Přejít na výpis diskuzí
Indicie naznačují, že se blíží nový Fallout.
18.11.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
"the Morse code on the page translates to '12-22-13', or maybe '11-22-13'. "
http://fallout.gamepedia.com/Blog:News/The_Survivor_2299 -
nebo NMA, kde je původ většiny uvedených informací? tyhle články se válej všude.
-
Ovšem, že bych si přál nový FALLOUT, ale nikoliv nový "TES: back to the postapo future". Ale z hladu jsem ochoten přistoupit i na hru, kde jen každý druhý Fallout je Fallout. Posílám pozdravy do Kalifornie.
-
.---- ..--- .-.-.- .---- .---- .-.-.- .---- ...-- .---- .---- .-.-.- .---- ..--- .-.-.- .---- ...--
*4* -
Hlavně ne online, chci si objevovat wasteland sám. Pobíhající blbečkové žebrající o zátky by tu atmosféru asi krapet narušili. A větší svět bych prosil :)
-
Je tam 12.11.13 11.12.13, to první asi datum v en formátu, to druhé čas.
-
to je snad první příspěvek od tebe, který se netopí v mínuskách *1*
-
je to na mě strašně rychlý...
-
Ha ha ha ha ha.
Ha ha ha ha ha.
Lol good one.
CoD maká na grafice a Rath nebere uplatky. -
tenhle prispevek treba ignorovat
-
Souhlas, F3 a NV, ikdyž byly každej dost jinej a některým staromilcům prostě šly proti srsti, pro mě byly zábava a to je u hry asi hlavní
-
Občas mám pocit, že tady ctu český překlad britského pcgameru
-
Ty bláho, hodnotit kvalitu z jednoho pravděpodobně fake teaseru a možná zaregistrovaný značky. Nechceš se dát na věštění?
-
Jestli to bude s ofico podporou pro Oculus Rift, tak si beru rok dovolenou:D
-
Nerad ruším vaší akademickou debatu. Byl bych někomu z místních skautíků, nebo veteránů spojařů vděčný za přepis morseovky z té stránky http://www.thesurvivor2299.com/
-
Prostředí? No nevím. Spíš to byl takový ne moc povedený kamenolom a sem tam nějaká "atrakce".
-
No říkáš koridorový města, ale já se teda spíš ztratím v F3 než v F2 a F1. Pokud nepočítám přibližný hledání něčeho na neprozkoumaný mapě, tak fakt nevím, kde jsi se v prvních Falloutech dokázal ztratit. Zato ve trojce jsem byl ztracenej furt s tim jejich blbym designem zával tady zával tam, koukej vlízt do metra a vynoř se někde úplně v hajzlu. Jinak F3 má samozřejmě problémů hodně. Otázka je, nakolik by to zdejší čtenáři vnímali nebejt Vávry. Konečně jsem se totiž dostal k Metru:LL a i když to tu bylo opěvovaný skoro všemi, tak mě to docela zklamalo. Ne, že by to byla špatná hra, nebo že by mě nebavila, ale má celkem dost neduhů společných s Falloutem 3. Můžeme začít tím, že vývojáři maj trochu podivný smýšlení o tom, co je dobrý a co je špatný. A u Metra to nikomu nevadilo, divný :)
-
Hrál jsem jedničku, dvojku, trojku i New Vegas a všechno to jsou parádní hry, které každému můžu doporučit. Zapšklé milovníky prvních dvou dílů radím ignorovat. *4*
-
Jsem pro a klidne beru i Bethesdackou verzi Fallouta. Byt to sFalloutem prilis spolecneho nema.
-
Ja jsem narazil jen na jeden bug,kdy nesel dodelat quest. A na nej jsem narazil az priblizne pri tretim hrani,protoze questy v F:NV sly temer vzdy vyresit 2-5 zpusoby. Skvela hra.