Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Není? Chlapče chlapě... víš co to je když někdo někoho vytrollý? *3*
  • TheGGG
    What? Jaký vítěz, prober se chlapče, todle není soutěž ale diskuze. DMC jsem nedohrál, protože oproti předchozím dílům to byla strašná bída, jestli se to v posledních pěti minutách zlepšilo tak sry.
    TB má bezesporu talent, o tom není pochyb. Jinak tvůj skill v angličtině je fakt awesome *3*
  • Jack1947
    To je sice pravda, ale nemusí to být hned nějaké lesbické bůhvíco ne. Když si to odmyslím tak to tak špatné zase není že. Většinou ty hry z hrdinkama (vyjma Tomb raider i když ten už taky no) pěkně mrvý.

No nevím mně sympatickej příjde jen Troy Baker a néé ten nedokozomrdek. DMC si ani nedohrál co? zas takovej emo to nebyl, navíc boje byly hezké a emánek nezajmal.

Hele, už toho asi necháme, ne... *6* Je jasné kdo by byl vítěz, nerad dávám trollům sežrat jejich vlastní žrádlo. TheGGG just got owned *7*
  • TheGGG
    Pořád větší sympaťák než ten EMAř z posledního DMC. Navíc co máš za problém s holkama? Ženských hrdinek zas tolik ve hrách není.
  • Jack1947
    Tam aspon si hrál za normálního cápka a né za mutujícího pubertáka a v přídavku navíc za nějakou lessbo bůhvíco. *6* *7* *3*
  • TheGGG
    stejně dobrý jako ty *3*
  • TheGGG
    tvé tvrzení má váhu ve stylu "jedna paní povídala" *3*
  • Jack1947
    Oba dva. *6*
  • Jasně detektive *3*
  • TheGGG
    Koho?
  • TheGGG
    xxx aka Tomáš Veselý
    Je to hrozný zločin, že mám rád něco jiného než většina zdejších diskutérů. *7*
  • TheGGG
    Tak to ne, já nikomu názor neberu, já dokonce mám hodně přes 100 her na steamu. Jistě, občas napíšu něco provokativního o blizzardu, ale jinak se snažím krotit. Když někdo nemá rád ps3/4 hry budiž, ale fakt, že exklusivity mají vysokou kvalitu nezmění. Co mě dokáže vyprovokovat je, když někdo začne na diskuzi o konzolových hrách, trollovat a bez jakéhokoliv argumentu všechny konzolové hry pomlouvat a kritizovat. Pak se k němu přidají jeho kamarádi (PC hráčská komunita tu je silná) a už se jedou klasické ohrané džouky o topinkovačích a 30FPS. Haha, pak není divu, že chci připomenou i nějaké ty výhody, které konzole mají.
  • Edward Cullen as TheGGG detected.
  • kennyB
    Nerad to říkám, ale cpou ho sem jiní, tak proč by ho necpal taky. Jinak nechápu, proč se tu Jack s GGG hádají mezi sebou. A pro pana Michalfek: psát o slovním průjmu a pak posílat někoho tam, kam slunce nesvítí ??? Znáš to pořekadlo svém prahu???
  • Bohuzel to ale neni diskuze on pouze vychvaluje kazdou ps4 hru a shazuje kazdeho kdo vyjadri jiny nazor a urazi nas tady vsechny svym avatarem.
    Kazdopadne tu fotku tam ma jenom proto aby nastartoval flame a funguje to.
  • a na tvůj názor je zvědavý kdo? PS. Nezapomeň si utřít řít, bylo to hodně řídké...
  • Možná, kdyby zazpívala. Takto ani v nejmenším.
  • Je vám ale jasné, že GGG tu jako jediný vede normální diskuzi, nikoho neuráží na rozdíl od tebe pane Michale.
  • Mistr ggg tezky fanboy sleduju ten slovni prujem uz nekolik mesicu a ve vetsine pripadu to sou fakt perly, vubec ho nezajima co si kdo mysli ale presto kazdy den ma potrebu nam svuj nazor nacpat.
    Sice kazdy den peje ody na konzole ale stejne porad sedi u klavesnice.
    Ostatne kazdy si udelal nazor hned kdyz uvidel ten avatar.
  • Tebe očividně poučovat nemá smysl. I kdybych napsal cokoli, co by to dokazovalo, tak by následoval jen shitstorm od tvé osoby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit