Přejít na výpis diskuzí
Informace o demonstraci za propuštění českých vývojářů z Řecka
22.11.2012 | Redakce Games.cz
181 příspěvků
-
Fandím Řecké vládě a Řecké justici! Zatočte tam s těma dvěma troubelínama. Lezli kam neměli, nátáčeli co neměli. Když lezu do zahraničí, tak musím respektovat tamější zákony, to dá rozum! Ať si pěkně pobudou v chládku. Nejlépe až do ledna, tak je sranda přejde!
-
-
Fandím komukoliv, kdo proti řekům bojuje!
Češi NELEZLI kam neměli (fotili z cesty, z normální silnice, po které jezdí deně stovky aut), nic nenatáčeli, respektovali tamnější zákony a jsou v pasti smradlavých řeckých strýců v přechodu, které mrzí, že zatím nestihli udělat v armádě kariéru, nechytili ještě žádného špiona a nemají svým vnoučátkům co vyprávět za zajímavé příběhy. Tohle mi vadí. Plus zákon, díky kterému nemusíš mít JEDINÝ relevantní důkaz pro to, aby jsi držel kohokoliv pod zámkem na neomezeně dlouhou dobu.
Řecko je žumpa evropy a bohužel je to díky přičinění těch, kteří teď rozhodují o zadržení našich spoluobčanů. Normální řek je člověk v pohodě, ale ti které si zvolili do úřadů stojí za jedné kulaté hnědé ... tam je ten problém. -
Chcípni TY K***O!
-
Kristaboha... Nevíš nic, ale už máš jasný názor, co?
Výzva nic neříká o tom, že nerespektujeme řecký soud, právo a řecké zákony. Chceme, aby se to rychle vyřešilo - a protože kluky známe, tak jsme si jistí, že nejsou špioni. -
...protože ty přesně víš, jak se to stalo.
-
-
A ty?
-
-
Ne, a proto si necucám předčasné závěry z malíku...ale to jsi, doufám, pochopil.
-
-
-
-
Je to prohlášení někde v jazyce, kterému rozumí i někdo jiný, než Češi? A pokud možno i někde jinde, než na Fejsbůku?
K samotnému prohlášení - "vojenské objekty náhodou zachycené" - samozřejmě že náhodou, jinak to přeci není možné. To by potom fotili úmyslně, a to je přeci hloupost, to by byla víceméně špionáž. A to je nemyslitelné. Prostě.
"(...)v daleké budoucnosti roku 2035." - jistěže daleké, sice všude jinde píší o blízké budoucnosti, ale to by se nám nehodilo do citově zabarveného prohlášení.
"(...)úmyslného fotografování vojenských objektů, kterého se nedopustili" - opět je to samozřejmě nemyslitelné. Museli to udělat omylem!
"Není naším úkolem posuzovat míru viny a neviny v této věci" - Tak to by mě zajímalo, co byly předešlé čtyři odstavce.
A vůbec to je celé samozřejmě strašně jednostranné, ale nic jiného se nedalo čekat. Kolik je tam vůbec lidí? A jaké množství výtržností už spáchali? :) -
-
here ya go, mate
http://www.scribd.com/doc/114137263/Statement-Limnos-ENG-WEB -
-
No, tam zrovna chybí ten úžasný poslední odstavec, ale aspoň něco. Děkuji mnohokrát :)
-
-
Toto je reakce na tvuj prispevek o kousek vys. Nepis prosimte "to", ktere neni na zacatku vety, s velkym "t". Je to nesmysl a pusobis pak jako blb.
-
-
To je satira. *3*
-
-
-
-
O co Ti vlastne jde? Je tady skupina lidi kteri dospeli k zaveru ze jednani s kluky BI je nespravedlive. Mozna spachali prestupek a zaslouzi si adekvatni trest. Ale nespachali spionaz.
Fiktivni priklad:
Nekdo neprezuje zimni gumy, vyjede na silnici a anonym ho napraska na zaklade ceho bude uvalen do vazby pro obecne ohrozeni. Budes tapetovat diskuze vykriky proti vsem kteri se proti tomu postavi a budou to povazovat za nespravedlive?
Co jsi vlastne zac? Klasickej cechacek ktery se ukaji nad chciplou kozou souseda? -
-
Nepiš mi, prosím tě, "ti" s velkým T, je to nesmysl.
Jde mi o to, že ty říkáš "možná spáchali přestupek", ale zároveň (předpokládám) schvaluješ to nicneříkající prohlášení. Jenže Řekové očividně dělají mrtvé brouky a s tím nikdo nic neudělá. Ani prohlášení pár lidí procházejících se po Ořechovce, ani prezident, ani pan Schwarzenberg, ani Vávra.
A prosím, já netapetuji. A nevykřikuji. Ten příklad je tak nějak mimo, protože tam by jednak byl dotyčný ve vězení doma a jednak by byla všechna fakta známa. No ne?
Co jsem zač? To sice nevím, ale rozhodně se snažím, na rozdíl od většiny, být objektivnější. Oh, a chcíplá koza není porušení zákona. Pokud by byla a dotyčný by byl chycen tak ano, "ukájím se". *3* -
-
Jiste. "Nikdo s tím nic neudela". To je mantra vetsiny backor a radiovek. Ono by to bylo docela v poradku. Kazdy ma pravo na svuj nazor i postoj. Kdyz si to myslis tak s tim nic nedelej. Nikdo te k tomu nenuti. Ale proc vynakladas energii proti tem, ktery s tim neco delat chteji?
Ale vlastne odpoved jsem jiz napsal nize. -
-
Protože odporuje zdravému rozumu takhle obhajovat někoho, o kom v podstatě nikdo nic neví. Kromě faktu, že pracuje / pracoval na ARMA3 a své bezmezné víry v jejich nevinu.
-
-
"To se automaticky stavis do opozice a z toho vyplyva ze jsi presvedcen o vine tech kluku."
Vidíš, a To právě není pravda. Ale Co bych To vysvětloval někomu, Kdo Mě pořád uráží, že? A Kdo používá stejné praktiky, jak bulvár. Na jednu stranu tapetuji, ale na druhou stranu "se odpovědi asi nedočkám /cry cry". Argumenty si přečti hezké shrnutí od risa2000.
Oh, a abych nezapomněl, To prohlášení hlásá "Se stoprocentní jistotou víme, že nejde o špióny nebo agenty. Oba jsou profesionálové ve svých oborech, nadšenci do své práce a především, slušní lidé s respektem k zákonům." Proto svatí. -
Podivej nikdo tady nevykrikuje ze jsou svati. Napsalo se prohlaseni s kterym muzes nebo nemusis souhlasit. Muzes jej a nebo nemusis podporit. Je Tve svate pravo si vybrat, je v poradku kdyz napises ze nemas dost presvedcivych argumentu abys je podporil a tudiz se demonstrace nezucastnis. To je uplne v poradku.
Ale uz neni v poradku kdyz tapetujes diskuze prispevky v kterych usili tech co to prohlaseni podporuji shazujes, spochybnujes, zesmesnujes. To se automaticky stavis do opozice a z toho vyplyva ze jsi presvedcen o vine tech kluku. V tom pripade by me zajimalo jake presvedcive argumenty Te k tomuto postoji vedou. Logicky, kdyz brojim proti nekomu, nebo necemu, neni to pro to ze o nem nic nevim, ale proto ze vim neco, co me k tomuto postoji vede.
Ja vim ze se odpovedi nedockam. Tebe totiz k tomu postoji nevedou argumenty, ale zapskla cechackovska dusicka. *3* -
Copak nevidíš, jak to strašně zjednodušuješ? 'Buď Jsi s námi nebo proti Nám'. Já nepodporuji názory/postupy týkající se Jejich viny nebo neviny. Můj názor na tohle Je irelevantní, dokud se někdo neuráčí poskytnout víc informací. Ale do Té doby vykřikovat "jsou To správní klucí, tak jsou svatí" je prostě blbost. Stejně jako je blbost vykřikovat, že jsou To špióni pro Turecko, BI, nebo kohokoliv jiného. Názor na jejich prozíravost je Něco úplně jiného.
Takže Mi laskavě nevkládej ...... do klávesnice nic, Co Jsem nenapsal. -
Ja to zase budu opakovat:
Rovnez jsem nepodporoval uveznene lovce brouku, protoze jsem o nich nic nevedel. V tomto pripade o tom neco vim a jsem presvedcen ze si moji podporu zaslouzi.
Rovnez jsem ale nevystupoval proti tem, co lovce brouku podporovali. A nechapu proc se nekdo snazi spochybnovat, zesmesnovat a bagatelizovat moji podporu v tomto pripade.
Mas snad Ty, kdyz se ohanis zdravym rozumem, presvedcivejsi viru v jejich vinu, nez ja v jejich nevinu? Jsem tedy podle Tebe ja ten spatny, protoze jejich podporou podporuji zlo? A Ty se snazis ve jmenu ochrany dobra mi v tom zabranit?
Toto je dle Tebe ten "zdravy rozum"?
-
-
-
-
-
-
Tuz ja nevim, ale fotit fotky realnych vojenskych objektu do hry je urcite nelegalni. Me by se taky nelibilo kdyby vnizkla nejaka hra Thief a byl by tam muj barak se zabezpecenim atd ;).
-
-
A jak víš že fotili vojenské oběkty? Podle vyjádření jejich právníka/čky měli 150 normálních turistických fotek a krátké video vojenského letiště z veřejné cesty.
-
Nicmene reakce reku je prehnane ale to asi tim jak se jim cechacci smali kvuli krizi. Takze kdo se smeje naposled ten se smeje nejlepe ;).
-
-
Soudě podle titulku už lze pomoci asi jen Martinovi. Ivana tzv. "pan redaktor" "hodil" do neživotna, takže už to má zřejmě za sebou.
K termínu podpůrného shromáždění snad jen tolik - působí to dojmem "pojďme se sejít v pracovní době, hlavně abychom nemuseli večer po práci, ať máme čas na pívo a na bednu". -
-
facapelm.jpg
-
-
Tohle je pekna blbost.