Přejít na výpis diskuzí
Insanity mód vám v Mass Effect 3 zatopí
31.1.2012 | Adam Homola
49 příspěvků
-
promin ze jsem byl nepresny pro me je vanguard bozi hodne dobre povolani hlavne charge ale myslel jsem to tak ze proti ostatnim classam je trosku tezsi (charge) ale jak se s tim naucis tak si biotickej buh
-
O tom žádná *15*
-
uverime ked uvidime :)
-
Možná mínuskovali jenom ti, kteří si ten článek přečetli.
-
BioWare nebudou na nejvyšší obtížnost zvyšovat zdraví a účinnost zbraní nepřátel. Místo toho upraví chování umělé inteligence... citace z článku *7*
-
Huh, vanguard těžké povolání? To my teda nepřišlo, ze začátku v jednotce jsem zkoušel chvilku vojáka, nějak se mi nedařilo, tak jsem začal znova s vanguardem a to byla jiná jízda. Dvojku samozřejmě s vanguardem rovnou. Nějak obtížné mi to nepřišlo. Hlavně ve dvojce je vanguard drsňák jako kráwa. Zejména kombinace heavy charge + claymore je brutální.
-
pravda
-
No když jsi hrál za ženu, tak čeština neodpovídala ženskému rodu, v počáteční fázi, byly některé názvy nepřeložené atd. Ale vím, že patch to opravil (názvy, ale sklňování ženského rodu moc ne no.)
-
a k tomu jeste casova rovnice:
normal (PC - 2000) = megahard (PC - 2012) -
BF3. Na konzolich neni recoil tudiz je ovladani zbrane jednodussi.
-
Veskoslav@tiscali.cz - ME1 překládal CDProjekt a nechápu, na co narážíte.
-
Můžeš uvést pár konkrétních příkladů her, které jsou na konzole jednodušší než na pc? Díky
-
Blbe *1*. Chcal na Duty? Jsi seriózní?
-
Tak pokud vím, tak ME 1 byla původně dělaná amatérsk, tomu odpovídá i nesklonost, když hraješ za babu:) Ale dvojka už je s profi češtinou a tam nevidím problém.
-
Zapni si konzoli, spusť su hru: Jsem d*ment a rád provokuji a dej na ovladači Start.
-
Tak třeba placení "autorama" je dneska už legendární *3*
-
Hodne slaby pokus pane Trololo
-
Sorry, ale v jedničce byla čeština na některých místech dost zoufalá (spousta doslovného překladu atd...). Proto taky vznikl v rámci CCCP projekt na předělání češtin u obou dílů.
-
taka kravina jak nekoho muze bavit to uz i codko je lepsi
-
Přesně tak, čeština byla na naše poměry a "zájem" producentů velmi dobrá!