Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako když ho to nebaví to je jeho věc, ale říkat o halo že je nemastne neslane ? važně ? halo je jedna z mala herních serii ktera si jde svou cestou ( lore, stylizace level desing .... ) a on tady dělá jako by to bylo nějake COD vyprdnuté z větnamské továrny na hry... *7*
  • Sr_Lobo
    Tak prave si se projevil jako uplne stejna osoba na kterou nadavas, akorat ze z druhe strany barikady *3*
    Ja to pochopil uplne normalne jak to myslel. Hraju jak na pc tak na konzoli. Jsou konzolovy hry ,kery mi na PC chybely ale zrovna Halo me taky nechytlo. Je v tom vazne nejaka "pcmasterraceovitost" ? *7*
  • jasně genericka nemastná a neslaná střílečka...... tak si radši zapni COD nebo battlefield at se ti udělá líp. Halo hry snad jako jediny si udrželi svůj vlastní styl kterej ne každymu sedne ale že by to bylo jak ty řikáš ? težko *7*
    nejspíš si zas nějakej zástupce pcmasterrace a ti maj v popisu práce flusat na všechno co není na pc tak si to užij
  • To je vážne len pre zarytých fanúšikov...
  • Měl jsi někdy v ruce ovladač?

Já jsem zkusil velmi nedávno PS4 v lokálním kamenném Xzone, a během cca 10 minut jsem byl schopen jakžtakž normálně ovládat, a kdybych měl více času, myslím, že bych se dostal někde blízko k úrovni KB/M.
  • DekkerDave
    Zrovna Halo je něco, co konzolistům ani moc nezávidím. Taková generická, nemastná, neslaná střílečka.
  • Halo na PC bylo a musím říct, že větší kýbl nudy jsem od hry ještě nedostal.Ani MP nebyl nic zábavného oproti UT, CS apod. Halo patří na konzole, kde je alespoń zábavný ten boj o ovládnutí hry gamepadem. Možná by toto mělo být dodáváno se steam controlerem . :D
  • Nevím. Možná radši Operation Trebuchet pro ArmA III. Ale kdo ví, třeba to bude dobrá věc.

A OPTRE kromě toho že se na něm aktivně dělá, a má hotový velmi dobře hratelný build (byť jen beta) má i MP komunitu, byť menšího rozsahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit