Přejít na výpis diskuzí
Infinitum - česká onlinovka se světovými ambicemi
9.4.2013 | Jan Horčík
77 příspěvků
-
Dovolím si jen poupravit, že Ostravská aglomerace má kolem půl milionu (ta hustota obyvatelstva sedí) a Slezská metropolitní oblast asi zhruba 4 miliony (z toho 1 milion v ČR). Jinak samozřejmě docela souhlasím.
-
Proč máme místo Budějc jen kráter! To je zrada :D
http://games.cz.imag3box.com/uploads/mapa-cesko-infinitum-cz_-game14391-img204484.jpg -
fakt? aby ne. 'Všichni' to zabalili s tim, že se vrátěj, až to poběží pořádně. Osobně jsem to zkoušel na podzim, po roce od slavného multiclashe Trojdohody, Hradní stráže, Al-Husitá a teroristů (epič times!). Hra se skoro nikam nehla. Trpí stejnými problémy a přitom ještě začala vyžadovat ještě víc času (díky misím).
-
skoda toho vykradenyho motivu z Requiem for a Dream... nechapu, ze si autori hudby pri produkci takove hudby myslej, jako, ze se to nepozna.
-
Kolik to stojí?
-
To bude tim, že je vás tady jak štěnic v ruskym kině.
-
Co jsi jako myslel tim posledním odstavcem? Proč by jsme to měli vědět? Je to nějaká zásadní informace?
-
http://vimeo.com/6406119
-
To ani tohle nedokážeš vzít s nadhledem? *3* A to jsem to psal neutrálně. Když jsem ten vtip slyšel, zasmál jsem se mu jako Ostravák, žijící v Praze, co by chtěl žit v Brně....
Jsem tady asi kurde koukám nechtě rozjel metropolitní flame :/ Jsem zapomněl, že se tady snad zpravidla hnedle musí někdo pohádat.... *16* -
Jenom nevím, jestli je rozumné se zaměřit na zahraniční trh až v pozdější fázi.
-
chybí plzeň
-
Když ti ta otázka trvá dvě minuty...
..pošlu tě akurat do pič*. -
Malo jste je strileli :D
-
Vy centralisti si jednou uvědomíte, že cíleným opomíjením Moravskoslezského kraje berete enormní množství prostředků celé republice. Ale v ten moment, kdy si to uvědomíte, už bude pozdě (čímž nevylučuju, že není pozdě už teď). Jakmile Polsko nakopne růst, a MS kraj bude vylidněný, bez infrastruktury, bez investic a bez obchodu, ujede celé zemi vlak. Němci už do nás prachy pumpovat nebudou. Bude na výběr: Stagnovat, nebo dojit Polsko. A bez alespoň dobře udržovaného MS kraje to nepůjde.
BTW neskonale mě fascinuje, že drtivá většina obyvatel Čech nemá nejmenší ponětí, že MS kraj má 230 obyvatel na km^2, což je suverénně nejvíc ze 13 normálních krajů. Nebo že Ostravská aglomerace má přes milion obyvatel, a je součástí PĚTIMILIONOVÉ Slezské metropolitní oblasti. -
alebo ludi ktory maju aspon 50 hier na steame
-
No na Ostravsku je to ošemetné, protože Polsko v pohraničí kašle na nějaké emisní limity a všechno to fouká k nám. v MS kraji už takřka žádný těžký průmysl (ty zbytky se nedají rovnat s tím, co tam bylo před rokem 89) nejede a všude jsou produkované emise hlídané bedlivěji, než oko v hlavě.
-
Stačí se zeptat na cestu do centra. Dostane se ti odpovědi, že do centra ani nedojedeš *3*
(pro vztahovačné, znovu opakuji, mrkací smajlík) -
Nikoliv české dráhy, ale Ostrava jest poezií svého druhu.
-
Na okatý trolling pls nereagovat :) Vzduch je nap*č* skoro ve všech velkých městech :)
-
naopak komunita tam šla do kelu ;) *1*