Přejít na výpis diskuzí
Indián Connor se v Assassin's Creed III nebojí mluvit rodnou řečí
13.9.2012 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
Ja mam AC rad, ale tohle neustale masirovani pred vydanim trojky uz me unavuje. Porad jen od vyvojaru slysim, jaka to bude super hra, zkratka uplna bomba a radeji by i mela byt, protoze jinak jim to chvastani urcite leckdo pripomene.
-
ja bych jeste vic pritvrdil -> objevi ho pet a vic typku s puskama = smrt
-
on hraje nekdo AC kvuli tomu, aby se dovedel neco o historii? tak to si opravdu nemyslim
-
jn, ale puvodne se to melo jmenovat Rambo, ale bohuzel nazev uz byl zabrany, tak museli vybrat jiny
-
Koukám, že máš v plánu koupi ty samé hry. :D
-
Vysvětlí to jako bug v Animusi, jelikož je to upgradovaná verze od UBIsoftwares a ještě není odladěn.
-
To by pak ale nemohly hrát "děti" *1*
-
Amíci dokážou strategicky bojovat a nechápu, proč zmiňuješ americkej patriotismus.
Ať jsou USA jaký chtěj, tak žádný "kamikaze" momenty se mi u nich nevybavujou.
S USA se mi pojí fakt hodně věcí, ale bitvy bez strategickýho myšlení vůbec.
Jinak doufám, že půjde hrát jinak, než tím stylem, kterej si popsal. -
Přesně tak!!
Hra vypadá zajímavě, ale tohle Connorovo běsnění uprostřed hloučku nepřátel je úplně pitomý.
Vždyť by hned dostal kulku a odešel do věčných lovišť *7*
Snad bude možnost hrát co nejvíce stealth stylem. Poprvý v AC sérii se jde přitisknout ke zdi, tak to rozhodně budu využívat. Mám v úmyslu hrát Assassins Creed a ne Berserkers Creed...
Na druhou stranu, ty nepřátelé jako moc velká výzva nevypadaj. Je to škoda, měli by vzbuzovat respekt a pokuď se člověk prozradí, tak by ta následná bitka měla bejt opravdu těžká vzhledem k počtu nepřátel a jejich zkušenosti s bojem. -
Patriot je náhodou skvělej film. :P
-
Ano, máme takovou svobodu slova, která je ohraničena tím, co si předmět slova doslova vymlátí.
Proto taky Ubisoft v dalších dílech AC (Ezio-série) kopal už "jenom" do křesťanů, protože otřít se znovu o islám nebo dokonce nazvat Korán knihou lží a nesmyslů (jak to udělal Ubisoft s Biblí) by pravděpodobně znamenalo nějaké to fyzické napadení v Paříži a menší požár v Montréalu. -
Umí střílet. Napřed musíš chytit jednoho z jeho kamarádů pod krkem a natočit se tak, aby ho střelec mohl oddělat. Viz veškeré zveřejněné záběry. Se střelbou se prostě čeká, dokud není možnost odstřelit někoho z vlastních.
-
Zdá se to jenom mně, nebo zapomněli ti vojáci, že kromě bajonetu to umí i střílet? :D kdyby to teda jednoho z milionu napadlo, tak by ta hra měla tak 30s *5*
-
Nj, dnes máme takovou svobodu slova, že až se musíme bát, aby na nás nějakej fanatik nezaútočil. vis poslední události v Libyi.
-
Zajímá to všechny agentury a vládní organizace parazutující na humanismu a multikulti. Kdyby to tam nebylo, tak developeři mají na krku žalobu, že podporují násilí a nenávist vůči X (za X dosadit - muslimy, křesťany, araby, evropany, permoníky, ...).
-
Kolik bylo v AC 1 francouzů, což by taky znamenalo oproti zbytku běžně užívaných jazyků "jinou řeč"? Taky mluvili francouzsky s anglickými titulky?
-
Kdybych byl pixelovej panáček, co se po zabití objeví zase jinde, jen s jinak zahnutou čepicí..asi bych to měl taky dost v pi*i
-
Tak jako v každém AC , i když je pravda ,že podle posledních videí to opravdu vypadá ,že to bude jen tupá mlátička bez nejmenšího strategického myšlení. Ale ostatně jak čekat něco víc od hry která je založená na Americkém patriotismu. . . . . . .
--------------------
America haters gonna hate. -
To opravdu nikdo z toho kvanta lidí co dělaj tuhle hru nevidí ty vojaky co v boji jen tupě zírají a čekají na smrt? ja bojovat o život asi bych se hejbal víc.
-
Vždyť píšu, že by v AC1 a 2 nikdo anglicky nemluvil, a já to chápu, ale jsem zvědav, jak to vysvětlí ve hře. *15*