Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak me to zase az tak nevadi, ja jsem jeden z tech, kteremu se libila trojka i NV, takze pohoda
  • s.hih
    Lehněte si patami k výbuchu a pevně zavřete oči nebo se schovejte do vany *3*
  • Khanemis
    Opravil bych, že registrované stránky jsou Survivor 2299 ne 2099 (to by totiž v souvislosti s Falloutem naznačoval spíše prequel ještě před prvním dílem...což by mohlo být jinak zajímavé, prožít postapo svět pouhé dvě dekády po velké válce)

A probůh jen to ne, aby šel Fallout v duchu moderních trendů a v mé krásné pustině trolovali nějací puberťáci v online režimu:) A vůbec, nový Fallout by měl dělat Obsidian, ne Bethesda, jinak to skončí zase jako posledně
  • walltar
    Jo taky myslím ... Fallout 3 používal ten z oblivionu myslím, takže tenhle použije ten ze skyrimu. Ale ono to je jedno ... stejně to pořád nebude mít s falloutem nic společného.
  • Novy Fallout? Mhmmmhmmnnnn... *14*
  • Bohuzial Rage vypada krasne len z dialky. Akonahle sa k niecomu priblizis tak si pripadas ako v roku 2001, co je velka skoda. Proste trocha posteluju Skyrim engine a je to. V jedinu vec co uz naozaj dufam ze prekopu su tiene. Neskutocne HW narocne, pritom kockaty humus.
  • nj, primitivne a nelogicke questy, Vertibirdy letiace dozadu, uz sa neviem dockat *13*
  • myslim, ze 100% pouzijou nejaky vylepseny skyrim engine
  • Další parodie na Fallout od totálních nemehel z Bethesdy. Bože za co mě trestáš?
  • Indicie naznačují ztrátu peněz a času..
  • nekromant33
    2013 pomalu končí, mohli by (stejně jako u Skyrimu) něco nadhodit na VGX. Pokud část týmu pracovala na hře po vydání Skyrimu a následně se i zbytek týmu po dodělání Dragonborn DLC k práci přidala, není podzim 2014 nesplnitelnej termín vydání. TESO s tím nezahejbe, na tom dělá Zenimax Online.
  • nekromant33
    Já se divím, že se nijak zvlášť nechytil id Tech 5. Rage vypadá krásně a pokud se nemýlím, už je tak nějak optimalizován pro snadnější crossplatformový vývoj. Což by pomohlo momentálně vývoji pro 5 platform (za předpokladu, že by hra vyšla ještě na PS3/X360).
  • Ronox
    Pokud je mi dobře známo, tak na E3 byl rozhovor o tom, že po dodělání posledního DLC se udělal tým Fallout 4, ale že první info bysme měli očekávat nejdřív 2014, ale pravděpodobněji 2015.
  • nekromant33
    Doufám jen v nový engine a co nejméně odpadu stylu No Mutants Allowed.
  • Jestli to poběží zas na enginu z Oblivionu tak ať se na to raději vykašlou :D
  • Tak jako šidítko vyjde na jaře Destiny. A také si nemyslím, že by trvalo nějak dlouho, než vyjde Fallout4. Počítám ovšem, že budou muset trochu máknout na enginu. Snad nepoužijou ten ze Skyrimu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit