Přejít na výpis diskuzí
Indicie naznačují, že se blíží nový Fallout.
18.11.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
tak me to zase az tak nevadi, ja jsem jeden z tech, kteremu se libila trojka i NV, takze pohoda
-
Lehněte si patami k výbuchu a pevně zavřete oči nebo se schovejte do vany *3*
-
Opravil bych, že registrované stránky jsou Survivor 2299 ne 2099 (to by totiž v souvislosti s Falloutem naznačoval spíše prequel ještě před prvním dílem...což by mohlo být jinak zajímavé, prožít postapo svět pouhé dvě dekády po velké válce)
A probůh jen to ne, aby šel Fallout v duchu moderních trendů a v mé krásné pustině trolovali nějací puberťáci v online režimu:) A vůbec, nový Fallout by měl dělat Obsidian, ne Bethesda, jinak to skončí zase jako posledně -
Jo taky myslím ... Fallout 3 používal ten z oblivionu myslím, takže tenhle použije ten ze skyrimu. Ale ono to je jedno ... stejně to pořád nebude mít s falloutem nic společného.
-
Novy Fallout? Mhmmmhmmnnnn... *14*
-
Bohuzial Rage vypada krasne len z dialky. Akonahle sa k niecomu priblizis tak si pripadas ako v roku 2001, co je velka skoda. Proste trocha posteluju Skyrim engine a je to. V jedinu vec co uz naozaj dufam ze prekopu su tiene. Neskutocne HW narocne, pritom kockaty humus.
-
nj, primitivne a nelogicke questy, Vertibirdy letiace dozadu, uz sa neviem dockat *13*
-
myslim, ze 100% pouzijou nejaky vylepseny skyrim engine
-
Další parodie na Fallout od totálních nemehel z Bethesdy. Bože za co mě trestáš?
-
Indicie naznačují ztrátu peněz a času..
-
2013 pomalu končí, mohli by (stejně jako u Skyrimu) něco nadhodit na VGX. Pokud část týmu pracovala na hře po vydání Skyrimu a následně se i zbytek týmu po dodělání Dragonborn DLC k práci přidala, není podzim 2014 nesplnitelnej termín vydání. TESO s tím nezahejbe, na tom dělá Zenimax Online.
-
Já se divím, že se nijak zvlášť nechytil id Tech 5. Rage vypadá krásně a pokud se nemýlím, už je tak nějak optimalizován pro snadnější crossplatformový vývoj. Což by pomohlo momentálně vývoji pro 5 platform (za předpokladu, že by hra vyšla ještě na PS3/X360).
-
Pokud je mi dobře známo, tak na E3 byl rozhovor o tom, že po dodělání posledního DLC se udělal tým Fallout 4, ale že první info bysme měli očekávat nejdřív 2014, ale pravděpodobněji 2015.
-
Doufám jen v nový engine a co nejméně odpadu stylu No Mutants Allowed.
-
Jestli to poběží zas na enginu z Oblivionu tak ať se na to raději vykašlou :D
-
Tak jako šidítko vyjde na jaře Destiny. A také si nemyslím, že by trvalo nějak dlouho, než vyjde Fallout4. Počítám ovšem, že budou muset trochu máknout na enginu. Snad nepoužijou ten ze Skyrimu.