Přejít na výpis diskuzí
id Software propouštělo, DOOM 4 to ale neohrozí
11.1.2012 | levis
68 příspěvků
-
a nutnost vystrilet do nepritele 2 a vic zasobniku aby si ho zabil ti taky nevadi?
-
ja jsem byl k rage skepticky, ale je to opravdu skvela oldschool strilecka s nadherne detailnim prostredim a vynikajicima animacema. Navic strealba je opravdu dokonala, to jak na ni reaguji nepratele je super. Ja se proste bavim tak ajk uz dlouho ne u nejake single player FPS. Vzhledem k tomu, ze jsem se donutil si to poridit az ted, tak zadne problem s obrazem nemam. cili spokojenost
-
Obor myslím branže, business, ...
-
idsoft jine hry ani delat neumi, ted jen jestli je to dobre nebo spatne
-
Hm, moc nechápu ty vývojáře, že se v takovémhle cut-throat oboru vůbec snaží něco dělat. Ale jsem za to rád, to jo. Občas.
-
Graficky rozhodne ne to je epicfail
-
tak to byl zrejme mod, uz nevim presne, prece jen je to nejaky ten patek
-
tak efekt strachu te stejne tak ci tak opustil nekde ve 1/3 hry, kdy si clovek uvedomil, ze "bafaci efekty" jsou porad na priblizne stejnych mistech.... a ktera strilecka nabizi dnes nejake siroke moznosti cesty vpred?
-
Tak to, že jsi nic neviděl, to byl účel, na co ti je hororová hra, kde vidíš naprosto všechno míle dopředu, respawn nepřátel opravoval patch 1.2.11
-
Myslí, že až v datadisku byl oblek s baterkou, kdy jsi mohl mít zároveň i zbraň, patch do původního Doomu žádný takový nebyl, maximálně nějaké upravený mód.
-
no ale na to ze to prezentovali jako hru tisicileti a nevim co vsechno, tak je to sotva nadprumer
-
Ne jsem zvykly mit vice moznosti pri ceste vpred. D3 byla hruza jedna ulicka, kde bylo prd videt a porad ti hra umyslne respawnovala nepratele za zady, aby ses asi vic bal. Kazdopadne to dobre vis, pokud jsi tu hru hral a dohral...
-
Mne se Rage hodne libil kdyz prehlednu, ze to prvni dva mesice neslo hrat... Hraci doba perfektni, zabava po celou dobu hrani proste docela nadprumer, akorat to technicke zpracovani je takovy krok vedle no (takove Metro 2033 je mnohem starsi pritom vypada mnohem lip a na dnesnich prumernych PC jede naprosto plynule)
-
odkedy sa vyrobcovia hardvaru maju prisposobovat softwaru?
-
jsi zvykly jit jen tupe dopredu?
-
Nakolko robim v QA oddeleni v jednej softwarovej firme nejaky ten rok, mozes ti z istotou povedat, ze firmy bud testerov nemaju(nechcu/nemozu si dovolit), testerov maju ale nemyslia to vazne (proste mame len QA oddelenie, ale neberieme ho az tak vazne) a testerov maju (niektori dokonca cele timy ludi), ktorych slovo ma velku vahu v celom tom procese (dokonca vacsie ako slovo developmentu). Staci sa pozriet na hry ako je napr. Stalker (velmi slabo otestovane), hry od Blizzardu(nejake sice su ale inak polish na spickovej urovni) alebo bezne zabugovane hry, na ktore sa patchu nedockate(male otravne bugy, nie vazne ale otravne).
-
jojo to je skvela vychytavka, doskakovani textur plno lidi hlasilo jako bug a pritom je to vlastnost *1*
-
Carmack uz davno neni to co byval, on i cely id soft zijou ze zasle slavy a to jsem je kdysi zboznoval, ale poradnou hru uz ted neumi udelat (rozhodne ne na prvni pokus)
-
minimalne na baterku existoval patch nebo nejaka utilita ci co to bylo a slo hrat normalne se zbrani i baterkou najednou
-
Dofam ze vyhodili spis managera kvality nez chudaka testera.