Přejít na výpis diskuzí
id Software propouštělo, DOOM 4 to ale neohrozí
11.1.2012 | levis
68 příspěvků
-
No hele, v druhe polovine hry, kdyz jsi strilel po celkem obrnenych nepratelich beznymi naboji, tak jsi proste potreboval vystrilet hodne, kdyz jsi pouzil armor piercing naboje tak lehali hned. Jako neni to realny, ale taky je blbost abys sam vykosil zakladnu s 50 typkama, proste je to udelany kvuli hratelnosti a rozhodne to nebyl takovy problem neco zabit jak popisujes.
-
sry jsem zapomnel, ze vy velci drsnaci to hrajete na nejlehci obtiznost, pak mozna staci 2 hity
-
Vpodstate vzdycky, jejich hardware existuje jen proto aby na nem chodili tyhle hry, jinak ty grafiky postradaji hlubsi smysl. Proto ti taky vychazi kazdy mesic novy ovladace na nove hry, ktere by bez nich chodili pri nejlepsim dost spatne.
-
Ono vubec, ty bocni mise a lezeni do stareho znameho prostredi, kde uz jsi to nekolikrat vystrilel bylo celkove nezabavny. Ale lidem se to libi, tak proc ne.
-
No, nevim. Ja to hral a nekde v pulce toho metra jsem to prestal hrat, pac mne to uz nebavilo. Kdyz jsem se ptal v praci, dalsi 4 z peti to prestali hrat nekde za pulkou take. Prislo mi to strasne stereotypni. Ale ja plnil kazdou misi, vcetne zavodu, nastenek a her.
-
Nech to zavrú celé Bastardi . *16* *16* *16*
-
Psa nemám, přítelkyně je až do pátku kvůli zkouškám na druhé straně ČR než jsem já a já se na pc učím (bída, ale učím)
-
To je jenom o zvyku. A věř tomu kdyby si na tom hrál pořád, tak daváš headshoty bumerangem jedna radost. A je i dost exkluzivních FPS pro konzole. Námátkou třeba Killzone,Resistance, Black a Bodycount. A první Darkness *16* na ten sem zapoměl.
-
No jo, mohl by vytáhnout psa nebo si zajít někam s holkou. Ale není to tak trochu jeho věc, jestli se rozhodne strávit celý den u pc a psát příspěvky do diskuzí nebo ti to opravdu tak hodně vadí *1*
-
Ono to mizení nepřátel bylo možná i kvůli hardwaru a s tou baterkou to bylo záměrně, aby tak trochu zlepšili tu hororovou atmosféru, kde jsi pak prozkoumával každý stín s nejistotou, jestli tam na tebe náhodou něco neskočí a ty nemáš zrovna nic po ruce, abys mohl okamžitě pálit. Pro někoho to bylo otravné, jiní si to vychvalovali.
-
Lamo.
-
No podobní jsou:)Ale představa, že hraji FPS s gamepadem mně trochu děsí:)
-
S vlastní zkušenosti to mužu potvrdit, že do těch skakajících mutantu se musíš spravně trefit, a mít dobrou mušku na gamepadu. A mimochodem ti mutanti připomínají a pohybujou se stejně jako Spliceři s BioShocku.
-
Je naprosto moje věc, co komentuji a kde píši, navíc jsem bohužel celý den u pc, tak tu občas skočím. A prosím neotravuj, ano? Zatím jsem nečetl jediný tvůj comment, co by se jakkoliv týkal diskuze či článku.....Nebo jsi snad policie, co kontroluje, kde kdo píše ty šašku?
-
Ted uz tvoje komentare cumej i z nahledu novinek... No, to uz si vazne delas pr.el! Nemusis cely dne jen komentovat a komentovat...
-
Díval jsem se, byl to nějaký fanouškovský mód, kdy přidával baterku na pistoli, což stejně proti impovi ze tmy moc nepomohlo:-D
-
Třeba Borderlands?
-
No jo, to nesmíš hrát s gamepadem s úspěšností střelby 10%:-D
-
tady mě opět někdo nepochopil.
Logicky když je novej engine tak ten se musí adaptovat na HW ale kdyz testeri maj o nekolik verzí vyšší ovladače než je oficiálně vypuštěno a ty vypuštění ještě nejsou optimalizovány pro něj. -
spíš zrychlit certifikaci ovladačů u ATI/Nvidia