Přejít na výpis diskuzí
Infinitum - česká onlinovka se světovými ambicemi
9.4.2013 | Jan Horčík
77 příspěvků
-
černá kočka byla něco jako elektromagnetická zbraň co všechno vypla
-
Nekonečná hra typu ogame nebo divoké kmeny je pak o ničem když se nedostaneš ke konci serveru a je jedno kdy skončíš. někdy by to mohlo být delší ale je to o tom jak se spojí lidi a jací ten konkrétní svět hrají, pokud je tam jedna aliance co válcuje všechny že si na ní netroufnou nebo jich je tam více a pak se to řeže ( ale to záleží kdo je tam lognutý, přeci jen se známe ) *1*
Sardaukar -
Dobrá, jenže ji člověk nemůže hrát moc dlouho, díky tomu že je to v podstate real-time strategie pro 500 hráčů musíte být u hry 24h denně jinka přijdete o vše během pár minut nepřítomnosti. Tudíž tohle tempo vydržíte pár měsíců a pak pokud si chcete zachovat zdravej rozum odejdete.
Další vadou na kráse se staly poplatky které platit musíte pokud chcete být nápomocným členem aliance.
A co se týče komunity tak lidé přicházejí a odcházejí takže moc stálá komunita není, je to z důvodů náročnosti na čas ale také chyb ve hře s kterými se studio pere od zavřené bety. -
Ahoj Infinitum pay to win? A to si ako na to prosim ťa prišiel? Tam si môžes maximalne kupiť zlatú prémiovú verziu a tým to hasne, stojí cca 130 kč mesačne. Môžeš byť miliardár, ale nič iné si kúpit ne boost nemôžeš. Nič v zlom ale ty evidentne netušíš, čo je to pay to win system ;)
-
Tento platební model brzo sežere sám sebe.
-
Docela by mě mě zajímalo, které jsou ty "jiné" české, které jsou Infinitu podobné a fungují na trhu střední Evropy?
-
True! To už bylo v době, kdy jsem si dokonce uzurpoval město poblíž vás... Konečně jsem nemusel cestovat přes celou republiku, jen abych podpořil útok (stejně jsem cestou přišel nejméně o polovinu jednotek :/). :D
-
já to hrál taky, takže...
není to pay to win, dokud čas, který usnadnění ušetří, nepřekročí snesitelnou mez (když budu extrémní tak 16 hodin). Což tak není.
není to pay to win, dokud nemáš boost, který normálním hraním nelze získat. Což tak není.
Nebo teda nebylo. Nevim, jestli tam nejsou nějaký novoty. -
vsechny tyhle hry typu travian,divoke kmeny, grepolis, infinitum jsou pay to win :P
-
Pánové já to nemyslel nijak zle. Tu hru jsem miloval a trávil u ní desítky ba stovky hodin. Ale je pay to win.
Masivní usnadnění zprávy jednotek tak i stavby - lepší produkční strom atd atd
Skutečně věřte někomu kdo tu hru hrál velmi dlouhou dobu. -
usnadnění správy není pay2win
-
No nevim ... neoznacil bych to teda za Pay to Win, pod tim si predstavuju teda uplne jine veci :) Mas stejne moznosti jako platici hrac, to ze u toho nemuzes sedet porad je vec druha :)
-
souhlas, kamos to hraje a taky do toho cpe penize jak blazen a ja jenom kroutim hlavou *7*
-
Dobrá hra
Skutečně dobrá. Byl jsem s ní od naprostých začátku. Pak se stala pay to win. To mne odradilo od pokračování v jejím hraní.
Ano je to pay to win. Již slyším námitky že ne.
A proto hned z kraje říkám že já sám jsem byl pay to win hráč. Pokud jsem platil byl jsem v první desítce. A když jsem přestal platit zjistil jsem že "nejsem tak dobrý". Tuším že jsem byl zhruba na okolo 900. místě v celkovém pořadí.
A to je vskutku špatný obchodní model.
Ale samotný styl hry a atmosféry jsou úžasné. -
No a co s tim jako mám dělat. Ale díky za poučení.
-
zabíjí+zabije=zabíje
-
Jojo, to bylo jedno z těch "rozumných" rozhodnutí kdy se meloun s anaxem začali nudit a tak začali napadat naše spojence *8* a vysvětluj jim to, že jsou teroristi vlastně ti hodní *1*
-
ty máš co povidat. tys byl taky náš spojenec *15*
-
Jo proto bylo dobre bojovat proti vsem :D :D :D
-
Stanley - my stáli bokem jako spojenci Trojdohody a Hradní stráže, přeci. A když nás rozprasili teroristi, nikdo nám nevyjel na pomoc. ::nostalgia'd::