Přejít na výpis diskuzí
Infinitum - česká onlinovka se světovými ambicemi
9.4.2013 | Jan Horčík
77 příspěvků
-
A hle, nebyla náhodou brahmína součástí jednoho z těchto paktů? Bo si pamatuji, že jsem byl něčeho takového součástí. :D
-
Ty jsi OK s tím, že dvě třetiny republiky ignorují metropolitní oblast dvakrát větší, než je Praha s celým středočeským krajem dohromady? Já ne.
-
To samozřejmě záleží, jakou zvolíš metodiku. ESPON 2007 říká:
FUA Ostrava - 983k obyvatel
Silesian-Moravian polycentric metro. area - 5,294M obyvatel -
To jo, ale spíš bych radši knihu, která příběh rozvíjí, než on-line hru, která ten příběh zabíje.
-
Doporucuji zkusit a hlavne se drzet meho pravidla "Nikdy se nevzdavat" :D
-
Nevím jak vás, ale mě naprosto zaujal příběh a uchvátil mě netradičně pojatý trailer. Jsem takový sci-fi fanda a taková budoucnost se mi jeví jako zajímavá.
Zatím jsem hru nehrál, takže nemohu hodnotit, ale rozhodně mě zaujala. -
Hru jsem měl možnost hrát na světě 5, 6 a 7 a musím říct že svět 7 už jsem nedohrál. Docela mi vadilo že byl vždy konec. A přišlo mi že i po docela krátké době. Hra naprosto vydařená, ale já jsem spíše na "nekonečnou" hru a boje mezi aliancemi a lidmi mezi sebou do nekonečna. Každý to samozřejmě má jinak, ale mě prostě vadil konec světa. Kdyby i po konci hra pokračovala a dalo se bojovat dále, hraji doteď. Něco na styl ikariamu ale v tomto kabátě *5*
-
temelín nemůže bouchnout *1*
-
Inspirace známým prostředím se nezapře. http://i.imgur.com/QuOrdm0.jpg Za mě palec nahoru za stylizaci. *1* Mám rád tuhle pražskou architekturu.
-
Mylite se, licenci pro pouziti v animaci jsme koupili v online databazi za tusim asi 150 dolaru. Za tyhle penize dobrou hudbu nikdo neslozi, a my jsme potrebovali mit animatik (neni ti uplne animace ale spise animatik) co nejdrive hotovy.
-
Protoze tam bouchnul Temelin ;)
-
Ach ano, sladká to doba Trojdohody *14* *1*
-
Někdo na to koule holt nemá *3* Každý přístup má svá pro a proti.
-
No ja bych se i vratil, ale nemam cas u toho sedet 24/7 ... mozna az mne v praci povysej a budu moci delat vetsinu casu z domu :D
-
No, zbraň, co dokázala udělat takový kráter by pravděpodobně zničila celou republiku a kus střední Evropy vzala sebou, takže se můžeš utěšovat, že jste nezhebli sami. *1*
-
Asi jste zlobili!
-
Držím palce, ale pro tuhle hru nejsem cílovka.
"Ale pokud nechcete ve hře a herní komunitě hrát druhé housle a naopak máte zájem si ji užít se vším všudy, je vstup do aliance jedinou cestou."
Na tomto poli je z mého pohledu zdáli dosti přecpáno.
"Připravujeme proto PvE část,..."
Tak až bude.... *3* -
Jak časté jsou tam aktualizace a přídavky?
-
Ne nebylo. Napsal, že zahraniční nepřitahují hráče v takové míře, což je blbost.
-
Souhlasím. V Ostravě jsem se narodila, v Praze chvíli žila, ale nejvíc se mi zatím líbí současný pobyt v Brně *4*.