Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    ked to bude insanity ako ta posledna obtiaznost v ME2 tak to potes... ved to bolo uplne easy :C
    ale aj tak si to nekupim...origin
  • Hairy_Ass
    No, alespoň něco. Po tom, jak hru prezentovali i s těmi sranda mody, jako byly automatické dialogy (ve hře stavící na příběhu proboha proč?), jsem se toho trochu obával.
  • miker17
    Insanity(na konzole)=normal(na PC)
  • j cestina byla dost nekvalitni a inzenyr ja jsem ho moc nemel rad ale perfektne se s nim rychle znici jakakoliv obrana a taky sonda je uzitecna
  • Už jsem pomalu o víkendu zase nahrál jedničku a dvojku, že si rozjedu Inženýra - toho jsem nikdy nejel. Na trojku jsem si pořídil tu sběratelskou, tak snad nezklame. Origin mi nevadí a angličtinu v dialogu spíše vítám.
  • j ale nejtezsi povolani tam byl vanguard ale jak ses s nim naucil tak to bylo maraz xD
  • Ja som presiel jednicku aj dvojku za vsetky povolania niekolko krat, no a soldat (hral som ho ako prveho) sa mi prekvapivo nezdal ako najlahsi. Sentinel so svojim stitom na cudlik a inzinier s dronou, incinerate/overloadom, mi prisli lahsi. Mozno aj pre to, ze som nespoliehal na partakov a vystrielal som si poctivo drtivu vacsinu protivnikov :)
  • tak insanity v me2 byla slaba i kdyz sem parkrat umrel ale vzdy to bylo bud chybou partaku nebo blbe pouzite schopnosti a nebo z blbosti xD ale tak tesim se ..i kdyz jak rekli ze bude origin tak sem vahal jestli nezrusit ce verzi ale no co xD
  • Dobra zprava, ME2 byla i na hardcore moc lehka i kdyz priznavam,ze jsem hral za soldiera a to byl predpoklad, pro nejlepsi zvladnuti boju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit