Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trocha nostalgie: http://www.youtube.com/watch?v=T6suxMoU7_M .... Jaká to byla lahůdka vyvražďovat tábor nájezdníků při této skladbě *1*
  • V tom případě doporučuji Fallout 1.5: Resurrection ... třetí izometrický fallout kvalitami převyšující Fallout 1 a min. se rovnající s falloutem 2. http://resurrection.cz/
  • jj to je pravda bugu tam byla hromada ovšem i tak to byla skvělá hra, a takoví ti hardcore fanoušci co furt jen píšou že dobrej byl jen první díl mě přídou už dost trapní
  • Jack1947
    Ze zminil Skyrim asi. *4*
  • Tohle srackoidni pokracovani nemá nic spolecneho se starou hrou krome nazvu.
  • Tolko minusiek preboha to za co?
  • neviem.. ako som bludil v meste v f3 tak som sa v fnv vsade dostal na prvy pokus.. okrem toho fnv bola nudna konverzacka.. nie preto ze je to konverzacka ale preto ze je nudna.. najviac to fungovalo prave ked sa v sirokom okoli nenachadzal ziadny redneck s potrebou filozofovania pocas dojenia brahmin a spekulovania o zachovanych cennostiach v okolitych budovach ktore zrejme omylom zopar storoci nikto nenavstivil. Jedina narocna vec v tej hre bolo akceptovanie nymandov co sa hrali na rimanov
  • Jack1947
    Novy Fallout proc ne. Me 3 i NV bavily a pekne se doplnilo v NV to co ve F3 zase nebylo atp... kdyz bude v podobnem duchu nevidim v tom sebemensi problem.
  • Tak třeba já jsem hrál F1 pár dnů po výdání aniž bych vůbec věděl, o co se jedná a hned mi spadla čelist. I v té době to pro mě bylo něco nadčasového, úplně jsem hltal design postapo světa a totálně mě to pohltilo. Dvojka se stala legendou prakticky okamžitě, herní svět byl v porovnání s jedničkou tak obrovský, že nikomu ani nevadilo, že to běží na stejném enginu a v téměř stejné grafice... Fallout pro mě byla instantní legenda, stejně jako třeba Mafia, Operace Flashpoint nebo Diablo.
  • Khanemis
    Inu, mnoho Pipboyů se neválelo mimo Vaulty, přesto se v odlišných verzích dostávaly i do rukou jiných skupin obyvatelstva (jistě ozbrojené síly disponovaly v určité míře vlastními). Navíc některé Vaulty byly připravené tak, že se ani nikdy skutečně nezavřely (např. Necropolis), případně se otevřely velmi, velmi brzy, takže nějakého toho Pipboye bylo možné sehnat jistě i krátce po Válce. A pro hru, pokud tedy bereme Pipboye za jeden z definujících rysů Falloutu, stačí bohatě jeden pro hlavní postavu:) Navíc by ho mohl třebas i najít v opuštěné továrně na jejich výrobu, možností je mnoho.

Nicméně s těmi starými technologiemi máš pravdu. To prostě umožnilo raketový vzestup poválečné civilizace, která se tak v některých místech vyhnula staletím temnot (a jinde zase naopak). Navíc jistě přispěli i Ghůlové, kteří si pamatují staré časy (když je někdo nezastřelí od pohledu)
  • Úplně by stačilo, kdyby se Obsidian postaral jen o příběh a design, technická stránka jim totiž moc nejde (viz občas extrémní zabugovanost FNV)
  • walltar
    Otázka, jestli obsidian má ještě zájem dělat pro vydavatele po té co začali dělat sami na sebe. Jak to je vlastně velké studio?
  • skvěle řečeno, snad se toho ujme zase Obsidian
  • MrSanta
    S tím zablouděním bych byl opatrnější. Někdy to zas taková pohoda nebyla najít správnou cestu z místa A do místa B :D
  • Khanemis
    Prostředí bylo sice v trojce víc postapo (přeci jen je rozdíl mezi ruinou zničeného města a spalující pouští), jenže pouze na první pohled. Setting F3 je Potěmkinova vesnice, která při bližším pohledu nedává vůbec smysl, kdežto New Vegas je promyšlené víceméně do detailů a jejich svět, i díky tomu, že navazuje částečně na materiály z Van Burenu, je tak podle mého názoru o řád hlubší.
  • vem si ale třeba takovej super perk, jakým v původních hrách bylo Bloody Mess - vždycky jsem si ho dával, v kombinaci se samopalem to byla děsná sranda... v novým Falloutu bych si ho nikdy nedal, protože ty přiblblý animace šíleně zdržujou

prostě mi připadá, že se nový Fallouty zbytečně v různejch věcech držej historie, ale zároveň jiný, skvělý věci zahazujou a nahrazujou "modernou"
  • Je smutné, že lidi nevidí, v čem byl FNV lepší než F3, pak totiž nemají šanci ani pochopit, proč byly F1 a F2 tak populární. Holt masám víc vyhovují koridorové města ala F3, kde nejde zabloudit a vždy najdete všechno důležité po ruce a je úplně jedno, že se v loužích válí počítače, které fungují i 200 let po jaderné válce. Zrovna tak masy nebaví promyšlené a zajímavé rozhovory, důležité je, aby vše dúležité bylo řečeno hned v první větě, protože kdo to má číst? A co se příběhu týče - proč vymýšlet rozvleklý, promyšlený příběh plný morálních dilemat, když masám stačí přímočará pohádka, ve které prakticky nejde udělat špatné rozhodnutí? Pokud bude F4 dělat stejný tým patlalů jako F3, tak to pro nás náročné hráče dopadne opět špatně
  • ja ti vysvetluju že jsem ho hral prvne relativne nedavno a pristupoval jsem k nemu zcela nestranne. je legendou opravnene a taky je vychvalovan opravnene
  • Kallessin183
    Já si myslím, že dnes lze objektivně soudit fallout 2 jen velmi těžko, hráč totiž nepřistupuje k jen tak nějaké hře, ale legendárnímu kousku, který je vychvalován všude, kde se jen objeví...

Fallout 2 mám rád, ale vím, že jsem k němu přistupoval jinak tehdy, když jsem ho hrál prvně a jinak je tomu dnes...
  • jo rozmanitost prostredí byla fajn, treba za poušť dame zasneženy hory, pak tropickou dzungli, mezi to par jezer a všude placnem nahodne mutanty ta se hrači nenudí a prijde jim to rozmanite. co na tom že to absolutne nedava žadny smysl vzdyt je to jen hra ne? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit