Přejít na výpis diskuzí
Imperiálové v The Elder Scrolls Online nebudou zvýhodněni
5.2.2014 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Spis patri k realistum, kteri vedi, ze zazraky se nedeji (a umi si na webu najit informace).
-
Nevsim sem si, ze by byla rec o dodelanosti hry, a taky sem si nevsim, ze by nekdo nejaky f2p projekt provozoval ze soudruzske lasky ... naopak, f2p hry vydelavaji, a vydelavaji prave proto, ze lidem nedela problem si cas od casu neco koupit, ale co jim problem dela, je platit mesicne dan ... za moznost ... si jednou rocne zahrat, protoze jindy trebas nebudou mit cas.
2.3.4.5. ... bagl prece taky nepotrebujes, staci ti jeden, a holt nemuzes syslit tolik itemu. Tohle je presne totez. Akorat ze kdyz si nahodim ... nwn, rift, lotro, .... tak si ten bagl koupit muzu ... kdyz budu chtit, ale tezko muzu neco namitat, protoze taky muzu hrat zcela zdarma s tim jednim. V tomhle pripade si kazdy hrac MUSI koupit (zcela bezcenou a defakto nepouzitelnou) hru (lol), a pak jeste pekne kazdy mesic zaplatit. ... mno a pokud by holt chtel ten druhej bagl, tak si musi zaplatit jeste k tomu vsemu navrch ... (megalol).
Jednoduse zatim vsechno nasvedcuje tomu, ze oni se rozhodli vytvorit svetovej unikat - zaplatis si hru, budes platit mesicni poplatky, a jako bonus si jeste budes calovat idemy ve hre. -
I pomerne velkej demnt by moh chapat ... zhruba nasledujici ...
Kdo ze tu tvrdil, ze TES online bude placene ... mimo jine ... PROTO, aby hraci bez ROZDILU meli pristup ke VSEM ingame vecem? A voiala, jeste to ani nebezi, a uz tu mame prvni extra platby za extra obsah.
Takze se da velmi snadno ocekavat, ze velmi brzo pribudou dalsi placene doplnky - kun se zlatou hrivou ... za pouhych $100, dracek flusajici modry/oranzovy/zeleny ohen ... pouhych $50 ks ... a ne, nemusite to mit, je to jen bonus ... stejne jako ve VSECH f2p ... hrat se da (nekdy vice jindy mene) i bez placenych bonusu ... jenze ten zaklad je v tomto pripade ZCELA ... ZDARMA.
A wow klon to bude samosebou, ma to prece byt zalozeno na osvedcenych mmo mechanikach - a co je osvedcenejsiho, nez prave wow. Bude to mozna lepe vypadat, ale principy budou stale oplyvat naprosto totoznou demenci = tedy honem nalevelovat ... a pak chodit porad dokola tytez dungy/raidy/... aby mi po 158 pad prsten +1. -
a ty jsi zase hateboy *1* Protože fanouškové chodí na kvalitnější diskuze na fun stránky, kde se vyvarujou přesně těmhle kecům *1*
-
Psát o stádu a současně být ve stádu těch lidí
(ne, nejsi nic vyjmečného) co to naprosto systematicky hejtují je dobrá schíza :) -
říká fanboy
-
Pán patří taky k té skupině jasnovidců, kteří větší dle podrbání na vlastních varlatech?
-
a teď svojí rekací získáš od haterů hodně mínusů. Tady plusy získáš jen když na ní budeš plivat a bránit wow :D
-
Ješte jsem neviděl hru, která by vyšla a byla úplně 100% dodělaná *1* Ani singleplayer ani multiplayer ani MMORPG. A to že se za hru budou platit měsíční poplatky, vnímám tak nějak, že se hra nezastaví na bodu mrazu ale bude se s hraním dále vyvíjet. Vnímám to jako takovou záruku, že vylezou opravný patche a vylepšení ve hře. S penězi nemám problém a když se mi něco líbí, klidně za to zaplatím. Když přestanu být spokojený, přestávám platit. Ale posuzovat hru, která ještě nevyšla a ukázala jenom chvilkové hraní v BETA eventech, je trochu moc troufalé. Hlavně ty co na hru nadávají a mají ve všem jasno *1* Já jí šanci dám a poslední betaevent se mi líbil. A takových hráčů jsem opravdu hodně. Viz vyprodaná IP edice. Takže užijte si víkend, ať tu zase můžou vyrůst nové poznatky. Tentokát více konstruktivní....
-
Co já vím, tak tam nic sprostého, ani velice urážlivého nebylo, jen něco málo o hypu a stádu, což snad není vulgární ani extrémně urážlivé, nebo snad ano?
-
Mě se líbí ten hate okolo toho a tvrzení, že je to wow klon (který mě dostává úplně ze všeho nejvíce). Hra to není šlágr a kdo má o mmorpg ještě v dnešní době přehnané nároky, tak má 100% jasné, že ho TESO nebude bavit ani po 15m hraní. A ti, co od toho čekají SKYRIM online, taky odpadnou.
A co, že imp edice bude mít moci imperiála - bude silnější, bude dominovat ne? Tak kdepak P2W? Dneska už ani komunita nezná pojem P2W...asi stejně jako mají češi a slováci svůj pojem Let's Play...xD
Kdo chce psa býti, hůl si vždycky najde.
Haterům zdar a fanouškům příjemný víkend. -
Stačí psát slušně a neurážet ty, kteří s tebou potenciálně nesouhlasí, kterým se hra líbí apod.
-
A jéje tady se zase mažou příspěvky, stačí napsat něco proti hypu a je zle, že tiscali, tady jste v cenzuře mistři.
Už to vidím, za tučný penízek malá pěkná recenzička ala 9,5/10. -
Ne tak sem to nemyslel ... myslel sem, že nepude koupit samostatně. Placená rasa to je. O tom žádná.
-
Celkem blbý přirovnání ... spíš bys nedostal perleťový lak. Auto jede pořád stejně, jen vypadá trochu jinak.
-
Na curse.com dneska rozdavaj 500k klicu do bety free. Staci jen registrace.
-
Tak jsem neodolal a taky jsem si stáhl betaklíč z portálu "Curse" http://elderscrolls-online.tiscali.cz/beta-klice-na-portalu-curse/ Snad nebudou servery moc přehlcené a budu to moct zkusit. Aspoň si o hře udělám svůj vlastní obrázek.
-
naprosto presne, uz tusi ze to bude fail, tak se snazi nalakat co nejvic lidi v prvni vlne na co nejdrazisi krabicku
-
To ti mohu již teď říct naprosto přesně - NEBUDE :-)
-
Jo, v LOTRO je boj z koně a kůň se dá expit a tak. Jen ten boj má určité technické problémy, ale dá se to.
Jinak souhlas, že mounti jsou jen skill pro rychlejší běh či létání, což je fakt škoda. V tomhle mají MMO velkou rezervu. Já bych si tak rád svého mounta vychovával, vylepšoval atd.