Přejít na výpis diskuzí
Insanity mód vám v Mass Effect 3 zatopí
31.1.2012 | Adam Homola
49 příspěvků
-
Už jsem pomalu o víkendu zase nahrál jedničku a dvojku, že si rozjedu Inženýra - toho jsem nikdy nejel. Na trojku jsem si pořídil tu sběratelskou, tak snad nezklame. Origin mi nevadí a angličtinu v dialogu spíše vítám.
-
-
j cestina byla dost nekvalitni a inzenyr ja jsem ho moc nemel rad ale perfektne se s nim rychle znici jakakoliv obrana a taky sonda je uzitecna
-
-
Která čeština? První nebo druhý Mass Effect?
-
Čeština byla nekvalitní?...
-
-
Tak třeba placení "autorama" je dneska už legendární *3*
-
a nebyla? si to spust v en a pak uvidis sam
-
-
Puštěno to mám v angličtině a pokud to porovnám, tak většina textů, co je v češtině, včetně popisů planet je více než dobrá, vysoce nadprůměrná. A taky záleží jakou jsi měl "češtinu".
-
-
No když jsi hrál za ženu, tak čeština neodpovídala ženskému rodu, v počáteční fázi, byly některé názvy nepřeložené atd. Ale vím, že patch to opravil (názvy, ale sklňování ženského rodu moc ne no.)
-
Veskoslav@tiscali.cz - ME1 překládal CDProjekt a nechápu, na co narážíte.
-
Tak pokud vím, tak ME 1 byla původně dělaná amatérsk, tomu odpovídá i nesklonost, když hraješ za babu:) Ale dvojka už je s profi češtinou a tam nevidím problém.
-
Sorry, ale v jedničce byla čeština na některých místech dost zoufalá (spousta doslovného překladu atd...). Proto taky vznikl v rámci CCCP projekt na předělání češtin u obou dílů.
-
Přesně tak, čeština byla na naše poměry a "zájem" producentů velmi dobrá!
-
-
Na tak rozsahlou hru, k tomu jeste slozity druhy preklad s prevodem do zenskeho rodu, byla cestina top kvality!
-
-
-
-
-
ked to bude insanity ako ta posledna obtiaznost v ME2 tak to potes... ved to bolo uplne easy :C
ale aj tak si to nekupim...origin -
taka kravina jak nekoho muze bavit to uz i codko je lepsi
-
-
Blbe *1*. Chcal na Duty? Jsi seriózní?
-
Zapni si konzoli, spusť su hru: Jsem d*ment a rád provokuji a dej na ovladači Start.
-