-
No ty jsi mi ale borčík!
Ty budeš ten případ, kterej potřebuje češtinku i na DiRT 3, co ? -
Nebavil te bo jsi ho nerozjel *1* *1* *1* *1* nesrovnavej zigula s ferari
-
*1* *1* Ty máš dost voe. Měl bys pochopit ze kazdy nema v hlave nas*ano a dokaze se cizi jazyk naucit, ale to je na tebe asi trosku moc *1* smeju se ti *3*
-
to jooo YES,No a SETTING pobíráš to je fakt *1* *1* *1* *1* *1* *1* .Prási se ti pekne od huby ty dylino *11* *11* *11*
-
Ano i v tehle zemi jsou NEGRAMOTI a KONZOLISTI *1* .Lito je me tebe kdyz dojedes hru a pak si rikas...Kuaaa proc ja ho vlastne na konci zabil *1* *1* *1* .Bo nevis ani tuk VO CO TAM JDE. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA *12* *12* *12*
-
No lituju tě příteli. Anglicky umím a ještě se u toho skvěle bavím, tak si davam bod na víc pro mě 10/10.
-
Dik za info, takze podobne jako jednicka a v dnesni dobe nadprumer.
-
Tak tak, jinak tam neni nic videt *3*
-
Musíš ze storu nejprve stáhnout ten Welcome back, pak se ti rozbalí seznam her.
-
jo ale pozor!!! můžeš si stáhnou jen dvě hry!
-
jo tak to máš menší problém a pár lidí co sem slyšel ho mělo taky. já si ten postup přesně nepamatuju, ale k těm hrám se dostaneš takhle kámo: v XMB klikni na account management - transaction management - service list - playstation network promotion. Tam bys měl balíček najít
-
a ty to máš přímo v nabídce Welcome Back ? já tam totiž žádný hry ke stažení zdarma nevidim :-/
-
musí tam bejt kámo, je tam Infamous, wipeout hd, dead nation, LBP 1 a Ratchet and Clank
-
Můžu se prosím zeptat jak ste tu plnou verzi inFAMOUS z PS store stáhli ? já jí vůbec v nabídce Welcome Back nemám... :(
-
Již tuto akční super pecku hraji a nemohu si ji vynachválit :). S hodnocením souhlasím. Je ovšem nehoráznost, že zde absentuje možnost dobíjení energie při jízdě na drátě!!! - Co to má jako sakra znamenat :-O. Taková zásadní věc pro tuto hru!! Jinak jí nelze prakticky nic vytknout ;). Jedničku mám dohranou snad 3x a již navždy bude patřit mezi mé srdcovky:).
-
Urcite dej prvnimu dilu sanci, hraje se to skvele :) Ja uz se nemuzu dockat, az nam prijde dvojka :) Jelikoz bracha vsechno objednava ze zahranici, tak to nejakou dobu jeste potrva :)
-
Hlavni pribeh 15 hodin a s vedlejsimi ukoly to ma byt pres 30 :)
-
Japa je to dlouhy? Jednicku jsem hral dost dlouho a to byla jeste moznost dat si repete za zly Coleovo dvojce.
-
poridt si jeste uncharted 1,2 a heavy rain
-
reakce na Ico cz