Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DekkerDave
    Žabomyší války mezi konzolema a počítačema jdou opravdu mimo mě a CoD, Halo nebo BF fakt nejsou mou krevní skupinou. Opravdu netuším, odkud jsi tenhle sopl vytáhnul a ani to vedět nechci.

Je mi jasný, že první odstavec nejspíš ani nepřečteš, nebo nebudeš schopen pojmout jeho obsah, takže ti odpovím po tvém:

Jseš typickým příkladem butthurt console peasanta. Vaše jednoduchá mysl může za jednoduchý hry, který stádně kupujete za dvounásobný ceny oproti počítačům. Jste důvodem, proč se hry zjednodušují jak po hratelnostní, tak po technologické stránce, protože vaše mozky jsou na úrovni výpočetních schopností vašich konzolí a tak nám vznikají takové skvosty, jako Call of Duty, Halo, Battlefield, nebo další "revoluční" klony bežící na 15 let starých enginech.

Doufám, že jsem splnil tvá očekávání a naplnil tvou ublíženou dušičku spravedlivým hněvem.

PS: Jo a jsem takovej PC master race, že jsem si koupil starší PS3 jen proto, abych mohl hrát celej Metal Gear Solid: The Legacy Collection *5*
  • nightborne
    To já bych si zas hrozně rád zahrál Forzu, asi jediná věc z Xbone, co mi něco říká... znáš to, sto lidí, sto chutí =).
  • Blue.Shark
    Já mám HALO rád. Vidím v něm podobnou "esenci" jako v Half-Life. Combat Evolved a HALO 2 na PC řadím mezi ty lepší FPS.
  • Stejně jim to Mrkvosoft zatrhne, zbytečná práce...
  • wetbandit - ano série Halo je jen přehypovaná hloupost, a to říkám jako hráč který jí na X360 několikrát zkoušel. Nebrat, PC hráči o nic nepřišli...
  • Kvalitní argument. Nicméně vzhledem k tomu, že titul který jsem měl šanci vyzkoušet byl Uncharted, a tedy hra ve které se střílí poněkud častěji, troufnu si nesouhlasit.

Ovládání samozřejmě pro někoho, kdo léta používá k zaměřování myš, nebylo nějak přesné (v mém případě, tedy) ale byl jsem schopen zamířit a vystřelit dostatečně rychle, abych zavrhl jakékoliv argumenty o naprosté nemožnosti hrát s gamepadem.
  • Pete.palis
    Já jsem podpořil tuhle hru a uvidíme...vypadá mnohem lépe :)

https://www.youtube.com/watch?v=h9mDVrJFuV8
  • Prosím tedy, oprav mne, ale nejsem si vědom, že bych se někde v chování master race lidí mýlil.
  • si uplne mimo
  • Tak si to shrneme:
    - chovat se jak vocas na diskuzích
    - dělat ostudu ne*etardovanejm PCčkářům
    - lézt Valve totálně do p*dele a být k ní totálně nekritickej
    - brečet, jak konzole brzděj PC hraní
    - bejt jak reta*d ke koukoliv, kdo nehraje na stejný krabičce - v lepším případě jen na netu, v tom horším i ve skutečným životě

Odpovídá? A ano, jsem si vědom, že tohle začalo, jako právě posměšek na takovéto lidi. Tenhle citát PCMR nádherně popisuje:
    http://img0.joyreactor.com/pics/post/auto-rene-descartes-quote-303304.jpeg
  • tak samozřejmě že se najdou hry co to maj udělany jak pro regenty... jenže není to pokaždé a nemužou za to konzole. Ve skyrimu mě taky pěkně se.. že když hraju svího lučišníka tak ze zásady litaj šipy kolem hlavy a podpaží aniž bych hitnul... prostě je to věc vývojářu jak to udělaj z konzolema to nemá nic společnýho
  • Problém mám, že jsem psal FPS a ty jsi reagoval všechny hry? Tady můžu dodat jen WTF!?
    Jinak už nejde reagovat pod tvým příspěvkem. *8*
  • Na konzoli můžeš vypnout autoaim, ale pořád tam máš aimbox systém. Jsou to zvětšené hitboxy kolem postavy. Na PC je to vždy pro srandu, ale na konzoli je to fajn.Přece jenom je rozdíl být u monitoru a nebo čučet na telku ze tří metrů. :)
  • Mě se první Halo na PC moc líbilo (těšil jsem se na něj ještě předním, než Bungie koupil Microsoft). S druhým dílem (PC) to už bylo slabší - hlavně co se týče optimalizace, ale i tak dobrá FPS. Takže já budu rád za cokoli ze světa Halo na PC.
  • je to tps a kde vidíš problé ? hraje se to uplně stejně jen máš před sebou prcku nějakyho pajáci *1* tak z hlavy třeba bad company taky žadnej auto aim neměl army of two taky ne Ani skyrim nemá autoaim ( třeba pro luky kouzla atd.... )
  • Dead space 2 je FPS?
  • prosím negeneralizuj ne všechny hry na kozolích mají autoaim. ted sem dohral dead space 2 a ten žadnej nemá a pokud člověk chce tak se dá zapnout vypnout je to jen o lidech
  • U mě zase asi to jediné, co jim na Xku závidím.
  • V FPS nedostal. Konzolové FPS hry mají vždy nějaký druh autoaimu a tudíž se nedají srovnat s KB/M, kde je to vše v rukou hráče.
    Dokonce mám i jeden gamepad k PC, jelikož sporty, bojovky a některé 3rdP, závodní a hopsací hry jsou mnohem hratelnější na gamepadu.
  • 90% lidi ani nevi ocem cela pc master race komunita je...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit