Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Zrovna té baterky se zastávala modla některých místních čtenářů Dan Vávra. Pravil že tam tak být musela, aby se dosáhlo kýžené atmosféry. Nelogičnost mu, narozdíl od jiných her, nevadila.
  • alespon jeden me pochopil a jo uznam, ze jsem to trochu prehnal :)
  • Quake Live 10/10
  • Nemel kraviny Carmacku.
  • To je fakt jenom o zvyku. Když jsem po 15ti letech na PC pořídil konzoli, tak jsem první akční hru fakt protrpěl (nebyl jsem schopen zamířit ani přibližně), druhá už jakž takž šla. A pak už nebyl problém a člověk ovládání vůbec nevnímá a nemá s ním problémy. Ano - zamíření možná vezme o pár ms déle. Ale alespoň pr omě se kvalita hry neodvíjí od toho jestli zaměřím za 0,3s nebo 0,6s. Jak si zvykneš, tak je to v pohodě. Ono myš v zásadě nenabízí nic, co by gamepad neuměl. Na něm se to jen dělá jinak, takže pokud někdo má nahrány tisíce hodin na myši a vezme do rukou gamepad tak mu to nepůjde. Ale platí to i obráceně. Vezmi člověka co hraje jen na konzolích, strč mu do rukou myš a bude taky střílet do vzduchu než si přivykne na změnu.
  • To jsem třeba zkoušel... ale můžu tě ubezpečit, že v postely nebo pololeže v křesle je gamepad fakt mnohem praktičtější než klávesnice a myš.
  • Walldstein
    když si umíš šikovně připojit klávesnici s myší a máš pořádnej monitor (jako já) tak taky můžeš pařit z postele (tak jako já) *1*
  • Quake IV dělalo Raven Software, navíc je Doom 3 parádní hra. Jantare *7*
  • doom3 3/10
    quakeIV 7/10
    doom4? no thanks
  • Umaroth
    hele já jsem se toho také bál když jsem is kupoval první FPS na xbox, zezacatku hruza ! za hodinu lepší. a za par hodin už pohoda. ted už mam odehrano X fpsek na konzoli a hraji se stejnouj istotou, jako predtím s mysi a klavesnici......fakt je to jen o zvyku.
  • novej engine to neni, je to engine co byl použitej ve hrách typu Quake Wars, Quake IV atd., jen do toho narvali pár novejch fíčur
  • Do Dooma se nenavazej ty teplousi....aby te CyberDemon ojel do analu *10*
  • ja použival vybušne broky, byly tak efektivni že jsem ani nepoužil tu posledni zbraň, nedošlo mi že jde o posledni misi... *16*
  • Tak s gamepadem je to míření samozřejmě horší, ale taky je to hraní pohodlnější *5*
    Člověk si lehne na postel a paří. Navíc z dálky hry vždycky vypadaj o chlup líp :D
  • lipkozzi
    Volantom sa predsa ovlada VLC player
  • A co je na tom? Důležité je snad to jestli to člověka s tím baví ne? A to s tím volantem je už celkem trapný.
  • a to je čo?
  • ID už dlouho není skutečná špička v oboru . To jen pro ty co poslední hratelné benchmarky této firmy přes neustálé přivírání oček ani neviděli ...
  • Vy hráte FPS na gamepade? *11* A stratégie hráte na čom, na volante?
  • Veskoslav
    Cože? Ne mám myš a armor piercing náboje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit