Přejít na výpis diskuzí
Informace o demonstraci za propuštění českých vývojářů z Řecka
22.11.2012 | Redakce Games.cz
181 příspěvků
-
A co tak protestovat proti tomu současnému zlosystému, jenž nám vládne láskyplnou rukou, demokratickou rukou.
-
-
myslíš zajet si s důchodcema pod vedením odborářů na buřta do prahy? *11*
-
-
Počkej až budeš v důchodu Ty, pokud se ho vůbec dožiješ OVCE
-
-
Víš kolik si jich už prošvih? *8* *1*
-
jak jste unikl z té psychiatrické léčebny zvané Diskuse Novinky.cz ? ihned se vraťte
-
-
No do léčebny patří politická reprezentace ČR + Čeští Pepíci jako Vy,neb je Vám úplně jedno, že stát je rozkraden do posledního haléře. Ale bojovat za nějaký dva trapáky, co moc dobře věděli co na Limnosu dělají, to by Vám šlo....
-
-
-
pro inspiraci
http://www.youtube.com/watch?v=S9RTUhB_5Jg -
To není dobrej nápad. :(
-
Ze se na webech typu novinky, idnes a mnoha dalsi nehernich webech dockam tolika nenavistnych, zlych, neinformovanych reakci me sice strasne mrzi, ale moc neprekvapuje. Jako vzdy je to tam seslost dementu, kteri radi strkaj rypak do veci, o kterych nic nevedi. Ze ale podobne reakce budu cist i tady, me fakt zarazi a je me z toho sakra smutno. Kazdy dobry skutek bude po zasluze, kdyz ne potrestan, tak aspon odsouzen ze? Stydte se vy vsichni, kterych se to tyka. Ide to tu do riadnej p*i*č*i, odjebat sa odtialto!!! *9*
Diky vam vsem, kteri jste tam byli. -
Ja tam pujdu demonstrovat aby dostali 25 let, spioni jedni , fuj *11*
-
Ale už mi to nedá... Celkem mě zaráží, jak tu nazýváte třicátníka - zarostlého fotra "klukem". Ne že by ten druhý byl ztvárněním mládí. Ale ono by asi "pusťte chlapy domů!" neznělo tak srdceryvně, co? A pouze na takovýchto očividných manipulací je založená celá tahle kampaň. Ještě aby někdo začal s "osvoboďte naše chlapečky, syny matek a otců a otce dětí!" ...
Přesně takové chování/vyjadřování mě odrazuje od projevování jakékoliv podpory, kdyby se zas někdo divil. -
-
A to, že na fotbalovým zápase pobíhá v jednom týmu 11 chlapů a všichni jim, včetně jejich trenéra, říkají "kluci", to není vůbec divný. To oslovení je jen určitým zvykem...ale je pravda, že kdyby tam stálo "Pusťte ty naše hova*a domů", bylo by to určitě originálnější.
-
-
To by pak bylo ovšem opravdu hodné podpory, aspoň z mého pohledu *1* . Neexistuje nic lepšího, než brát vážnou věc s humorem.
Jo a fotbalisty nepovažuji za výkvět lidské inteligence. Drtivá většina z nich (z těch asi dvaceti, co jsem znal / znám) jsou.... přinejlepším průměrní, fanoušci jakbysmet. To jen pro vysvětlení, proč nepovažuji jakékoliv jejich pokřikování za směrodatné :) -
-
Tak o fotbalistech taky nemám zrovna vysoké mínění, ale jen jsem tím chtěl ukázat, že oslovení "kluci" podle mě není nic divného...takže asi tak :)
-
-
Stejně jako není nic divného na oslovení "vole". V některých amerických subkulturách dokonce není nic divného na oslovení "synku"...když nad tím tak přemýšlím, tak asi i v ČR někteří senioři takto nazývají osoby bez rodinných pout xD . No jo, ti s transparentem byli asi z jiného kulturního zázemí ^^ .
-
-
-
-
-
V téhle smradlavé republice by se mělo demonstrovat za úplně jiné věci, než za propuštění dvou špiónů české armády.
-
-
Tak demonstruj za jiné věci. Každý má právo podpořit co se mu libí.
-
-
Donutil jsi mě reagovat na tvůj příspěvek. Já už na demonstrace kálím. A víš proč? Protože je to úplně nanic. Podívej se jak vypadala demonstrace 17.listopadu v praze. Rozkradená republika utlačovaná bandou smradlavých zrádců a příjde 30 000 lidí? V řecku demonstruje běžně 300 000 lidí způsobem o kterým se čechovi ani nesnilo a poslouchá je někdo? Kolik si myslíš, že příjde na takovou sranda demonstraci jakou se snažíte svolat. 500 ? To bude fakt nářez. Budete akorát pro smích.
-
-
Asi seš trochu mimo, ale účelem demonstrace není rozbít a vyrabovat ministerstvo, ale jen vyjádřit podporu pro Ivana a Martina a dodat jim i tímto psychickou podporu, aby věděli, že to tady lidem není jedno. A pokud by přišlo 500 lidí tak je to sakra hodně, pro dva v podstatě neznámé lidi, byť to možná může vypadat málo.
-
-
No jo, spam věznice by třeba leccos urychlil. ^^
-
Můžeš mi přesně vysvětlit v čem jsem mimo?
-
-
Chlapi. Já se zásadně snažím nevstupovat do politických debat, protože takhle to potom vypadá, ale jestli chcete pro svoje kámoše udělat něco opravdu dobrého. Tlačte na Klause a ministerstvo zahraničí. Toto je jediná věc, která doopravdy pomůže. Můžete založit sbírku na nabušeného právníka pro kluky. Ale demonstrace? Za co by to vlastně bylo? Česká republika není proti dostání kluků domů, tak na co demonstrace? Navíc demonstrace proti řecku uvnitř ČR? Nepřipadá vám to divné? To radši každý, kdo bude na tu demonstraci chtít jít, ať radši klukům pošle povzbuzující dopis, anebo dopis ministru zahraničí v řecku.
-
Já tvůj příspěvek pochopil, že těch lidí je málo a nemá to cenu.
-
-
-
Rozkradená utlačovaná republika, zírám... Možná to chce žít i jinde, než na diskusích na Novinkách a idnes *14*
-
-
Chceš snad říct, že je to jinak? Že jsme prosperující a demokratická země při plné síle spravovaná superférovými politiky?
-
-
Prosperující? Tak jak to, že jsme zařízli za rok 2011 (- 144 miliard) ? rok 2012 ještě není spočítaný, ale už na rok 2013 se počítá se schodkem - 40 miliard. Realita bývává ještě tak x 3-4. To ti připadá jako prosperita? Demokracie? Myslíš, že v demokratické zemi se zavírají lidi za nakreslení tykadel slizákovi Langrovi? Zavírají se slušní lidi, místo zlodějů? V televizi se dozvíš jen to, co uznají za vhodné aby jsi se dozvěděl? Policie má ve výbavě bojové transportéry, samopaly a brokovnice, to ti připadá jako demokracie? Policie pomáhá a chrání jen politiky a nepřizpůsobivé, to ti taky připadá jako demokracie? Chtějí se zavádět ACTA, PIPA a spol.? Takto můžu pokračovat dlouho. Existují: Japonsko, Švédsko, Norsko, Finsko, Dánsko, Holandsko a třeba mnoho států jižní ameriky. A tím ostatním textem si jenom ukázal jak moc velký jsi hňup se schizofrenickými sklony. Demonstrovat sice můžeš, ale jen tak na hodinu, nebo dvě, aby jsi lidi moc nerušil, zkus svolat nedovolenou demonstraci, to hned pochopíš, jak moc demokratická naše země je. A s těma počítačema, věř, že je nějaký blacklist slov, které když při práci s počítačem používáš často, tak nepotrvá dlouho, aby jsi neušel něčí pozornosti. A to věř, že vím o čem mluvím. Tak tady nemluv o naivitě ty irwinova ceno.
-
Prosperující a demokratická země jsme zcela jistě, při plné síle asi těžko, ale je obtížné definovat plnou sílu. Superféroví politici? Taková věc existuje? *3*
Ale fajn, pokud žijete v úpadkové diktatuře, prosím, užijte si to. Měli byste ale rychle všichni utéct od internetu, než vás tajná policie vypátrá, že vedete protistátní řeči! Vlastně ne, vy jste v Německu v kavárně, kde by se u nás vzal internet... a počítače... To je skoro tak naivní, jako že by si třeba někdo mohl zorganizovat demonstraci, když s něčním nesouhlasí a nerozehnala by ho policie obušky a slzným plynem, jako u nás. Vlastně moment... *7*
-
-
Jo...... Anebo to chce žít jinde, než v Praze.
-
-
A ty si na tom Václaváku byl? Nebo si jen doma nadával, že přišlo málo lidí?
-
-
Já jsem na tom Václaváku byl na vlastní náklady a to jsem až z Ostravy, ale jak píšu. Už to kašlu. Ať si tady lidi třeba zdechnou hlady.
-
-
Napsal a mám pocit, že to docela pomohlo.
-
Někteří lidi, jako jsem já už nemají čas čekat až se to povede. To co tady ti šmejdi nadělali bude trvat opravit (při výborné vládě) cca 10-15 let. Někteří nemají čas ani měsíc. Navíc musíš uznat, že 1x až 2x do měsíce jezdit do prahy za 500,- Kč není pro obyčejného člověka zrovna OK. Jen mi chvíli trvalo, než jsem to pochopil. Ty hajzly by svrhla jen krvavá revoluce. Ale na druhou stranu si to lidi zvolili sami a dobrovolně, takže ať si to ještě další dva roky naplno užijí. Mimochodem ohledně té vaší kauzy nepsal už i Klaus dopis do řecka ať nehloupnou?
-
A čekal si, že tam Kalousek spáchá rituální sebevraždu a pak budou už jen lepší zítřky? Některé věci trvají prostě dlouho a je potřeba vydržet.
-
-
-
-
-
-
"Oni by to neudělali. Já je znám celej život." Řeklo už spousta lidí o usvědčenejch vrazích.
P.S.: Pro ty prostoduché. To neznačí opak. -
-
takze ted uz jsou to vrazi? demagogie na bliti pane, totalne na bliti
-
-
Mike, ty jsi přesně ten druh hlupáka, za kterýho se stydí i svoje máma...
-
A cenu pro nejretardovanějšího člověka získává ... Mike. Gratulujeme. Běžte se okamžitě nahlásit na nejbližší ambulanci. Dostanete svěrací kazajku a vypolštárovanou cimru. Hlupáčku.
-
-
to vis ze jo ty debilku :)
-
-
-
-
Tak nakonec závratných asi 100 nerdů zvedlo zadky od CODu a v čele s pofidérní figurkou Danem Bártou vyrazilo demonstrovat před řeckou ambasádu.. Pan velvyslanec určo nevěděl, zda se smát či plakat, při pohledu na tu tragikomedii.. *1*
-
-
Tak za a) jich bylo kolem 200. Za b) je to Dan Vávra. Za c) dali o sobě vědět a v případě, že to nepomůže kauze to určitě potěší dvojici zadržených, pokud se to k nim dostane. Za d) vytáhni si, prosím, hlavu ze zadku a buď člověk aspoň z poloviny jako někdo z těch nerdů a pak možná pochopíš, proč se tahle akce konala ;) Ještě bych ti popřál, abys zemřel na laterální sklerózu, ale to bych vykrádal film Ted.
-