-
oh a kde bleju nesmysly o konzolích? Pouč mě. To si člověk nemůže v tomhle PC MASTER RACE b*rdelu napsat něco o PS4 hře v článku o PS4 hře? A že nesnáším blizzard, indie hry a starý hry? No a, to není trolling, ale normálně vyjádřenej názor. Aha demokracie tu platí jen pro někoho.
-
Pokud je ti to tady tak volný, můžeš táhnout kam slunce nesvítí. A mimochodem ty jsi úplně stejnej fanatik jako ty o kterejch tu píšeš... Na každý druhý hře blejes ty bláboly o konzolích a sám sebe řádíš mezi ty co tak "nesnášíš". Gratuluji ti!
-
Fetch je sympatická narozdíl od Jodie z Beyond. Furt lepší než kdybych měl hrát za toho šílenýho nerda , co měl tu "digitální" schopnost.
-
Taky vám připomíná Anetu Langerovou? :)
-
No pokud si dáš obrázek Justina Biebera, tak se nediv, že Tvoje názory nikdo nebere vážně ;)
-
Hráls vůbec někdy nějakej díl (nebo cokoliv na ps3/4), nebo zas jen usuzuješ podle jednoho obrázku? *6*
-
Oh jacku, jak ty se vždycky snažíš působit seriózně, na to už ti tady nikdo nenaletí. Oba víme, že ani PS4 nemáš, ale že šmejdíš po diskuzích a reaguješ na každého kdo se ti připlete do cesty. Jsi troll? Možná ne, spíš někdo s dosud neobjevenou mentální poruchou.
Jinak co si kdo myslí o mých příspěvcích je mi těžce volný, na této stránce, kde se to hemží PC fanboys, haterama, retrofilama, indie fanatikama, fanboys omalovánek a podobnými exoty, mě těžko něco rozhází.
Jinak gratuluji k repidnímu zlepšení gramatiky a celkové schopnosti seskládat větu, která alespoň částečně dává smysl. Nevím jestli je to doučováním, jestli ti bůh seslal nějaký patch, nebo tě přeprogramovali, ale je to úleva. -
Vy dva si podejte ruce... Skoro každej komentář od vás je slovní průjem. Ačkoli na rozdíl od GGG z Jacka občas vypadne něco smysluplného.
-
Nedovařenýho pubertáka, nahradila rebelská tínejdžerka... jako zahraju určitě ale fakt si mohli vymyslet něco lepšího stačilo mi to v Beyond a ted se ještě plácat s problémy nějaké nány v Infamous. *7*
Zdá se že mám málo mínusů, make a deal (vyrovnejte to tak na stejno, 18/18... nebo tak nějak). -
Necháme to radši, nechápu kam míříš ale já jsem rád že např se můžu dozvědet kolik která hra zabere... pak porovnat čas jenže né vždy to je přesné a je to tam popsané i při normálním, rychlejším atp... chce se tio naučit číst nebo anglicky nebo číst vůbec. Zdarec tedy bré ráno. *5*
Troll sice chceš být a trochu ti to jde, jenže ten ksixcht to je prostě na pěst a pak se nemůžeš divit že tě tak i tady berou. Blb co ho nejradši vyhodily za ameriky za jeho "mladistvé" excesy není uplně nej. Když vidím tvojí ikonku, zapomenu na tebe a vidím tohle odrostlé dítě.
Je mu se snad ostuda udělat už větší nedá no. *7* -
Že si nevzpomínám, na žádné "perly". Jinak pro lidi co si stopují, kolik času ve hře strávili dobrá stránka, mě, který rád hru prozkoumá a sází nejen na čas, ale i na kvalitu, to ale moc nezajímá. Takže opět byl tvůj příspěvek jen z povinnosti.
-
http://www.howlongtobeat.com/ Myslel jsem samozřejmně tohle jsem se nestrefil no. Tak z toho hned nebudem dělat detektívku he? ty tvé "perly" taky občas stojí zato. *4*
-
No, tak na 3 hodiny to nebylo, i kdyby člověk vynechal všechny vedlejší aktivity, vyšlo by to tak na 5 hodin, což je na přídavek slušný. Samozřejmě plněním vedlejších aktivit se hra značně protáhla. Howtobeat neznám, nepotřebuji, aby mi někdo radil jak hry hrát.
Samozřejmě nějaký pomatený speedrunner co si hru ani neužije mohl dosáhnou tří hodin, ale zdá se mi to jako nesmysl. Takže k tvé výplni, byl to opět výstřel naslepo, jak jsem koneckonců u tvých nahodilých příspěvků zvyklí. -
To bylo na 3hodiny, ne? já jsem to nehral ale na howtobeat píšou... jen taková menší vypln no.
-
večer se nezapomeň podívat na lesbické porrno *3*
-
Uz jen diky te lesbokoni to hrat nebudu.
-
Asi to nepřekoná dokonalý festival of blood pro infamous 2 (nejlepší superhrdinská městská akce ever), ale vypadá to nadmíru dobře.