Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano, naprosto vážně
  • Jack1947
    Ok já si jen rýpnul. Nic ve zlém samozřejmně. *4*
  • The Last of Us MP je bezkonkurenční *14*
  • Blue.Shark
    Arénový multiplayer = styl Quake 3 nebo Unreal Tournament.
  • Jack1947
    COže? arénový multiplayer? Halo nebyla moba co vím...
    Jinak hlavně na tu kampan jsem zvědavý jak se s tím kluci popasují. *3*
  • DekkerDave na Hrad!!!
  • o wh40k se zajímám přes 15 let ale že bych to považoval za nějakej užasne scifi universum se řict neda
    (zvlášt poslední dobou mě to dost nudí... gw už 20 let recikluje pořád to same dokola )

    halo se liší od ostatních fps: gameplayerm (žadne skripty, vozidla, AI, zbraně)
    epickym příběhem a prezentací (žádná šedohnědá radoby grity nuda)
    myslím že je toho dost na to aby nebyla generická *3*

    no ME 1 mě bavil ale že by to bylo rpg ? člověk jde tunelem a děla pew pew pak pokecá z nějakym blbečkem a jde zas tunelem dostane lvl rozdělí si nějaky body a tim to hasne. to mužu rovnou řict že dead space je taky rpg protože tam vylepšuješ zbraně a máš inventář *1* ME 1 měl dobrej příběh ale jako hra byl naprosto obyčejnej
  • DekkerDave
    Ve WH40k jsem měl na mysli lore kompletně, ne to co předvedly hry jako Space Marine nebo Fire Warrior, který zdaleka nevyužily potenciál svýho zasazení. Stačí si přečíst pár knih (ne jen Ragnara, ale třeba Duchy, Shiru, nebo Horovo Kacířství). Wolfenstein se mi líbil, protože to byla správně syrová FPS, která si na nic nehraje, umí ze sebe udělat srandu a navíc měla parádně ztvárněnou alternativní minulost. A ArmA 3 je v dnešní době pořád jediná svýho druhu a je to hlavně sandbox pro komunitu a moddery. Half-Life 2 měl zase docela tísnivou atmosféru totalitního režimu Combine, navíc prostředí bylo hodně podobný východní Evropě a taky měl gravity gun.

    Prostě ty hry měly nějakou svou silnou část, která mě dokázala zaujmout a udržet. Halo prostě nic takovýho nemělo.

    A trošku přileju olej do ohně - Mass Effect je pro mě taky generický sci-fi *1* Ale ME je RPG, který nabízí daleko víc, než lineární FPS.
  • tak zrovna wh40k je naprosto tupy co se tyče přiběhu *2* navic byl jen space marine a fire warior a obě staly za prd. zrovna bioshock je pořád jedno a to same už od prvniho dilu, wolf je taky genericka fps ala rok 95 arma je genericka nemastna neslana už jen proto že je to 3tí díl vojenskyho simulatoru, planetsite sem nehral.
    citace:Graficky už nejde o žádnou revoluci, navíc celej styl vypadá jak infantilní omalovánka na LSD, kde mi na každým rohu do ksichtu svítily neonový barvy
    no tak to asi nebude tak generická když všechny dnešní hry jsou šedě nahnědlí real like hmm

    co se tyče přiběhu to samé mužu napsat o half life 2 (zlí emzáci hodní emzáci ovládnutí světa odboj a přitom z něj kdejakej ocásek hýká nadšením tebou zminovanej wolf taky není žadnej zazrak

    to že ti halo nesedlo je naprosto v pohodě
    řikat o halo že je to generická fps je ale kravina
    ano vyšlo 5 dílů halo + odst a gameplayem je to stejné ale to se tak nějak od frančízi očekává
    Halo má nejvíc společnejch znaku z HL2 (single player) a UT04 (multi) a co si budem vykládat pořádnej UT tu už 11 let není a HL 3 se nedočkáte. tak kde je potom ta generičnost
  • DekkerDave
    A co by jsi chtěl víc? Jsem hráč, konzument herního průmyslu, kterej má svoje představy, požadavky a chutě. Ano, první Halo položilo základy moderních FPS, na kterých dneska stojí třeba i to CoD nebo BF, jenže už bylo dávno překonáno. Graficky už nejde o žádnou revoluci, navíc celej styl vypadá jak infantilní omalovánka na LSD, kde mi na každým rohu do ksichtu svítily neonový barvy a to mi prostě nesedne. Technický zpracování jde dopředu s dobou, stejně jako u všech her, ale hratelnostně to díl od dílu omílá pořád to samý, stejně jako CoD, kterým ale tak evidentně pohrdáš. Příběh a zasazení, u kterých by člověk čekal nějakou poutavou sílu a snahu vyvolat zájem, není nic jinýho, než jen prostě válka s emzákama, supervojáci, vesmírná "amerika", krize hlavní postavy, tajemná starodávná rasa a tajemný starodávný zlo,... generický sc-fi story. A ano, jde vymyslet solidní a poutavý sci-fi zasazení. Stačí se podívat na WH40k, Metro 2033, Fallout, nebo i třeba Star Wars.

    S touhle hrou to je jak třeba s Call of Duty nebo klidně s Assassins Creed. Každou chvíli něco, na spoustu lidí to udělá dojem, i když už po X-té hrajou to samé. Pro mě jednou, dvakrát, pokud to opravdu stojí za to, tak i třikrát a pak dost. Dál už to je o zatvrzelým a slepým fanboyismu, neodpouštějící byť jen negativní vyjádření o jejich zlatě.

    Jo a FPS, co mě chytly, je hodně. Za poslední dobu zmíněný Metro 2033, Bioshock: Infinite, Wolfenstein: The New Order, ArmA 3 nebo třeba Planetside 2.
  • citace:Však už jsem ti psal, že Halo jsem hrál, z toho první dva díly kdysi na PC a trojku a ODST na X360. Co bych ještě kromě hraní měl udělat, abych svůj dojem ze hry mohl doopravdy vypodložit a argumentovat? Zkusíš mi, prosím, na místo jedovatýho plivání, poradit?

    no já nevim třeba to vypodložit a vyargumentovat ? protože zatim si to pořád ještě neudělal *2* to že si něco hrál neni argument
    jestly ti halo přijde jako generická fps neslaná nemastná tak to musí byt sakra težky vubec nějakou dobrou fps hru pro tebe najít
  • No nebolo by odveci rozviest tu "relativne benevolentnu licenciu". Trochu som sa na nu pozeral a napriklad tam je ze sa mozu pouzivat game content od Microsoft Studios. Co v pripade Halo je sice ok lebo ty kupili Bungie akurat prave ked zacali s vyvojom Halo ale inak to az take volne nebude.
    Dalej je jasne v tej licencii ze sa nesmie robit reverse engeneering assetov, tak mi nieje moc jasne ake to volne materialy chcu autori pouzit. Tak isto som nikde na ich webe nenasiel na akom engine to chcu postavit. Pride mi zatial sko ako velke halo pretoze je to Halo :-) ale pravdepodobne nic moc z toho nevypadne. A ak sa im zadari nieco zaujimave vyprodukovat tak ich skor MS kupi alebo sa bude s nimi sudit.
  • DekkerDave
    Však už jsem ti psal, že Halo jsem hrál, z toho první dva díly kdysi na PC a trojku a ODST na X360. Co bych ještě kromě hraní měl udělat, abych svůj dojem ze hry mohl doopravdy vypodložit a argumentovat? Zkusíš mi, prosím, na místo jedovatýho plivání, poradit?

    A že pořád vytahuješ tu nejmíň podstatnou část té reakce, o kterou sis akorát tak sám koledoval svým prvním prskáním. Už to opakuju asi po třetí, ale ještě furt nechápu, kde jsi vzal, že jsem nějakej PC master race fanatik. To jsi vyčetl z mýho původního komentáře? Jo počkat, já vlastně PC master race bejt nemůžu, když mám PS3 a GBA.
  • je rozdíl když když máš nějak podloženy nebo vyargumentovany proč je nějaká hra taková nebo onaká ale tvuj první příspěvek byl jen výkřik do tmy nic víc nic míň. já jsem aspoň řekl proč je podle mě dobrá ty si se zmohl jen na jedovaté odplivnutí

    ale to že si mě hned zařadil do konzolovejch peonu jen proto že jsem se ozval že mam rad halo (a proč) ti slouží k tvojí pcmasterrace cti *5*

    imho tahle novinka je o lidech kteří si dělaj vlastní halo na pc pro pc takže asi to zas taková špatenka nebude *3*
  • gordon freeman mluví ? od kdy ? *1*
  • Němej hrdina? To je teda dosti ubohej pokus o trolling...
  • DekkerDave
    A že jsi se do mě z ničehonic pustil, ať si jdu udělat dobře u CoD nebo BF, je co? Že mám v popisu práce flusat na všechno, co není na PC, je co?

    "ok ja to beru nelibí se ti halo to je naprosto v pořádku"
    No asi to u tebe moc v pořádku nebude, jinak bys takhle nevybuřoval už hned v první reakci.

    "pánovy se to nelibí ale half life má rád a vyrostl na UT jenže halo je konzolovej kekel"
    Když pominu o tom, kde jsi zase přišel na to, že mám rád Half-Life a vyrůstal na UT, tak si nemůžu vzpomenout (a ani se tu dočíst), že bych říkal něco o tom, že je Halo konzolovej kekel. O tom nepadlo ani slovo a téma PC vs konzole jsi vytáhl už ty v první reakci, na kterou následovala reakce moje. Tu jsem naschvál ironicky přehnal, ale stejně to nedocvaklo, že to nebyla podstata sdělení.

    Takže "butthurt" jsi tu akorát sám, já mám z tvých reakcí úškleb od ucha k uchu *1*
  • souhlasím. kromě toho příběhu ten mě vubec nezaujal (odboj zlí a hodní emzáci ovládnutí světa zzzZZZzz + němej hrdina *7* )
  • až na to že sem žadnou jinou hru ani lidi nepomlouval. to že sem zmínil COD ještě neznamena že ho pomlouvám to že sem ti řekl že si pcmasterrace taky není žádná pomluva a kdybys nebyl takovej ufnukanej butthurt tak by sis to tak nebral.

    ale že ty hned na oplátku ze mě uděláš butthurt ovečku co kupuje jenom nějaky mainstream sra.... a tím ničí herní prumysl...... to vubec není hovadsky chování *1* (pr de l je zakázaná ale hovadsky ne ? važně ? *1* )

    ok ja to beru nelibí se ti halo to je naprosto v pořádku ale v dnešní době je to jedna z mala fps ktera je jina než celej ten modern warfare cod bf odvar. halo se hraje v singlu jako half life v multi jako UT a tady pánovy se to nelibí *1* ale half life má rád a vyrostl na UT jenže halo je konzolovej kekel
  • Blue.Shark
    Hol si co chceš do bazénku s čím chceš a přitom si třeba čti slabikář, ale pravdou je, že HALO se příjemně hraje, nabízí různorodé zbraně, spoustu vozidel, slušný příběh (HL2 má určitě lepší) a vcelku slušně designované mapy, kde není nutné hráče vodit za ručičku jako blba, protože mu správná cesta intuitivně docvakne. Ta hra má prostě říz a bez otálení a trapných póz se přiznám, že bych si další díly rád zahrál. Mám totiž rád dobré hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit