Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě napiš svůj dojem pod nějaký článek s TESO. Ty dojmy jsou fakt dost odlišné od nadšení po totální zklamání.
  • Ano, taky se to chystam prez vikend otestovat. Neslibuju si od toho moc, rad si ale udelam vlastni nazor na tuhle hru.
  • upgrade != placena rasa? lol premenujem placeny pridavky na upgrade a budeme tvrdit, ze i kdyz se za ne plati, sou vlastne zadarmo.
  • To uz je ... dneska je "normalka", ze se hra bude par hodin patchovat, a pak se stejne nenastartuje, takze pokud ti jde uz i spustit, mas spesl edici.
  • ... kez by nekdo implementoval "realny" kone => kun muze umrit, nezmizi do zadnyho inventare/ikony ... a lze jej taky ukrast (i hraci).

...
    Ve vetsine her postrada mout jakejkoli smysl, je to jen vizualizace rychlejsiho behu ... aby to smysl melo, mel by ti mout neco extra davat => boj z kone, nekterej je rychlej, ale neunese te v platovy zbroji, jinej te unese, ale je pomalej ... pripadne samo ruzny extraburty = max pavouka, tak ma spoustu hoh kterejma mlati kolem sebe v boji = nadela skody, mozna umi pouzit pavuciny ... nebo mas neco co kouse/kope/... pak by to davalo nejakej smysl.
  • no zkratka neni nad to, koupit si placenou hru ... a pak zjistit, ze nemate tak uplne vsechno ...

Mi to prijde podobny, jako kdybych si prisel koupit auto ... zacaloval pekne plnou cenu ... (vcetne "mesicnich" poplatku za servis) ... a oni mi rekli, ze protoze sem si nekoupil edici "volant inclusive" ... tak tam na me cumi jen ta tyc.

Jako pochopil bych, ze nekdo dostane ingame nejakou chujovinu - typu vizual (cepice/plast/...) pripadne nejakou sosku ... a dalsi kravince ...
  • *8* *8* 22gb *8* *8* hmm tak ráno stažený, jsem zvědav jestli to bude stát za to *5*
  • Jim doslo, ze ten jejich wow klon se dlouho neudrzi a budou muset prejit brzo na F2P, tak uz zavadeji F2P chujoviny dopředu. *1*
  • Tak tento víkend uvidím... Je stress test takže asi všichni z vás kdo se přihlásili na betu jako já budou moct tenhle víkend do stress testu od pátka do pondelí odpoledne.. takže paráda.. :) škoda jen že část neděle jsem v práci :(... Takže po víkendu to spousta z vás už může korektně soudit, zatim jsou to jen keci, protože to spousta z vás ani nehrálo... Včetně mojí maličkosti.. a proto nemam blbý keci o tom jaký to je.. když nevim jaký to je...
  • Pak ještě ale taky záleží na tom, kolik ten kůň stojí... Třeba klidně může být od lvl 1.. ale když bude stát nehoráztné prachy tak si ho stejně po nějakou dobu nebudeš moct koupit.. vždycky se to dá očůrat z více směrů..
  • jj za cenu hry a predplatneho koupim radeji Dark Souls II, Watch Dogs a Diablo :)
  • KIMCID
    jak jsem zjistil mněsíčni poplatky tak jsem na tu hru zapoměl
  • pockat to uz delaj tedka :D
  • jn vsichni zacnou delat slibne projekty na ktere nestaci a budou nam hru prodavat kousek po kousku :D...somzdrejme za plnou cenu
  • Presne dle hesla "vyryzujme z toho co nejvic, nez lidi konecne zjisti jaky sunt jsme to vlastne vyrobili".
  • XorxoxTalarius
    Tak jsem zvedav co se z toho vyvrbi a s tim konem nevim jak to je. Prece jenom ve SWTOR jsem potreboval skill na to abych mohl pouzivat mounta, takze jde o to jak to maji udelane. Jestli proste staci si koupit kone a jezdim, a klidne od levelu jedna, tak je to blba vyhoda, ale zase nic co bych nekomu zavidel kdyz za to dal takovej ranec.
  • o pár rokov to bude: Speciálna edícia - hra sa dá spustiť
  • Ja koupil Imperial a dostal k tomu zadara posledniho AC IV Black Flag. Naprosto super koupe imho.
  • Jednou se hry dostanou do takové fáze, že se ve speciální edici bude zobrazovat kurzor myši *4*
  • Tohle půjde po stopách Swtor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit