 nebo Far Cry 1? To byly své době killer tituly a pamatuju si jak jsem musel u Oblivionu instalovat nějakej mód na starší shader model, protože nativně mi to nebralo grafiku. Některým ubrečínkům bych přál dobu, kdy se to hejbalo furt. 166 mhz, 266 mhz, půlgigáče a nezastavovalo se to.
    • co teprv první Doom v okýnku 5*5 cm uprostřed monitoru *1*
    • Keyz
      Doom 3 a FC1 sice měli papírově extra nároky ale po nastavení šly skvěle.
      Ale je pravda, že Doom 3 + AA mně strašilo dlouho vydaní *1*

Pak jsem si to ale nainstaloval na nové PC a šlo to OK.

Trochu podobně je na tom nový Shadow Warrior. Sice to není tak extra ale když zapneš odrazy tak to je dost náročné. Ale tam to je vidět. To je to hlavní. Rozdíly v nastavení jsou lehce vidět.
      • Ronox
        Jo tak jsem to měl taky že na novým PC to šlo už v pohodě, ale předtím? Pamatuju na LANku u týpka co pracoval pro intel a měl tam hrozný dělo s nějakou novou grafikou, deskou od epaxu nebo jak byla ta intelovská dceřinka a tam nám ukazoval nějakej early level Far Cry totálně na max. To byla věc. Ta voda, stíny, promakaný postavy a ta příroda. Jeho grafika totál vařila a byl to jen nějakej "flythrough" ostrova, ale stejnak to byl mazec.
        • Keyz
          Jo, tak když na nastavíš na MAX, tak ty papírové strašlivé nároky dostály své hrozbě :)
          Pravda, že to byl ale pokrok vypadalo skvěle.
          • Ronox
            Proto něco podobného očekávám od Watch_Dogs. Doufám, že se potvrdí jejich poslední slova, že na ultra to bude vypadat jako ten první reveal gameplay, kterým všem vytřeli zrak. Možná budou počítače hořet, ale jestli to bude takhle vypadat tak ať.
  • Ty grafiky chápu v tom bych problém neviděl, ale s těmi procesory to myslí vážně??? To se mi zdá jako opravdu hloupej vtip i na ultra nastavení... AMD FX 9370 osmijádro s TDP 220W... Ano kterej deb*l by si ho koupil na hraní? A o Intelu? To jako vážně, aby jste hráli na ultra nastavení potřebujete CPU za 13000-14000Kč? :D Já chápu, že je to next-gen, ale tohle je totální blbost. Bože ani ArmA 3 nepotřebuje takhle silné procesory!
    • na druhej strane pokial dokáže na ultra rozložiť záťaž až na 8 jadier tak prečo by to tam nenapísali ? to je skôr dôvod k vyjadreniu obdivu autorom za ich snahu hru maximálne paralelizovať pre top procesory. Ktovie, možno nastavenie ultra tak zásadne zvýši napríklad dohľad a vykreslovanie vzdialených predmetov že 6-8 jadier bude skutočne výhodou.
    • Keyz
      Anebo přetaktované horší CPU :)

Je to divý. Jsem zvědavý na testy, zda hra opravdu využije všechny jádra na max. Navíc to byl ultra muselo být hodně ultra kdyby tohle fakt chtělo.
    • Není nutné být hysterický, postačí opravdu jakékoli i5/rychlejší Phenom X4. zbytek je marketing.
  • Aneb, PCckari volají po pokroku, který konzole, podle nich, zpomalují...ten je tady a už jen brecej, ze si chudacci musi koupit nové PC.
    • Ronox
      Ten jejich pokrok znamená, že ty hry půjdou v pohodě na min. dva roky starých sestavách :D
    • Ne prečej štěstím, že už se ty hry konečně začaly někam posouvat, čakalo se několik let na konzole něž velkolepě dorazí s Radeonem 7850 + Jaguar co se z menším počtem jader rozdává do netbooků. no konečně.
  • Keyz
    Nároky v pohodě. Otázka je zda to bude pravda. Často kecají...

Jestli to bude taky podle toho vypadat pak to je OK.

Pak by měl být velké rozdíl mezi nastavením i ve vzhledu.
  • mám pocit, že u doporučených je 560 Ti trošku pod úrovní R7850 a nebo se v tom zatraceně nevyznám. *9*
    • Proč by to nemohlo být primárně optimalizováno pro AMD karty? Je to multiplatformní hra a Radeony s GCN budou v konzolích. Zkus si vygooglit "Mantle", potom to začne dávat smysl.
      • co má tohle společnýho s mým předchozím příspěvkem... *7*
        • GTX560ti je silnejsi nez 7850. Diky optimalizacim to ale muze byt vyrovnane.
  • Som kludný, Opäť to vidím tak že na 1920x1080 mi s prehladom postačí moja overená gtx580 + sandy bridge i5, ako doteraz na každú hru na very high nastaveniach *5*
    • TheGGG
      a stabilních 10 FPS k tomu *5*
      • 60 *2*
        • TheGGG
          s GTX 580 možná tak při koukání do zdi *3*
          • Chlapče ...ty jsi opravdu zoufalá existence. Jsi ještě doufám chlapec, že? Protože jestli už jsi dospělý a pořád máš nazory, které tu prezentuješ ...tak ti již není pomoci.
            • TheGGG - -Jelikoz nejsou konzole venku, vychazej z papirovych predpokladu. I samostni konstrukteri uvadeji ze VGA pro PS4 vychazi primo z HD78xx.

Nevim kdo ti to ma vic potvrdit.
          • Je ti jasné že GTX580 je tak o 30% výkonější, než to, co je v PS4. Máš otřesný přehled hele :)
            • TheGGG
              tak papírově určitě, znalí vědí že pravda je ve skutečnosti jinde
      • opět zcela mimo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit