Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s.hih
    Aha moje chyba, teď už chápu jak jsi to myslel. Jinak na těch stránkách pod odpočtem je Vault tec logo, tak snad to bude F4 a nebude to F4K3
  • Ze všech Falloutů se mi nejvíc líbila jednička a trojka, takže čtyřku vítám. Co jsem zachytil, tak se o ní mluví/spekuluje už dlouho, myslím že není pochyb, že na něm Bethesda pracuje.
  • JEžišikriste, jen to ne.
    F3 shait, FNV shait. Takhle zku*vit takovou skvělou značku, to může snad jen BEthesda. Ať raději vrátí Fallout zpátky a nesnaží se o nic.
    Kdyby alespoň měli pořádný engine, idi*ti, ale ani na to se nezmůžou a neustále se s tím svým neoptimalizovaným hnusem snaží oslnit svět.
  • Kallessin183
    A v tom je jeden z problémů nových falloutích her. Každý by rád něco jiného. Pro někoho je fallout izometrická hra, pro další, jako třeba tebe propracovaný soubojový systém, pro mě je to promyšlený svět, skvělý humor a otevřené prostředí plné možností...
  • Kallessin183
    Já bych řekl, že je to hodně díky starým technologiím.. A idea falloutu zasazeného do doby těsně po totálním restartu Země zní sice fajn, ale jako jeden z poblémů mi přijde že jako jeden ze základů fallout považuju vaulty a Pipboye a v tý době (znalci mě když tak opraví) jestě byli vaulty zavřený a pipboyů se tam asi taky moc neválelo.
  • New Vegas od Obsidianu uz mi prisel celkem dobry.
    Jiste, klasiku F1-F2 to nenahradi,ale bavil jsem se.
    Skvar jmenem Fallout 3 jsem po chvili odinstaloval a zahodil.
  • To je zvláštní, pro mě byl Fallout vždycky o tom světě, humoru a propracovanosti. Pohled a způsob boje mi je celkem (celkem dost) jedno. Na taktické tahové souboje tu mám Jagged Alliance, ne Fallout. Ten hraju kvůli RPG.
  • walltar
    Tak to máte stěstí ... je ani jeden z těch nových falloutů nedohrál. A ne kvůli grafice, ale protože mě nebavily. Tak po 10-20h hraní mě ani nenapadlo, že bych to znova zpnul. Starý fallout jsem hrál ještě nedávno. Pořád parádní pecka.
  • no me se vzdycky zdalo, ze se lidstvo z te apokalypsy vyhrabalo nejak moooc snadno
  • nekromant33
    dobře, generalizování je špatné mkay, ale to co se tam dělo na fórech při vydání F3 byl prostě odpad
  • nejde ani tak o izometrickej pohled, spíš o tahovej (a mnohem víc taktickej) soubojovej systém...

v novejch falloutech je sice ten vats, ale jakmile v něm dojdou action points, člověk se chca nechca musí přepnout do realtime a většina místní fauny k němu během pár vteřin doběhne a rozšvihá ho na kusy... (abych zas nekecal, dá se na to zvyknout, hraju NV a je to dobrá hra, ale s Falloutem, jak si ho představuju, fakt už nemá moc společnýho kromě post-apo zasazení)
  • Khanemis
    Duck and cover:)
  • kedaro
    Jste mě teda vylekali, podle obrázku jsem už myslel, že bude další isometrický fallout, ale bude to jen bethesda "fallout", ten nechci díky.
  • Khanemis
    Fallout jedna začínal roku 2161:) Ale jinak správně. Právě, že rok 2099 by byl úplně super zasazení pro nový Fallout, už žádná rozvinutá civilizace (tuším, že to byl Chris Avellone, kdo si nedávno povzdechnul, že je svět Falloutu už příliš technologicky a společensky rozvinutý), ale pěkně to největší bahno zhrouceného světa a zajímavý náhled do počátků toho všeho.

Na druhou stranu by v takovém případě možná Bethesda udělala až příliš zásahů do kánonu.
  • Co myslis poznamkou "odpadu stylu No Mutants Allowed"? Najeke navazeni se do komunity, ze ktere si ke spolupraci na Wasteland 2 vybiral Brian Fargo?
  • Skyrim with guns. Dekuji nechci. Snad ale ma Zenimax jeste trochu svedomi (po afere Prey 2 o otm dost pochybuji) a po te, co se na jednom ze zakladnich piliru pC her, znacce Fallout vyradi Todd Howard and co., tak zas neco nechaji udelat kluky z Obsidian.
  • s.hih
    F3 se odehrával v roce 2277, 200 let po nukleární apokalypse roku 2077. A F1 v roce 2157 a F2 v roce 2241, pokud se nemýlím.
  • Kallessin183
    Souhlasim. Hry nehraju kvůli grafice, ale zážitku, případně kvalitnímu příběhu... a oboje jsem si ve 3ce a NV našel.
  • maros.goc
    Izometricka hra to urcite nebude ale preco by mala byt? Ten pohlad by aj tak nepridal nič k hratelnosti, max tak k nostalgickemu pocitu, co je nepodstatné... Ked bude vyzerat ako 3ka tak nemám námietky
  • Kallessin183
    Na další fallout se těším. Pokud to bude obdobné jako New vegas, budu rád, ale spokojil bych se i s horším. Šikovní modeři dokážou napravit mnoho zla...
    Sice mě tady asi umínuskujete, že se mi fallout líbil i po konci izometrického zobrazení, ale čas jde dál a tak můžu buď nadávat, nebo natahat mody a zahrát si dobrou hru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit