Přejít na výpis diskuzí
Informace o demonstraci za propuštění českých vývojářů z Řecka
22.11.2012 | Redakce Games.cz
181 příspěvků
-
Nedemonstrujme, nedelejme vubec nic, at tam shnijou na veky. Protoze kdyby se nam podarilo veci posunout a kluci by se dostali domu, pokazime tim cechackum onanujicim nad cizim nestestim naladu. Vidite jak se v teto diskuzi snazej hazet klacky pod nohy vsemu pozitivnimu. Pokud kluky pustej, bude to pro ne desnej smutek a budou muset cekat na jine potesenicko.
Cloveku je z tech ubozacku malinkejch blivno. *11* Udelejme jim radost a misto demonstrace spolecne spachejme harakiri. Mozna by je potesilo vic kdybychom se nechali rovnez pozavirat. -
Redakce Games.cz timto pozbyla jakoukoliv kredibilitu. Od zacatku se hlavni merou podilela na tom, ze se zde vytvoril dojem, ze vyvojari byli zadrzeni z jakesi pomsty starosty Limnosu. To je dosti absurdni a dalsi informace to dokazaly.
Nyni Games porada demonstraci, coz je v pripade novinaru zcela skandalni!
V prohlaseni navic stoji, ze dotycni se 100% jistotou nejsou spioni. Skutecne je znate tak dobre? Cetli jste nekdy nejakou literaturu o spionech - mnohdy o teto cinnosti nevedeli ani rodiny spionu. Taky se domnivam, ze spiony nejsou a z cela vec by v jinem state byla resena asi trochu jinak, ale mnohem vic me stve tento pristup zdejsich "hernich novinaru", ktery mimo jine vymluvne doklada nedavno diskutovane propojeni zdejsiho herniho novinarstva a herniho byznysu. -
-
Novináři jsou taky lidi. Proč by nemohli pořádat demonstraci? A špióni? Ti dva třicet let žili v ČR a pak se sebrali a jeli do Řecka dělat špinavou práci pro Turky? To zní věrohodně. Mně se ta demonstrace zamlouvá už kvůli tomu, že jestli o ní bude slyšet, uspíší se řešení týhle situace. A pak se dozvíme, kdo to kde podělal. Pevně doufám, že to byli Řekové.
-
-
novinari maji byt predevsim objektivni. tady ale vytvorili jakousi podivnou smes zpravodajstvi, aktivistickych komentaru a vyzev k demonstracim. to vse v jednom. navic cesky ctenar hernich medii ma diky tomu dosti pomylenou predstavu o tom, co se stalo. v podstate to nikdo nevi, ale zde bylo nekolik mesicu prezentovano jako fakt, ze slo o sekundu videa a pomstu limnoskeho starosty. novinari o teto skutecnosti navic presvedcili sami sebe, protoze jinak si nelze vysvetlit, ze doufaji v uspech demonstrace. mezi radky ctu neco jako at uz rekove daji s tou buzeraci pokoj a pusti je domu. ale neni to cele preci jen trochu jinak a nenechala se drtiva vetsina ctenaru zmanipulovat neobjektivnimi medii a vlastenectvim?
-
-
ne, neni
-
-
mozna by ses mel podivat na to, kdo tu demonstraci organizuje. skutecne to neni jen dan vavra. http://www.scribd.com/doc/114137263/Statement-Limnos-ENG-WEB
na takove lenochy jako jsi ty pak takove zpravodajstvi pusobi pochopitelne nejvic. lituji te. -
-
Nevidím nic špatného na tom, že demonstraci organizují právě herní novináři a lidé pohybující se v herní branži. Spíš bych řekl, že je to od nich dost ušlechtilé. A otázky typu "není to všechno přece jen trochu jinak?" si vůbec nemůžeš pokládat, protože jimi můžeš nabourat věrohodnost naprosto čehokoliv. Tuhle otázku si mile rádi pokládají konspirační teoretici a podívej, kam až se dostali. Jelikož se Řecká strana ještě stále nevyjádřila nijak podrobně, nemám nejmenší důvod myslet si, že zavřeli Ivana a Martina z nějakého dobrého důvodu. Jak jsem psal: doufám v brzké vyřešení tohohle problému, protože mě opravdu zajímá, jak to skutečně bylo. A jen na okraj: radši budu věřit redaktorům games.cz, kteří aspoň budí zdání, že jsou normální lidé, než Nově, která udělá senzaci i ze zácpy slona a ještě k tomu pustí tuze smutnou muziku, protože se sloník nemohl dlouho vykakat...
-
-
-
-
Co když to byli "spící" agenti?
-
-
Asi jako tenhle? :) http://www.youtube.com/watch?v=8fx_OKjtU80
-
-
-
demonstraci porada Dan Vavra, zbytek prispevku je blost
-
-
Takovouhle ..... mohl napsat jenom Vávra. Je mi z toho na bli**
FOR Tiscali: Naposledy jsem na Vašich stránkách a z Tiscali už si nekoupím žádnou hru, komentáře cenzurujete a místo toho, abyste psali kvalitní články ze světa her, tak se zde akorát dočítáme, jak máme demonstrovat za dva, dle Vašeho názoru, který vnucujete všem, nespravedlivě uvězněné Čechy.
Sbohem a nezapomeňte to rychle smazat! -
-
Asi's svůj názor nevyjádřil slušně.
-
-
Ale napsal.
-
-
-
Tak zas ten Gyros bych si neodpíral. A navíc, co chudák prodavač/majitel? To přece za nic nemohou *1*
EDIT: pro Fandu -
-
To je jedno,až bude řecký týden v Lidlu,tak jim obchod spálím na uhel a prodavačky narazím na kůl. btw stedjně je to děsná šaškárna,dva úplně nevinné zvědavce ze zpřáteleného státu,zavře spojenecký stát kvůli tomu,že fotografovali vojenská zařízení namířená proti jinému spojeneckému státu. Ten Balkán nikdy nepochopím *7*
-
-
Turecko a spřátelený stát Řecka? Ani ne. Turecko je "spřátelené" s Řeckem leda tak nepřímo skrze Turecké "spřátelení" s EU. Ale jinak Turecko a Řecko jsou docela tak říkajíc na ostří nože a Řeci mají boje s Turky stále ještě v živé paměti.
-
-
A můžeš mi napsat,kde jsem psal,že Řecko je spřátelený stát s Tureckem???? Psal jsem spojenecký.Dík ty rozumbrado za tvůj výklad,ale dějiny Řecka a Turecka znám.Řecko je v NATO,Turecko je v NATO=spojenecké státy.
-
-
-
-
Ti dva nejsou žádní špióni státu, a už vůbec ne Turků.
Ale ta jejich špionáž spočívá v tom, že si prováděli fotky a video pro svou připravovanou hru, kde dokumentovali zakázaná místa, což je trestné, a proto ať rozhodne o trestu SOUD. -
-
Elementární logika a znalosti procesu vývoje jasně vede ke zjištění, že si nefotili věci do hry. Maximálně tak ze hry. To jen aby bylo jasno.
-
Vyjádřil jsi to pěkně. A proto nemůže nikdo uspořádat demonstraci na jejich podporu?
-
-
problem je, ze zde o vine a nevine rozhoduje zmanipulovany dav a na te manipulaci se z velke miry podili Games.
Ministerstvo zahranici ČR zcela jiste dela patricne kroky v soucinnosti s ministerstvem spravedlnosti. Jsem presvedcen o tom, ze ma lepsi informace nez Games.cz, a pokud by slo jen o buzeraci reckych uradu, asi by je z toho vezeni vysekali. Jenze podle ministerstva je situace te dvojice velmi zavazna - to znamena, ze na ne asi fakt neco maj. A v tomhle pripade demonstrace proste neni na miste. -
-
Jelikož ještě pořád neskončilo vyšetřování, myslím, že nikdo nemá spolehlivé informace, za které by dal hlavu na špalek. Ale velice zajímavá reportáž je zde: http://www.rozhlas.cz/zpravy/evropa/_zprava/pripad-zadrzenych-cechu-v-recku-komplikuje-pomale-soudnictvi-a-stavky--1138899 .
Když v řecku média hlásají, že ti dva jsou napůl turci, už vůbec nevidím důvod, proč kritizovat demonstraci. Když se o tom bude vědět, lidi se začnou zajímat a celý proces se tím může uspíšit. -
"o vine a nevine rozhoduje zmanipulovany dav"
o vině a nevině rozhoduje soud, nikdo jiný. pleteš si to s formováním názoru na vinu a nevinu. -
Ale je na místě. Já tedy pořád věřím že demonstrace je na podporu těm klukům, než jako protest proti něčemu.
-
Nic ve zlem ale vira v nasi politickou reprezentaci je v dnesni dobe ponekud usmevna. Pokud tam neco delaji poctive, tak maximalne hledani nenapadnych cest jak si neustale zvysovat odmeny a platy, jak si zabezpecit dalsi trafiky a udrzet chod penezovodu smerem ke svym kmotrum. *4*
-
-
Chapu, ze je dneska moderni nadavat na stat, ze nic nedela, ale zrovna v tomhle pripade bych to nedelal. trochu vim, jak to na tom zahranici chodi a je tam dost mladejch idealistu (ze vsech tech modernich humanistickych studijnich oboru), kteri nemaj do ceho pichnout a o podobny pripady cechu v nesnazich se jeste perou, a to i proto, aby dokazali, ze tam vlastne maji co delat.
ale ukolem ministerstva neni tahat nekoho z vezeni, pokud to opravdu neni zjevna sikana. jeho ukolem je zajistit dotycnym co nejlepsi podminky k hajeni svych prav.
ministerstvo jiste sondovalo moznost, aby dotycni byli vysetrovani na svobode. jenze ta byla zamitnuta. tady uz je naopak absurdni domnivat se, ze je to jen nejaka sikana ze strany Reku. Pokud by tomu tak zpocatku bylo, nejpozdeji zde by Rekove vyuzili sance to elegantne vypustit. Ted uz je to vazne asi docela prusvih a na tom, ze si pockaj na soud ve vezeni nejaka demonstrace nic nezmeni. -
Jedna paní povídala, jasně, jasně... tak mi ukaž konkrétni lidi, co se tam válej, berou úplatky od kmotrů, apod. Víš prd, tak nehlásej... a jestli něco víš, tak podej trestní oznámení.
-
-
Hochu! Tak přesně takhle jsem to chtěl napsat, podepsal bych se pod to tisíckrát, bohužel to místní hloupá komunita nikdy nevstřebá.
-
-
Zdá se mi celkem zajímavý, že ačkoliv nemáte žádné oficiální vyjádření, tak plni entuziazmu a víry v bulvár vyrážíte na podporu stoprocentně nevinných kluků, cítíte se u toho jako pravá ruka boží a očistcem mínusek trestáte každého, kdo nesdílí váš fanatický amok *1* Možná by nebylo na škodu se nejdřív ptát a pak až střílet
-
Vávro, nikdo netvrdí, že to jsou turecký špioni. Tečka. Ale, že porušili turecké zákony tím, že dělali co neměli. Tečka. A jejich provinění je činem, který nelze řešit pokutou. Tečka. A proto není demonstrace na místě. Tečka.
TISCALI: Proč umožňujete na svých stránkách takovýhle články (pohled na věc p. Vávry)? Akorát tím odrazujete vaše příznivce... Kdybyste raději místo tohohle slintu napsali recenzi na novou PS3, jako to udělal jiný herní web. -
-
I kdyby to co píšete byla pravda, tak ať se ale jejich provinění nějak řeší. Zatím jenom sedí ve vazbě a nic se neděje.
-
Ty jsi právník? Znáš řecké zákony? Jsi seznámen se situaci? Řekl bych, že ani jedno. Jsi oikofobik. Bež si svou nenávist vůči světu vykřičet do záchoda.
-
nemozem si pomoct ale musim sa spytat. Pane sme retardovany?
To, ze niekto niekde udajne porusil nejake (hlupe) lokalne zakony znamena ze musime suhlasit s tym aby bol "ukamenovany"? OMG precitajte si tento clanok, pre vas ako stvoreny http://falkvinge.net/2011/07/01/lawfully-good-lawfully-evil/ snad vam to trochu otvori oci. Tecka.
PS: byt to slovaci tak ma to nasere este viac, my tym darmozracom posielame peniaze v ramci EZ a ony by si dovolili tam zabasnut nasich ludi..no to by bolo moc. -
Nováku, ŘECKÉ ORGÁNY ČINNÉ V TRESTNÍM ŘÍZENÍ tvrdí, že jsou to turecký špióni, vykřičník, omg... Proč kurník musí pokaždé KAŽDÝ komentovat VŠECHNO, i když o tom NIC neví?
-
Proboha, co to meleš?! Nejen že máš k dispozici článek, ale i podcast, ve kterým je objasněno, proč ta demonstrace bude. Když se ti nelíbí, že několik desítek lidí chce podpořít svoje kamarády/známé/lidi, které respektují, nelez na ni. Tečka. Kde se najednou vzalo tolik škarohlídů a hnidopichů? Fakt jsem docela v šoku...
-
oprava: řecké zákony porušili, tečka.
-
-
Přidávám se k mnohým a také odcházím, tenhle web se stal zprofanovaným a ovlivnitelným, jak tu pak mohou být objektivní recenze ? Předplacené pozitivní hodnocení? Je to tak...
-
-
na kolenou te prosim, neodchazej! co si tu jen bez tebe pocneme??
-
-
Hah, můj iDnes čtoucí boss právě prohlásil "A proč jako? Dyť pracujou pro nějakou firmu vyvíjející špionážní software!" *1*