Přejít na výpis diskuzí
id Soft zápasí s vývojem Doom 4, nová verze míří na next-gen
3.4.2013 | Petr Poláček
166 příspěvků
-
No jde vidět, že Veskoslav někomu hodně leží v žaludku. Občas mi přijde, že i kdyby napsal, že má rád konzole, tak dostane už jenom za to -50. Ono je krásně vidět, jak některým lidem z -6 najednou skočí na +2:) Občas by to lidi chtělo alespoň trochu nenápadně klikat si ty pluska:) Je to sice taková sranda, ale věřte mi. Není směrodatné, kdo kolik má +-:) Ale jak se tak dívám, tak Joe a Triska tu jsou, tak očekávám zbytek jejich party.
-
-
nemužeme se tu bavit normalne bez uražek?
-
Ale Veškoslave, já přeci žádnou partu nemám. Krásně sis postěžoval, jak seš tady utlačovanej. Kolik máš ještě těch účtů? Sarlatan, Smrtihlav2000, Boom, Veškoslav... to sou 4, takže ještě 2 mi chybí... +6 během minuty, jdeš na to moc okatě... *7*
a jo, tak ještě franta *4* -
-
Ahoj:) Juchů jsem už chlap:) Škoda holčičko, že se opět mýlíš. Jo a jak psal dole Šarlatán, ten měnič iP si skryj pořádně.
P.S: Na té své pracovní ploše máš docela bordel. Doporučuji si ji pročistit;) -
-
A už je tady, přece jen jsem se nemýlila! *15* Víš jakej je rozdíl mezi náma dvěma? Já narozdíl od tebe nepotřebuji blafovat s nějakejma IP adresama... Uznávám totiž vítězství zdravýho rozumu nad lží, přetvářkou a nenávistí. A naprosto upřímně ti povím, že zde mám pouhé dva účty - Trisska a Pampelisska... ten druhej však téměř nepoužívám.
-
-
Já mám jen jeden, když se jednou ztrapním, tak budu hold ztrapněnej :) Dva jsou ještě v poho. To že tu někteří z řad trolů používají proxiny, hideipery a mysli si jaci nejsou hakři a vteřinu po tom co něco žpleptnou přiletí jedno +, druhé +, toho jsem si taky všíml. Ale nejhorší je rozdvojená osobnost.... ...a pak jsem tou hokejkou, kde to jsem, to je nějaká černá stránka a žluté písmenka...
-
Asi by si si měl zopakovat základní násobilku *2* /a osvěžit paměť
-
-
-
Ano, jsem to já. Nemám nic jiného na práci.....
-
-
ja ti mam takove tuseni, ze cela tahle "parta" Joe, GGG, TrolDiskuzni, Trisska, Jejdasek jsou jeden clovek *1*
-
-
Popravde by me to ani zas tak moc neprekvapilo *1*
-
-
-
pritom je to tak jednoduchy :D nulovej pribeh, tuna zbrani, tuna powerupu, zajimavy potvory a levely, normalni optimalizace na pc a vyhnout se vsem dementnim trendum dnesnich fps (omezeni poctu zbrani, autoheal, nesbirani munice nebo naplnovani munice z beden)
-
-
O to víc zamrzí, že když se objeví něco, jako Kane and Lynch, tak prostředí, zbraně, atmosféra na jedničku s hvězdičkou, ale akční režba za čtyři
-
Ještě bych přihodil hodně pekla a je to ideální kombinace :-)
-
Pakliže to bude i na konzole, tak bych ani moc neočekával více jak dvě zbraně....Stačilo, jak dopadl DNF a dvě zbraně, kdy ani patch, co to opravil na 5 zbraní to nějak nevylepšil.
-
pod to se podepisu :)
-
-
WTF ??? podívejte :O https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EbamOac9_vs
-
at se vykaslou na pribeh, chtelo by to zas nejakou multiplayerovou pecku :)
-
-
No oni udělali MP hru a to Enemy Territory: Quake Wars. Ale nějak se nepovedla.
-
-
ja do dneska parim Quake Live, ale co si budeme povidat, uz to ma sva leta, chtelo by to radneho nastupce
-
-
To my občas ještě klasiku Q3 Arena:)
-
-
Quake Live je to same jako Q3 Arena, jen jede v prohlizeci a pocita ti statistiky
-
-
no a predtim multiplayer Q2, Q1, Doom 2 po siti jeste na zakladce, to byly parby, proste by to chtelo aby tuhle tradici nejlepsich MP smazeb ID zas trochu ozivili
-
Vím, vím:) Ale já raději tu klasiku:)
-
-
-
-
-
-
Doom 1 a doom 2 byly vyborne hry, doom 3 byl hloupy naskriptovany koridor. Od dob dooma 3 a quake 4 id softwate neudelala dobrou hru, dokud neudelala Rage. To je vyborna hra i kdyz hate pc hracu ji komercne poskodil. Nevim jestli dalsi doom ma sanci uspet, sam nevim, co bych od nej chtel. Urcite ne naskriptpvany korodor. Mel by se vratit ke korenum, tedy otevrene prostory, obrovske pekelne obludy, brokovmice a rotacni kulomet, zadny system kryti, pekne behat po levelu a kryt se za sloupy a vyhybat se pomalym strelam. Stavet by to mohlo na taktickem postupu a mimoradne nadprumerne ai, tradicnim hledani skrytych prostor a klicu otvirajicich dvere. Mohlo by existovat vice pruchodu levelem, nezlobil bych se za jemne rpg prvky ve forme vyvoje postavy a mozna i ruzna povolani - marinak, hacker, exorcista, k zahozeni by nebyl ani promysleny kooperativni rezim.
-
-
Vývoj postav a různá povolaní, to by byl teda opravdu návrat ke kořenům DOOMu....
-
-
Myslel jsem tim navrat od naskriptovanych koridoru k otevrenemu prostredi, kde musis hledat cestu. V necem to inovativni byt musi, uplne stejny format zachovat nejde, to by uz dnes bylo prilis primitivni a stereotypni. Ruzna povolani a moznost smerovat jejich vyvoj ti osvezi hru, zvysi jeji znovuhratelnost a podpori kooperativni rezim.
-
-
Jejdasku Jejdasku, skoro v kazdem tvem prispevku si nezapomenes kopnout do pc hracu a pritom se ohanis tim, jak si nestranny a ze proti pc nic nemas.
Docela usmevne. -
-
Kecas. Kdyz uz, tak kopam do hlupaku. Na konzolistovi si muzes precist, jak nakopavam konzolisty. A proti pc nic nemam, jen mi je lito, kam se ubiralo a kam se dostalo.
-
To není kopání, to jsou fakta, vždyť si to můžeš snadno ověřit přímo tady - http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/rage-recenze-57225/
-
-
Ja nemam ani tak na mysli tenhle konkretni prispevek, ale obecne muj dojem z vetsiny jeho prispevku za posledni mesice.
Rage slo tak nejak mimo me, takze co se delo/nedelo kolem teto hry taktez, proto jsem se take k tomu konkretne nevyjadroval. *3*
-
-
-
Hate pc hráčů? Ano, za to můžou pc hráči, že se iD, které do té doby mělo prachy pouze od pc scény, vysralo na optimalizaci. Za to skutečně může pc scéna......Vzpamatuj se.
-
-
Na vyvoj Rage meli penize od zenímaxu, to zaprve. Za druhe nebyl problem s optimalizaci, ale ovladaci od amd grafickch karet u kterych doslo ke zmene mezi dokoncenim a vydaním hry a bylo to behem par dnu napraveno, takze se zas tak nác strasneho nestalo a spousta her na tom byla daleko hur, treba Skyrim. Co pc hraci nemohli unest je predevsim carmackovo prohlaseni o vyznamu konzoli. To je duvod, proc se proti Rage vedl nenavistny hate, lhalo se a byla vyvinuta snaha hru co nejvic medialne poskodit.
-
-
Jejdásku, Jejdásku. Prosím Tě, můžeš občas přemýšlet i hlavou a nevidět za vším konzolové spiknutí?
-
Ano Jejdásku, ty jsi na to zcela kápnul. Pc scéna nemůže zapomenout Carmacovi, že prohlásil to, co prohlásil o konzolích. Ty jsi vážně už úplně z těch konzolí zmagořil.....
-
-
Nic o nezapominani jsem nepsal, prehanis. Ale v dobe uvedeni Rage Carmack prohlasil, ze konzole jsou pro nej dulezitejsi a nasledne na to se spustil hate na Rage a kazdy drobny nedostatek byl dobry pro ocerneni. Ostatne se staci podivat na Veskoslava, jak zduraznuje, ze Carmack mel penize od pc hracu, ten to bere osobne do dnes :-).
-
-
-
-
-
Ak to bude ako Doom 3, tak si to môžu rovno nechať *7* Nepatrím medzi tých, čo si honia nad grafikou a nič iné tam nezaujalo...
-
Doom3 vs. HL2? Doom3 vede na plnej ciare perfektna strielacka HL2 bola kravina s fyzikou. Ak som chcel odreagovacku Doom3 bolo ono.
-
-
Copak? Příliš na Tebe složité? Chápu, Doom 3 je sice dobrá hra, ale pouhá koridorovka, kde nemůže zabloudit ani slepý. A na přemýšlení už vůbec ne.
-
-
jsi očividne doom nehrál
-
A HL2 snad není koridor?
-
-
P.S.
ja v doomovi parkrat zabloudil, byla tam spleť chodeb a bylo možne nebo treba se nekdy vracet
-
-
-
To fakt ne, HL2 je zábavná inteligentní akční hra, Doom3 zase bezmyšlenková akce pro odreagování. Obojí má své pro a proti a obojí stojí za to.
-
-
Ano, pro mě už jenom DOOM -> nostalgie. Rage jsem dohrál....hra mě bavila, ale nijak zvlášť mě neoslovila. Skoro bych řekl, že ID soft prostě na nynější konkurenci trochu nestačí...rád bych se mýlil a třeba DOOM4 opravdu vyjde a překvapí.....ale nevěřím tomu. na druhou bych se nedivil, kdyby tihle hoši s Carmackem v čele byli u zrodu nějaké nové grafické čupr technologie.:D
-
-
Jo, je to tak, id už to má zřejmě z herního hlediska dávno za sebou... Nicméně s těmi technologiemi máš pravdu, i ten id Tech 5 je celkem zajímavý, akorát si myslím, že se pro Rage zas tak nehodil (při zběsilé akci je "doskakování" textur hodně viditelné a unikátní otexturování není pro pouštní střílečku zas taková výhra) a existují zvěsti, že není pro grafiky a designery zas tak přívětivý.... Na kotaku píšou, že je použit pro několik projektů pod Zenimaxem (Bethesda, Arcane), tak z toho možná ještě něco bude. Možná, že by bylo pro všechny nejlepší, kdyby se z id stálo nějaké čistě technologické oddělení pod Zenimaxem.
-
-
To není špatnej nápad, konečně by Fallout dostal nějaký, alespoň trochu rozumný, kabátek.
-
-
-
Jenom doufám jediné. iD soft je tam, kde je díky pc hráčům, takže doufám, že se jim neodvděčí stejnou optimalizací jakou měli v počátcích u Rage, který první týden po zakoupení byl naprosto nehratelný, tedy pokud se ho podařilo spustit. Co na tom, že je to jinak naprosto skvělá hra, když ta pachuť ze startu pak bohužel zůstala:(
-
-
Já to věděl, diskuzní trol. je snad všude a to už tady možná týdny nebyl a nebo je hned několikrát v mnoha vydání nade mnou.. :D
-
Tak nevím, já si hry kupuji a nikdy sem žádnej problém s optimalizací ani se spuštěním neměla. Mám takovej dojem, že na tohle si vždycky stěžujou akorát ti, kteří si hru odněkud stáhli nebo jak se říká *upirátili*. Já bych něco takovýho nikdy neudělala, protože pirátství je zločin. Za dobrou hru je vždycky lepší zaplatit, než pak bulet na fórech, že to nejede...
-
-
Ano Trisko.....A prosím Tě netroluj, sotva jsi dostala unban, chceš další? Já jsem Rage měl koupený v prvním týdnu a hra byla kvůli katastrofální optimalizaci nehratelná. Ale chápu, Farming Simulator a spol takové problémy nemají:)
-
-
V tom případě se ti omlouvám, i když kupovat hru týden po vydání je podle mě další extrém. Vývojáři potřebujou ještě nějakej čas než hru úplně dokončí a vyladí chybky. Příště budeš chytřejší a pár měsíců s koupí počkáš... *4*
-
-
Ano všichni budeme kupovat hry X měsíců pro vydání....Ach jo....
-
-
No já sedím doma a píšu pořád z jednoho a toho samýho počítače... ale dobrý, zkusils to. *15*
-
(Holčičko), vzpamtuj se. A prosím Tě, když si měníš iP adresy, tak to dělej tak, ať to nejde zjistit:) Ano je poněkud zvláštní, když jednou píšeš z Německa a následně z Francie. Doporučuji nějaký program na skrytí iP adresy a nebo požádat u svého poskytovatele neveřejnou iP adresu.
-
Jasně Sarlatane... ehm pardon Veškoslave. Myslíš si, že sem tě nepoznala? Tvoje oblíbený slova jako trol, blbka, Triska s jedním s... Tady máš tedy naprosto jasnej důkaz, že hlavou uvažuji. A že nejsem taková blbka, jak si asi myslíš! *7*
-
Trisko. Pochop, že v tomto jsi skutečně opět ukázala, že jsi pouhopouhý trol, co se snaží dělat chytrou nebo si hraje na holku. To je jedno. Většina lidí kupuje hry v prvním měsící a to tvoří i zisk firem, které z toho následně vyvozují závěry. Kdyby se hry kupovaly dle tvého plánu, jak by to asi vypadalo? Tak nedělej s prominutím ze sebe blbku a uvažuj i hlavou.
-
Naštěstí tu máme tebe, brouka Pytlíka s patentem na rozum, kterej nikdy nezapomene dát ostatním najevo, jak sou ve srovnání s ním hloupí...
-
Ne. Ty jsi nepochopila, že zase ze sebe děláš hloupou. A myslím, že diskuzi tím ukončím;)
-
Hele, klidně si kupuj nedodělky za plnou cenu, mně je to fuk. Komu není rady, tomu není pomoci... Ach jo...
-
-
-
-
-
-
ID soft pořád umí střílečky špičkově. Rage bylo slabé, když šlo o ježdění a nedotažené RPG mechanismy ... v momentě kdy vám dali do ruky zbraň tak to bylo dokonalý a málokterá dnešní střílečka má spád jako střílení v Rage. Takže Doom4 v podaní ID by měl dodat přesně toto: brokovnici, tunel ... a o zábavu by mělo být postaráno:)
-
-
Dokonale vystiženo!
-
rage bola zle vyzerajuca a zle optimalizovana nuda ;)
-
Hlavně neudělat mizející mrtvoly, co se rozpadají na kostru. Já chci brutální hru, plnou krve, pekla, černého humoru a skvělé hratelnosti. Doom 3 byl dobrá hra, možná kdyby ten rok nevyšel HL 2 byl by i král, ale takto to byla nadprůměrná hra, co mnohé ale spíše zklamala než nadchla.
-
-
víš ty, proč se k mizení mrtvol přistupuje?
-
-
Rage jsem nehral takze podle neho soudit nemuzu ale zkusil jsem si Doom 3 a to pro me tenkrat bylo velike zklamani. Stejne jim ale drzim palce at jim to vyjde.
-
-
No já se na Doom3 chystám až někdy v budoucnu(snad se na to nevykašlu) protože v době kdy D3 vyšel jsem to hrál jenom kousek u kámoše pááč jsem na to doma neměl PC.)Ale to co jsem viděl se mi líbilo ... ono to možná bude o tom, že v tý době lidi čekali něco jinýho než jenom tupý střílení. Halflife2 přišel s perfektní fyzikou a dalšíma vychytávkama a Doom3 byl prostě oldschool:) Dneska je doba taková, že každá druhá střílečka má nějakej cover systém, rpg prvky, ideálně ještě větvenej děj takže dneska to působí pro mě spíš jako super záležitost, že to bude "jenom" o úkrocích a střílení:)Rage jsem si mimochodem užil dokonale:)
-
-
No ja uprime cekal neco alespon z pulky tak super jako byl Far Cry ktery vysel chvili predtim. Na to aby Doom 3 byla old school strilecka je potreba mit tak o jednu baterku min a videt na cestu.
-
-
-