Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud jsi z Prahy nebo nějakého většího města tak se ti nemůžu než vysmát, protože vzduch tam nemáte o moc lepší. Je pravda, že vzduchu v Ostravě není nejlepší, ale ukaž mi v ČR město s tolika industriálními památkami jako má Ostrava.
    Nejen pozůstatky industriální minulosti, ale i kulturním životem je Ostrava známá. A nemám teď na mysli umírající Stodolní.

Ostrava je krásná...
  • Kinet1c
    karetna online web, no neviem, znie to tiez zaujimavo, tak neverim, ze si ho zaplatili :D aj ked viem ako si to myslel, bez tak, pozri sa na to http://www.facebook.com/coraabia a http://coraabia.cz/
  • Řekněme souboj za úsvitu? Máte poslední možnost svá slova odvolat pane. *16*
  • Kozy
    V Ostravě jsem asi před dvěma lety spal v opuštěné nemocnici, zajímavej zážitek.
    + Nebylo dobrý hned na nádraží křičet že jsme z Prahy.
  • XorxoxTalarius
    Jo kde jsou ty casy kdy jsem ja a muj hrdiny BUNDESWEHR vedli valku proti celemu svetu :) Hra je dobra, komunita je skvela, vrele doporucuji, ovsem pozor. Zere to az prilis mnoho casu. Bitva zacne v patek a skonci v nedeli ... za tu dobu naspite tak 4 hodiny :)
  • Si tě zaplatili na propagandu? *2* *3*
  • Za ostravu bych chtěl hrát já. Pronajal bych jí na chemické a jaderné pokusy. Jednoznačně nejhnusnější město, co jsem kdy navštivil. A ten vzduch - to se mi ani nechtělo věřit. Ještě je dobrej Bohumín - ten teda Ostravu překonává ve všem, ale beru ho v podstatě za součást Ostravy. *4*
  • MarekTV
    Sice offtopic, ale co... hezký hafan ;) až na tu prapodivnou přezdívku
  • Hanzales
    Baník Ostrava :)
    http://games.cz.imag3box.com/uploads/stadion-banik-ostrava-infinitum-cz_-game14391-img204486.jpg
    Nejlepší je, že i když tady v Praze třeba na Václaváku člověk zařve Baník p*č*, tak nepřiletí rána, ale z povzdálí se ozve.. "baník p*č*!" :D
  • tady bylo myšleno herní magazíny
  • Ellendway
    "A ty zahraniční zase české hráče nepřitahují v takové míře, aby bylo zajímavé se jim věnovat ve větší míře. Infinitum se to snaží změnit."

Jde vidět, že autor článku ví kulové o zahraničních hrách tohoto typu :)
  • Castr0
    To je ale krásny bubík. Pozri mojho. Momentálne ho volám Dutenko "Riťo" Bubbikkah. *12* *12* *12* *12* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
  • MarekTV
    Jojo, bavil jsem se na jedný zábavě s tvůrci a upřímně těm klukům přeju mnoho úspěchů se hrou! Protože si to fakt zaslouží ;)
  • "A ty zahraniční zase české hráče nepřitahují v takové míře, aby bylo zajímavé se jim věnovat ve větší míře."

Troufám si tvrdit, že v tomhle jste dost vedle. Onlinovky u nás hraje tolik lidí, že by to strčilo všechny AAA hry do kapsy.

Jenže, vy v redakci, si pod pojmem "hráč" představujete jen lidi, kteří u her musí trávit celý dny.
  • BoB.2
    Ja se třepu na 18.4 na rozjezd taky české online webovky Coraabia.
  • Co je české, nebo má české kořeny, tomu fandím :).
  • Kr.Pa
    Hodně dobrá ale ze začátku taky hodně náročná hra. Rozhodně lepší než kopírky Travianu.

Redakci: Takovýchto projektů je u nás více, ne jen Infinitum. Sic jsou zaměřeny spíše na trh střední evropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit