Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsem pomalu o víkendu zase nahrál jedničku a dvojku, že si rozjedu Inženýra - toho jsem nikdy nejel. Na trojku jsem si pořídil tu sběratelskou, tak snad nezklame. Origin mi nevadí a angličtinu v dialogu spíše vítám.
    • j cestina byla dost nekvalitni a inzenyr ja jsem ho moc nemel rad ale perfektne se s nim rychle znici jakakoliv obrana a taky sonda je uzitecna
      • rancor1223
        Která čeština? První nebo druhý Mass Effect?
      • Veskoslav
        Čeština byla nekvalitní?...
        • Tak třeba placení "autorama" je dneska už legendární *3*
        • a nebyla? si to spust v en a pak uvidis sam
          • Veskoslav
            Puštěno to mám v angličtině a pokud to porovnám, tak většina textů, co je v češtině, včetně popisů planet je více než dobrá, vysoce nadprůměrná. A taky záleží jakou jsi měl "češtinu".
            • Veskoslav
              No když jsi hrál za ženu, tak čeština neodpovídala ženskému rodu, v počáteční fázi, byly některé názvy nepřeložené atd. Ale vím, že patch to opravil (názvy, ale sklňování ženského rodu moc ne no.)
            • Veskoslav@tiscali.cz - ME1 překládal CDProjekt a nechápu, na co narážíte.
            • Veskoslav
              Tak pokud vím, tak ME 1 byla původně dělaná amatérsk, tomu odpovídá i nesklonost, když hraješ za babu:) Ale dvojka už je s profi češtinou a tam nevidím problém.
            • LTM3
              Sorry, ale v jedničce byla čeština na některých místech dost zoufalá (spousta doslovného překladu atd...). Proto taky vznikl v rámci CCCP projekt na předělání češtin u obou dílů.
            • Přesně tak, čeština byla na naše poměry a "zájem" producentů velmi dobrá!
          • Na tak rozsahlou hru, k tomu jeste slozity druhy preklad s prevodem do zenskeho rodu, byla cestina top kvality!
  • Ja som presiel jednicku aj dvojku za vsetky povolania niekolko krat, no a soldat (hral som ho ako prveho) sa mi prekvapivo nezdal ako najlahsi. Sentinel so svojim stitom na cudlik a inzinier s dronou, incinerate/overloadom, mi prisli lahsi. Mozno aj pre to, ze som nespoliehal na partakov a vystrielal som si poctivo drtivu vacsinu protivnikov :)
    • j ale nejtezsi povolani tam byl vanguard ale jak ses s nim naucil tak to bylo maraz xD
      • MrSanta
        Huh, vanguard těžké povolání? To my teda nepřišlo, ze začátku v jednotce jsem zkoušel chvilku vojáka, nějak se mi nedařilo, tak jsem začal znova s vanguardem a to byla jiná jízda. Dvojku samozřejmě s vanguardem rovnou. Nějak obtížné mi to nepřišlo. Hlavně ve dvojce je vanguard drsňák jako kráwa. Zejména kombinace heavy charge + claymore je brutální.
        • promin ze jsem byl nepresny pro me je vanguard bozi hodne dobre povolani hlavne charge ale myslel jsem to tak ze proti ostatnim classam je trosku tezsi (charge) ale jak se s tim naucis tak si biotickej buh
  • Dobra zprava, ME2 byla i na hardcore moc lehka i kdyz priznavam,ze jsem hral za soldiera a to byl predpoklad, pro nejlepsi zvladnuti boju.
    • tak insanity v me2 byla slaba i kdyz sem parkrat umrel ale vzdy to bylo bud chybou partaku nebo blbe pouzite schopnosti a nebo z blbosti xD ale tak tesim se ..i kdyz jak rekli ze bude origin tak sem vahal jestli nezrusit ce verzi ale no co xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit