Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je ale blbec...
  • ta posledni veta je super a lip bych to nenapsal
  • po killzone3 dalsi z lepsich only,vypada to pekne ale jeste jsem nehral jednicku kterou mam na disku diky vypadku PSN :-) takze pockam.mam v planu spis uncharted3 (pres to vlak nejede) a taky doufam ze uz letos konecne vyjde twisted metal.recenze pekna
  • Ja PS3 koupil v setu s TV a primarne slouzi jako paradni prehravac videi. Protoze jsem zarytej fanda PC her taky jsem se bal ovladani na gamepadu. Nakonec jsem neodolal a stahl par dem z PS Store a chytly me veci jako God Of War 3, InFamous a treba i hopsacka LittleBigPlanet. Chytly me natolik ze sem si jako prvni koupil GoW, ktery me totalne zklamal. Nastesti pak sony nabidlo LBP a Infamous zadarmiko tak jsem je stahl a obe jsou to velmi kvalitni hry. Infamous me bavil natolik ze premyslim o koupi druhyho dilu.
    Co se tyce gamepadu tak na hopsacky je stokrat lepsi nez klavesnice. Na first- nebo third-person hry uz je to horsi, nejak jsem do toho pronikl ale nikdy to nebude tak presne jak mys.
  • Nevim, proc to sem pises. Ten kdo si kupoval PS3 nebo si teprve bude kupovat, urcite pocita s tim, ze cestiny tam nebudou. Takze to vetsine vubec nevadi. I v tehle zemi jsou lide, kteri cestinu nepotrebuji. Ty jsi chudacek a je mi te lito, uzit si hru jen kdyz tam je cestina musi byt hrozne.
  • A kdo neumi En jazyk naprosto dokonale..at si 5 bodu strhne bo pribehu neporozumi ani za mak *1* Zlaty pc s otitulkovanyma 95% her...
  • Dvojka uz je na ceste a nemuzu se dockat. Demo jsem hral nekolikrat a moc me to bavilo. Stejne jako prvni dil. Uz dopredu rikam, ze tohle bude pro me hra roku :D
  • BoB.2
    PS3 nemam ale jen mě zajima na co má hlavní hrdina tu obří ladičku.Diky
  • Hm devítka ... právě hraju první InFamous (díky Sony zadara - nebo díky hackerům? :-) a bavím se u toho královsky
  • No ono ide aj o to, ze koli 3 alebo 4 hram sa mi to fakt nechce kupovat to za prve. A za druhe.. ani neviem ci by ma tie hry nakoniec bavili, kedze si to nemam kde odskusat, pretoze nepoznam nikoho s ps3.
    A navyse strasne nemam rad gamepad, ked som mal pozicanu ps1 kedysi, tak som tomu absolutne nevedel prist na chut. Jedine co sa mi s tyb dobre hralo bol Teken.
  • No koukam, ze i dvojka ma vynikajici hodnoceni, ale ja jsem teto hre zatim neprisel na chut, jednicka se mi vali nerozehrana doma doted, dvojku jsem zkusil demo a nijak me to neoslovilo... Zrejme to neni salek me kavy *3*
  • Náhodou, o půlnoci se po hřbitovech prochází spousta lidí. Teda fakt nevím, na jaké hřbitovy to chodíte.
  • to byla spis narazka na herni x-meny..
  • pekna recenze uz se tesim az bude tahle hra doma.. :)
  • Pan recenzent asi neviděl poslední Xmeny že?
  • Ja jsem invastoval pred rokem a nelituji toho, zase me zacao bavit hrat hry diky titulum jako metal gear solid, heavy rain, demon's souls, red dead redemption, batman arkham asylum a podobne. Dokonce me na ps3 bavil i oblivion, ktery me na pc nebavil a to jsem fanda tes od prvniho dilu.
  • Pondelok o pol jednej myslis :)

Ale recenzia to pekna, niekedy zavidim konzolovu hru ako je napriklad tato alebo L.A. Noire, no musim si vystacit aj bez nich, kedze nemienim do SONY investovat :)
  • claymen
    To je aspoň nasazení :D zveřejnit recenzi v neděli o půl jedné :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit